Kızlar bi akıl verin...

Hayır sana sert davranınca?
Odama geçtim uzandım. Sonra yanıma geldi. Ağladım çünkü.
Dedim sen kimsi ya bana nu hareketi yapıyosun bana annem babam bile bu hareketi yapmadı. Babam duyaa gelip alır beni bidahada asla bi araya gelemeyiz dedim. Sen benim gibi adama o hale getiriyosun diyo. Eşim çok sakindir. Ama konu ailesinin hatalarını söylemek olunca çıldırıyo

Bide düşük tehlikesi var diye yukarda yiyip içtik 1,5 aydır iyice içli dışlı olduk en nefret ettiğim şey birazdan arar kahvaltıya gel diye. Yeter yaaaaaaa gitmiycem dün geceden sonra
Düşük tehlikende varmış strese girecek olayların içinde bulunma.. ararlarsa dinleniyorum de uykum var de...

Kocana da 2 ağla nazlan stres bebeği etkiliyor sancım oluyor hormonlar bozuk vs kendimle kalmak istiyorum de köprüyü geçene kadar. Tabi doğum sonrası malesef daha sıkıntılı olacak gibi.

Doğumdan sonra annem gelip 1 hafta bakacak bana. Sonrasında ben anneme gidicem 1 hafta. O arada toprlarım kendimi dye düşümüyorum.

Gerçekten etkiliyor. Dün gece sancılar içinde uyudum.

Bence de kocasına oynasın
Madem adam ailen şöyle böyle diyince celalleniyor
Naz niyazla çözsün

Daha 2 aylık hamileydim..KV benim ailemi doğumumda istememisti kırıldım tabi ....gaza gelsin diye değil ama kirildigimi anlatmak için eşime söylemiştim o da hızını alamamış annesini aramış. ..o da 2 Ağlamış tamam oğlum gelmem demiş sanki ona gelme diyen oldu neyse...Hımmm sen misin ağlayarak sömürü yapan kaynana .... zaten ağrıdan stresten uyuyamadim sabah gittim hastaneye serum baglattim 1 gece kaldim (sürekli kusuyordum açlıktan halsiz düşmüştüm ) kV aradı sen yanlış anladın diye zirvaladi falan ...istemeden nazın alasini ben yaptım .

Malesef biraz nazlanmak gerekiyor kullanmak gerekiyor bazi durumlari ....

'Babam duysa beni gelir alır' yanlış cümle,
çocuk musunuz siz?
Eşinize söylemeniz gereken şu:
'Kolumu sıkman hem canımı yaktı hem de beni incitti, bu tip hareketlerini kabul etmem mümkün değil,lütfen bir daha olmasın.Doktor kontrolüne de yalnız gitmek istiyorum ve bu konuda senden anlayış bekliyorum'
Sen kimsin? Bunu duysa ailem beni alır vs gibi cümleler duygularınızı karşı tarafa aktarmadığı gibi kavgayı alevlendirebilir çünkü 'sen dili ve üstü örtülü tehdit' var.

Eşiniz size babanızdan çekindiği için değil size değer verdiği ve doğrusu bu olduğu için saygılı davranmalı.
Eşinize anneci diye kızıyorsunuz ki haklısınız,
iki yetişkinin ilişkisine,evliliğine üçüncü şahıslar müdahale etmemeli, o zaman siz niye babanızla korkutuyorsunuz eşinizi?

Vay be. Ben hiç naz yapamıyorum amele ben. Her işini kendi görmeye calısır hamileliği naza bağlamaz. Ama bunların hakkından bu geliyo demek ki

Ne kadar doğru yaklaşmışsınız olaya. Ve ne güzel ifade etmişsiniz. Aslında kendimi ona yanlış ifade ettiğim için oluyor bu olayların coğu. Keşke sizin gibi düşünüp ağzımdan o şekilde çıksa

Bugün keyifsiz takıl yataktan çıkma mesela.... gelip sorarsa sakince sancin olduğundan üzgün oldugundan gir kolunu sikmasina bağla konuyu ama sakince ... cok kirildigini zaten düşük tehlikesinin yeterince seni korkuttugunu, bir de üstüne bu hareketinin seni nasil incittigini anlat .

süper bir yorum bence burada yazılanları dikkate alın konu sahibi

Katılıyorum size
Babam duysa beni alır nedir yani

Kendi isimi zaten hep ben hallettim hamileligim boyunca ...bir kere kontrole benimle geldi eşim... ben yalnızdim hep. Ama madem bunlar bundan anlıyor böyle geliyor yola, yapacak başka bir şey yok.

Kendi isimi zaten hep ben hallettim hamileligim boyunca ...bir kere kontrole benimle geldi eşim... ben yalnızdim hep. Ama madem bunlar bundan anlıyor böyle geliyor yola, yapacak başka bir şey yok.

Bende yalnız gidiyim o zaman bundan sonra. İşte sırf bu insanlar yüzünden eşimle ilişkim bu noktalara geliyo. Patavasız insanlar yüzünden. Eşimde onlara yok diyemiyo gücü bana yetiyo bu beni dellendiriyo iyicene.

Kadın görmek istiyor bir sefer getirtmemişsiniz ikincisine gelsin hayret bir şey...O da bir anne niye uzaklaştırıyorsunuz onu bu mutluluktan...eşinize de tak etmiş...Kendi annen istenmese hoşuna gidecek mi

Niye ya kadını erteliyor.O kadının hakkı değil mi görmek o da bir anne...İnşallah konu sahibine de böyle yapar ilerde gelini

Niye ya kadını erteliyor.O kadının hakkı değil mi görmek o da bir anne...İnşallah konu sahibine de böyle yapar ilerde gelini

her konuda konu sahiplerini gerekli gereksiz koruma altına alan sevgi kelebeği üye burada hamile bir kadına ne güzelde yükleniyor

ne oldu hayırdır,genelde konu sahiplerini bağrınıza basıp diğer yorumculara saldıran bir yapınız vardı?!

Çok ayıp gerçekten...insanlar sizlerle bir sorununu paylaşıyor ve siz onu daha da utandırıyorsunuz...yazıklar olsun böyle insanların hepsine bu yorum size ait başka konudan

evet yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…