Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

valla benim 5+1 de 1827 ydi 5+3 de verdiğim betada 3965 olmustu bencede degerinde bi yanlıslık var
2.7 kat gibi bir artış olmuş bende bat gününe göre. 2 gündede aynı değerler çıktı işte. bekleyip görcez..

ya 2 değer de 5.haftanın içinde o yüzden ben normal diye dusunup mutluydum baya. beni doktor üzdü. hos aksam onca kalabalıktan sonra değerin az dedi yolladı nebat ne sat sormadı bile
bence hiç morelini bozma baska bi dr git zaten bu dönemde dr lar ayrı bi gıcık geliyor insana

değer artışın fazla evet ikiz gebeliklerde böyle olabiliyormuş hakkında hayırlısı olsun tabi ama başka doktora gitmende fayda var....
işta haftaya gideyim diyorum ki en zından zaman geçsin olsun biraz. zaten kesinlikle özele gideceğim bugün ilk ve son deneyimim oldu devlet. sabah kan verdim akşam sonuç çıktıktan sonra doktor baksın diye 2 saat sonuç için bekledim odaya girmemle çıkmam bir oldu.değer düşük anormal olailir 10güne gel dedi yolladı

bilmiyorum ama şu an çöktüm yani tam olarak
Canım sen yanlıs anlamıs olablr misn deger düşük degıl üstelık bata göre cokyuksek. Dr daha bebegı görmek ıcın küçük bir değer bu demiş olabılır ben de dedım sna adet gunumde 12gun snra gel dedı dr senın de tam 12.gun olucak. Yanlıs anlamıs olablrsın dr.u cunkü eger dogru duyduysan coksacma soledgı bence dr.u degıstır öyle dedıyse. Suan görmen zaten kesin degıldı bızler de soyledık dha cok yenı diye

Senın bugun daha az cıkmıs labaratuvar farkındandr o aöa devletın laboratuvarı dha dogru cıkar herzaman. Ayrıca ben de senınle aynı kanıdayım benım dr m da özelde cok memnunuz yani imkanı olan kesnlkle ozele gıtmelı eşimiz de girebılıyor bızımle ozelde devlette buna ızın vermıyorlarmış duydugum.kadarıyla

Yok canim aymem bunu soyledi yanlis anlamadim. Ama takmicam kadini 2dkda yolladi beni bilgisayardan degere bakip ne bat ne sat sormadi. 10000olmali dedi. 10gun sonra gel dedi. Anormal olabilir dusuk dedi. Ben ctesi ozelre kan verip diger ctesi ozel doktora gitmeyi dusunuyorum

Bir daha devlette mi asla yani. Zaten kucuk ilcede calisiyorum hastanesi de iyi degil. Hayirlisi bakalim..

O bence senın adet tarıhın cokgectı sandı cnku kese gormek ıcın normalde 10gun snra gıdılır drlar oyle dıyor. ve muhtemelen o da ona gore konustu. Sen keske soyleseydın daha 1gun gectı demedıgın için o da gecıkmen var dye konusmus bellıkı. benım dr.um özzelde oldugu halde bana adete 2gun kala kan verıcem dediğimde bızde verme en dogru sonuc devletın laboratuvarı dedı saglkocagına gıt dedı ıkıgunkala verdım aynı laboratuvarda baktırmam gerektıgı ıcın de artıs ıcın arastrma hastanesıne aldım randevu kadın gayet detaylı sordu yetmedı ultrasonla baktı rahım kalınlıgın cokguzel.daha gorunmez zaten adet gunundesın kendı dr.un bısey dıyene dek.ılıskıye gırmıceksın dedı ha normal.standartlarda ılgılendıler ama o bıle az geldı. Kendı doktorum da 14mayısta gel gorelım daha cok yenı dedi. Heöen guzel bır dr bul suan gıtsen de gorunmez muhtemelen gunune göre

Ya zaten bende onumuzdeki hafta c.tesi gidicem doktora. Bu ctesi kan veririm obur ctesi de doktora gidicem. Arada bisey yapmicam hem adetten 12 13gun gecmis olcak. Firsat vermedi valla kadin diger hasta yanimda bekliodu ona geciverdi

Simdi gordum de sizin dr kafayi yemis herhalde benim 5 haftalikken bile 10000 degildi dr her sey yolunda demisti . Baska bir dr gorunun en iyisi cok vakit kaybetmeyin boyle iciniz icinizi yer cunku
Oyle yapicam ya haftaya ctesi gidicem guzel bir doktora artik

İnsallah her sey yolunda olur canim gonlunu ferah tut kendini uzme bebisin icin:)
İlk 1saat gercekten coktum tam anlamiyka gercekten.. bide uzerine yagmurda ayagim kaydi yere kapaklandim. Her yerim sirilsiklam oldu sag diz kapagimk bukemiyorum su an.. ama su an sizler sayesknde biraz daha iyiyim tesekkurler hepinize ❤

İlk 1saat gercekten coktum tam anlamiyka gercekten.. bide uzerine yagmurda ayagim kaydi yere kapaklandim. Her yerim sirilsiklam oldu sag diz kapagimk bukemiyorum su an.. ama su an sizler sayesknde biraz daha iyiyim tesekkurler hepinize ❤
Ayy cok dikkat et kendine cok ama cok iyi bakmalisin bebisin seni yoracak zaten suan guzel zamanlarin tadini cikar guzelce dinlen. Stresten uzak dur. Erken ogrenmenin biraz sorunlari oluyor boyle sanirim. Ben 5 haftalikti ogrendigimde kendim gidip kan testi yaptirmistim bir daha hic kan vermedim dr istemedi bu yuzden pek tecrubem yok guzel dusun guzel ollsun allah hepimize yardim etsin saglikla alalim kucagimiza minik susamlari insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…