Ama zaten aldatacak adam burnunuzun dibinde de aldatır. Burada da görüyorsunuzdur karısından izin alarak evden çıkan adamların web dökümlerinden neler çıktığını. Ha Kıbrıs, ha Anavatan. Bir şey değişmiyor ki.
Sizin mesleğiniz ne? Askerlik bitince buraya dönüp iş bulamazsa ve bunun için sizi suçlarsa ne olacak? Harita mühendisi kuzenim 10 senedir hastanede danışmada çalışıyor da, onun için söylüyorum.
Harita muhendisleri cok da kolay is bulamiyor, bence bu isikabul etmeli. Ben cocugun yerinde olsam kabul ederdim.
Hayir dersiniz, size kiyamaz sonra issiz gucsuz kalir, kafasini taslara vurmasin sonra?
Geleceğine mani olmaya, önüne engeller sermeye hiç hakkınız yok. Alt tarafı sevgilisiniz, ayrılık da olabilir ilerde. Bir hiç uğruna yapabileceği kariyeri elinin tersiyle itmiş olacak sizin yüzünüzden. Bencillik bu yaptığınız. Çok kızıyorum ben böyle durumlarda birbirinin önüne engel koyan çiftlere. hayır deme hakkınız yok bence.
3 yıl ayrı kalmak çok zor ya. Orada beraber yaşama şansınız yok mu ?
Ama maaş konusunda gerçekçi olmasini isteyin 3500 geçmez maksimum budurhaklısın ben başta hayır der gibi konuştum. sonra bende geliyim birlikte orda olalım dedim. onu sorcak yarın nasıl oluyor diye..
O istiyor sonuçta hayır derseniz içinde ukte kalıcak ben olsam evet derdim zaten ayrı kalmak istemese döner gelirdi kararsız kalmazdı
Ama maaş konusunda gerçekçi olmasini isteyin 3500 geçmez maksimum budur
Ben de hatırlamıştım sizi, anneniz emin olamıyordu sanırım sevgilinizin mesleğinden dolayı.haklısın aldatacak olan aldatır güveniyorum sevgilime. ama kıbrıs çok pis anllatıkklarını bi duysanız
ben doktorum.. tusa çalışıyorum. orda asistanlık yapılmıyormuş. olsun dönüşte yaparım dedim. yani bende kariyerimi erteliycem birlikte gidersek..
Ama maaş konusunda gerçekçi olmasini isteyin 3500 geçmez maksimum budur
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum teğmen maaşı 6 binlira yoktur 3 bin ile 3500 arası anca olur diye tahmin ediyorum.dimi 6 bin verir mi askeriye. çok fazla geldi bana da.. hiç maaş konusuna girmedik
Bir ömürden bahsediyoruz, siz bir kaç yıl ayrı kalmaktan korkuyorsunuz. İki yıldan uzun süredir evliyim. Eşimin koreye gitme ihtimali var 2 yıllığına. Kariyeri için muhteşem bir sıçrama olacak. İstemiyorum o kadar uzağa o kadar uzun süre için gitmesini ama asla gitme diyemem. Kendisi vermeli gitme ya da gitmeme kararını. İki durumda da onu desteklediğimi biliyor. O yüzden etki altında kalmadan verecek kararını. Aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı o da aynısını yapar beni engellemez ve etkilemezdi. Dünyanın neresinde olduğumuz önemli değil, birbirimize güvenmemiz yeter. Biz evliyiz birde. Sevgili olsak sormazdı bile bana eminim. Ben de neden sormadın demezdim. Çünkü kendi hayatı, kendi seçimleri. Çift olmak, hayatı paylaşmak demek, hayatlara müdahale etmek değil. Bırakın karşısına çıkan fırsatı değerlendirsin.ama birde şöyle düşünün. biz bugüne kadar gelecekle ilgili evlilik planı yapıyorduk. 2016 için. ailesi de aynı şekilde. haklısınız hakkım yok engel koymaya. o da iş konusunda beni hiç bi zaman zorlamadı. ama bende ondan ayrı olmayı düşünmedim hiç. evet iyi imkanlarda uzmanlık yapma durumumda var benim. ama ona demedim bile bunu. ona bunları söyleyince haklısın kapat konuyu dedi. ama bi yandan da istiyor..
Ben de hatırlamıştım sizi, anneniz emin olamıyordu sanırım sevgilinizin mesleğinden dolayı.
Bakın biraz daha ayrıntı vereyim. Ben mühendisim, sevgilim İİBF mezunu. Biz mezun olurken hep ben işe gireceğim, o da KPSS zorlayacak diye düşünüyorduk. Hep de bir tereddüt vardı özellikle onda; hani "Sen iyi kazanacaksın, ben senin kadar olamayacağım" gibi. Çok ayrıntı veremiyorum ifşa olmamak için ama öyle gibi de gözüküyordu. Sonra ben ona bir iş başvurusu yaptım. Tek başvurusuydu. Pat, yerleşti. Hep yaşamayı düşündüğümüz Ankara değil, İstanbul oldu. Şimdi o işinden çok memnun. Bir senedir ayrıyız, bir sene daha ayrı kalacağız ama o mutlu ya. Hani "Gitme" desem gitmezdi ama neden içinde bir ömür ukte kalsın? Yarınımız belli değil ki hiç. Ayrılmayı bırakın bir kenara; ya benim için gitmeseydi ama ben iki ay sonra ölseydim? Tüm şartlarını bana bağladığına da üzülürdü eminim sonra.
Tabii sizi de anlıyorum; sonuçta sizin de hayatınız. Burada kalmanız gerekiyorsa burada kalırsınız siz de birkaç sene; ikiniz de hayatınızı düzene sokmuş olursunuz. Hem anneniz de tereddüt etmez artık :) Olmaz mı?
Canım kıbrıstan bahsediyor arkadaş. Orda farklı ücretlendirmeler, 6000 olabilir.Ama maaş konusunda gerçekçi olmasini isteyin 3500 geçmez maksimum budur
Cok tutarsiz konusmus.
Bence gitmeli. Kimseye benim yüzümden isteklerinden vazgec diyemezdim sanirim. Sonucta sizinle kalmak istese baştan kabul etmezdi veya bir alternatif sunardi, gidersek elbette beraber gidecegiz sensiz olmaz diyebilirdi.
Gitmek istiyor ve ayrilmaya da yer yapiyor bence.
nasıl yani 3 yıl ordamı olsun
Bir ömürden bahsediyoruz, siz bir kaç yıl ayrı kalmaktan korkuyorsunuz. İki yıldan uzun süredir evliyim. Eşimin koreye gitme ihtimali var 2 yıllığına. Kariyeri için muhteşem bir sıçrama olacak. İstemiyorum o kadar uzağa o kadar uzun süre için gitmesini ama asla gitme diyemem. Kendisi vermeli gitme ya da gitmeme kararını. İki durumda da onu desteklediğimi biliyor. O yüzden etki altında kalmadan verecek kararını. Aynı şey benim başıma gelmiş olsaydı o da aynısını yapar beni engellemez ve etkilemezdi. Dünyanın neresinde olduğumuz önemli değil, birbirimize güvenmemiz yeter. Biz evliyiz birde. Sevgili olsak sormazdı bile bana eminim. Ben de neden sormadın demezdim. Çünkü kendi hayatı, kendi seçimleri. Çift olmak, hayatı paylaşmak demek, hayatlara müdahale etmek değil. Bırakın karşısına çıkan fırsatı değerlendirsin.
Bir ömür birlikte olmak için attık o imzayı. Kabul ederse bizi bir basamak yukarı taşıyacak, ama iki yıl ayrı kalacağız. Kabul etmezse yerimizde sayıp birlikte olacağız. Geleceğimizi düşününce gitmesi mantıklı, iki sene nedir ki bir ömürde.nasıl 2 sene ayrı kalıcaksınız. benim aklım almıyor. haklısın bi yerde onun hayatı müdahale etmemyi başarmam gerek
Ama Türkiye de zaten 2500 3000arasi aliyorlar iki kati mümkün mü ki...bilemedimCanım kıbrıstan bahsediyor arkadaş. Orda farklı ücretlendirmeler, 6000 olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?