aynen canım katılıyorum. ben olsam direk çizik atardım dedim. ki benimde var aynı fırsatlarım ama gitmeyi düşünmedim. tamam haklı benim belli maaşım var. o benden iyi olmak istiyor anladığım kadarıyla. ama istese burda da çabalar di mi
Bir ömür birlikte olmak için attık o imzayı. Kabul ederse bizi bir basamak yukarı taşıyacak, ama iki yıl ayrı kalacağız. Kabul etmezse yerimizde sayıp birlikte olacağız. Geleceğimizi düşününce gitmesi mantıklı, iki sene nedir ki bir ömürde.
Aslında çok farklı değil çünkü benim sevgilimin de seneye yazın hoop Latin Amerika'ya çıkabilir tayiniama sizin belli en azından türkiye içi. bunun o da kesin değil. yani 3 sene sonra başka bi yerde de olabilir
haklısın karışmamalıyım sanırım en doğrusu ona bırakmaksizin durumunuzdan epey farklı bizimkisi... ama ne olursa olsun karışamam heralde. ben onun yerinde olsam gidemezdim. biz planlarımızı buraya göre yapmıştık. ben yüzüstü bırakılmış hissediyorum
Mümkün mümkün. Orda gider de o oranda çünkü. Bir arkadaşım hemşire olarak gitti geçen yıl 6500 maaşla.Ama Türkiye de zaten 2500 3000arasi aliyorlar iki kati mümkün mü ki...bilemedim
Bu kararın senin olmadığını kabullenirsen daha kolay olacak. Tek söylemen gereken "ne karar verirsen ver ben arkandayım" olmalı.haklısın belkide bilemiyorum çok karışığım çok kararsızım. yılbaşna kadar vaktimiz var...
Keyfindan kalmicakki , gelecegi icin iyi bir firsat bence.
Sen karisma kendisi kararini versin, sonradan basina kakmasin ..
6 bin maaş mı? Yok daha neler pasami yapicaklar direk..kıbrısın senesi 2 yıldır temdit ederse bir en fazla bir yıl daha kalır o kadar sonra direk doğuya tayin..benim esimde asker..bu arada kibrisin artısı çok hem fazladan maaş turkiyeye göre hemde tek katlı loj,an veriyorlar elektrik su olayida çok uygun korkmayın o kadar..ama çok yıpratıcı bir meslek ordan oraya sürün..bizde tayinciyiz bu sene doğuya.Ha bu arada burda millet patır patır mesleği bırakıyor..eşimi bile biraksan bugün bırakacak işi...hakkinizda hayırlısı olsun..
Bu kararın senin olmadığını kabullenirsen daha kolay olacak. Tek söylemen gereken "ne karar verirsen ver ben arkandayım" olmalı.
Eski Konularınıza baktım zaten ortada güvensizlik var buna rağmen nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum... Üstelik kendi kariyerinizi geciktiriyorsunuz
Nötr olman en doğrusu. Arkadaşlar başta söylemiş zaten ama ben de tekrar edeyim. Yarın öbür gün evlenirseniz başına kakacak senin yüzünden ayağıma gelen fırsatı teptim diye. Ama olur da ayrılırsanız o başını taşa vuracak ben ne yaptım diye sen de onun hayatının yönünü değiştirdiğin için pişman olacaksın, vicdan azabı duyacaksın.evet ama o bana bıraktı güya işte. ama ben tamamen nötr olucam tamamen. yanlış yapıyomuşum iyi ki size sormuşum...
Nötr olman en doğrusu. Arkadaşlar başta söylemiş zaten ama ben de tekrar edeyim. Yarın öbür gün evlenirseniz başına kakacak senin yüzünden ayağıma gelen fırsatı teptim diye. Ama olur da ayrılırsanız o başını taşa vuracak ben ne yaptım diye sen de onun hayatının yönünü değiştirdiğin için pişman olacaksın, vicdan azabı duyacaksın.
kimsenin geleceği hakkındaki kararına karışamayız. ha nişanlıysanız o başka. kaldı ki o zaman bile karışmak büyük risk. herkes kendi kararını kendi vermeli hem istiyormuşta. ben kendi adıma ona karışarak vebal alamazdım
belki çok çok iyi bir fırsatı kaçırmış olur hep aklında kalır. beni suçlu bulur der ve aradan çekilirdim
sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir
Kaynımda asker eltimde askeri hemşire onlar üç yıldır ordaydi,bir çok arladasimda oraya gitti döndü memnundu hepside..evlenirseniz doğuya gidiyorsa sizde gideceksiniz onunla işte..ama eğer kıbrıstan sonra hakkari şırnak vs.. çıkarsa işte oraya aile götürülmuyor..
Kıbrısta kalmasını.. Eski konularda gördüğüm kadarıyla ortada bir güven sorunu var.. Kıbrıs gibi bir yerde 3 yıl kalması ve 3 yılın sonunda türkiyeye. Dönememe gibi durumuda söz konusu o şekilde nasıl olacak ki her an acaba ne yapıyor mu diyeceksiniz zor yaa daha tr içi mesafelere insanlar dayanamıyor kaldı ki kıbrısnasıl kabul ediyosun derken kıbrısta kalmasını mı? yoksa kıbrısa gitmeyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?