kızlar bi akıl verin çok karıştımm evet yada hayır de diyor :((

Keyfindan kalmicakki , gelecegi icin iyi bir firsat bence.

Sen karisma kendisi kararini versin, sonradan basina kakmasin ..

En iyi ihtimalle 2500-3000 alırmış harita mühendisleri, etkileyen bir çok faktör vardır tabi ama.

haklısın belkide bilemiyorum çok karışığım çok kararsızım. yılbaşna kadar vaktimiz var...

6 bin maaş mı? Yok daha neler pasami yapicaklar direk..kıbrısın senesi 2 yıldır temdit ederse bir en fazla bir yıl daha kalır o kadar sonra direk doğuya tayin..benim esimde asker..bu arada kibrisin artısı çok hem fazladan maaş turkiyeye göre hemde tek katlı loj,an veriyorlar elektrik su olayida çok uygun korkmayın o kadar..ama çok yıpratıcı bir meslek ordan oraya sürün..bizde tayinciyiz bu sene doğuya.Ha bu arada burda millet patır patır mesleği bırakıyor..eşimi bile biraksan bugün bırakacak işi...hakkinizda hayırlısı olsun..

Evet harita mühendisi ise sizden daha fazka kazanmayı bırakın gelince iş bile zor bulur. Bırakın devam etsin zaten gönlü var belli fırsatını da tepmesin bence..

Aslında çok farklı değil çünkü benim sevgilimin de seneye yazın hoop Latin Amerika'ya çıkabilir tayini Bak sen Kıbrıs diyorsun, ben Latin Amerika diyorum Üstelik yeni evlenmiş olacağız o sıralarda bir aksilik olmazsa.

Oooo kıbrıs çook fena... Benim sözlümde ordu mensubu kıbrısta yaşayalım diyor katiyen olmaaz.. Devreleri orda anlatıp duruyorlar aslaaa istemem.. Siz birde 3 yıl + 3 yıldan sonrada türkiyeye dönmsi şüpheliyse bırakıp tr dönsün o şekilde hayat nasıl geçecek ? İnsanlar 1 yıl zor dayanıyor 3 yıl birbirinizden uzakta olmaz gözden ırak olan gönüldende ırak olur en azından alışır sensizliğe..

Keyfindan kalmicakki , gelecegi icin iyi bir firsat bence.

Sen karisma kendisi kararini versin, sonradan basina kakmasin ..

haklısın ben karıştım biraz. ama net bişey demedim. karışmamalıyım. iyi bi fırsat kesinlikle. zaten o ayrı kalabiliyosa bende kalmak zorundayım yapıcak bişey yok

yani dedim ona da kolay değil askeriye. iyi düşün dedim. ailesi henüz bilmiyor. ama ikna ederim diyor. sizin eşinizde kıbrısta mıydı ? doğuya atanınca ben nolucam çok zor gerçekten

Bu kararın senin olmadığını kabullenirsen daha kolay olacak. Tek söylemen gereken "ne karar verirsen ver ben arkandayım" olmalı.

evet ama o bana bıraktı güya işte. ama ben tamamen nötr olucam tamamen. yanlış yapıyomuşum iyi ki size sormuşum...

Eski Konularınıza baktım zaten ortada güvensizlik var buna rağmen nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum... Üstelik kendi kariyerinizi geciktiriyorsunuz

Eski Konularınıza baktım zaten ortada güvensizlik var buna rağmen nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum... Üstelik kendi kariyerinizi geciktiriyorsunuz

nasıl kabul ediyosun derken kıbrısta kalmasını mı? yoksa kıbrısa gitmeyi mi?

evet ama o bana bıraktı güya işte. ama ben tamamen nötr olucam tamamen. yanlış yapıyomuşum iyi ki size sormuşum...
Nötr olman en doğrusu. Arkadaşlar başta söylemiş zaten ama ben de tekrar edeyim. Yarın öbür gün evlenirseniz başına kakacak senin yüzünden ayağıma gelen fırsatı teptim diye. Ama olur da ayrılırsanız o başını taşa vuracak ben ne yaptım diye sen de onun hayatının yönünü değiştirdiğin için pişman olacaksın, vicdan azabı duyacaksın.

kimsenin geleceği hakkındaki kararına karışamayız. ha nişanlıysanız o başka. kaldı ki o zaman bile karışmak büyük risk. herkes kendi kararını kendi vermeli hem istiyormuşta. ben kendi adıma ona karışarak vebal alamazdım
belki çok çok iyi bir fırsatı kaçırmış olur hep aklında kalır. beni suçlu bulur der ve aradan çekilirdim
sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir

haklısın hiç karışmamalıyım. şimdi uzun bi mesaj atıcam. ve bana evet yada hayır diye sorma diycem. benim tek kırıldığım nokta. geleceğe dair planlarımız vardı o konuda hiçbişey demedi. ona kızdım kırıldım. ona da söyledim. tamam gitmek istiyosan git tabi ama hani insan der ki nasıl yapalım hayatım. sende mi gelsen nasıl ayrı kalcaz. öyle bişeyler söylemedi..

üstelik komutanlar bekar hayatı yaşıyor filan demişti. hani bunları bile bile evet demek fıtratıma ters. yanlış anlamayın güvenmediğimden değil ama kim ister pis bi yerde olmak. sen kendini benim yerime koy cevap ver dedim. bişey demedi. sen nasıl istersen dedi

Kaynımda asker eltimde askeri hemşire onlar üç yıldır ordaydi,bir çok arladasimda oraya gitti döndü memnundu hepside..evlenirseniz doğuya gidiyorsa sizde gideceksiniz onunla işte..ama eğer kıbrıstan sonra hakkari şırnak vs.. çıkarsa işte oraya aile götürülmuyor..

ben büyük bencillik yapıyormuşum meğer haklısınız ben ilişkimiz için en doğru olanı yapmaya çalışıyorum ama onun hayatı o karar vermeli..

anladım. çok riskli bir karar asker olmak komutan olmak başlı başına iyi düşünülmesi gereken bi konu...

nasıl kabul ediyosun derken kıbrısta kalmasını mı? yoksa kıbrısa gitmeyi mi?
Kıbrısta kalmasını.. Eski konularda gördüğüm kadarıyla ortada bir güven sorunu var.. Kıbrıs gibi bir yerde 3 yıl kalması ve 3 yılın sonunda türkiyeye. Dönememe gibi durumuda söz konusu o şekilde nasıl olacak ki her an acaba ne yapıyor mu diyeceksiniz zor yaa daha tr içi mesafelere insanlar dayanamıyor kaldı ki kıbrıs Yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…