- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Hayır sana sert davranınca?Söylemesi konusunda mı?
Hangi konuda cnm
Yaptım kahvaltı uzanıyorum işlerim var filan deBide düşük tehlikesi var diye yukarda yiyip içtik 1,5 aydır iyice içli dışlı olduk en nefret ettiğim şey birazdan arar kahvaltıya gel diye. Yeter yaaaaaaa gitmiycem dün geceden sonra
Odama geçtim uzandım. Sonra yanıma geldi. Ağladım çünkü.Hayır sana sert davranınca?
Öyle dicem zaten planladımYaptım kahvaltı uzanıyorum işlerim var filan de
Düşük tehlikende varmış strese girecek olayların içinde bulunma.. ararlarsa dinleniyorum de uykum var de...Bide düşük tehlikesi var diye yukarda yiyip içtik 1,5 aydır iyice içli dışlı olduk en nefret ettiğim şey birazdan arar kahvaltıya gel diye. Yeter yaaaaaaa gitmiycem dün geceden sonra
Doğumdan sonra annem gelip 1 hafta bakacak bana. Sonrasında ben anneme gidicem 1 hafta. O arada toprlarım kendimi dye düşümüyorum.Düşük tehlikende varmış strese girecek olayların içinde bulunma.. ararlarsa dinleniyorum de uykum var de...
Kocana da 2 ağla nazlan stres bebeği etkiliyor sancım oluyor hormonlar bozuk vs kendimle kalmak istiyorum de köprüyü geçene kadar. Tabi doğum sonrası malesef daha sıkıntılı olacak gibi.
Bence de kocasına oynasınDüşük tehlikende varmış strese girecek olayların içinde bulunma.. ararlarsa dinleniyorum de uykum var de...
Kocana da 2 ağla nazlan stres bebeği etkiliyor sancım oluyor hormonlar bozuk vs kendimle kalmak istiyorum de köprüyü geçene kadar. Tabi doğum sonrası malesef daha sıkıntılı olacak gibi.
Nası yapıcam kız hiç beceremem biliyomusun.Bence de kocasına oynasın
Madem adam ailen şöyle böyle diyince celalleniyor
Naz niyazla çözsün
'Babam duysa beni gelir alır' yanlış cümle,Odama geçtim uzandım. Sonra yanıma geldi. Ağladım çünkü.
Dedim sen kimsi ya bana nu hareketi yapıyosun bana annem babam bile bu hareketi yapmadı. Babam duyaa gelip alır beni bidahada asla bi araya gelemeyiz dedim. Sen benim gibi adama o hale getiriyosun diyo. Eşim çok sakindir. Ama konu ailesinin hatalarını söylemek olunca çıldırıyo
Vay be. Ben hiç naz yapamıyorum amele ben. Her işini kendi görmeye calısır hamileliği naza bağlamaz. Ama bunların hakkından bu geliyo demek kiDaha 2 aylık hamileydim..KV benim ailemi doğumumda istememisti kırıldım tabi ....gaza gelsin diye değil ama kirildigimi anlatmak için eşime söylemiştim o da hızını alamamış annesini aramış. ..o da 2 Ağlamış tamam oğlum gelmem demiş sanki ona gelme diyen oldu neyse...Hımmm sen misin ağlayarak sömürü yapan kaynana .... zaten ağrıdan stresten uyuyamadim sabah gittim hastaneye serum baglattim 1 gece kaldim (sürekli kusuyordum açlıktan halsiz düşmüştüm ) kV aradı sen yanlış anladın diye zirvaladi falan ...istemeden nazın alasini ben yaptım .
Malesef biraz nazlanmak gerekiyor kullanmak gerekiyor bazi durumlari ....
'Babam duysa beni gelir alır' yanlış cümle,
çocuk musunuz siz?
Eşinize söylemeniz gereken şu:
'Kolumu sıkman hem canımı yaktı hem de beni incitti, bu tip hareketlerini kabul etmem mümkün değil,lütfen bir daha olmasın.Doktor kontrolüne de yalnız gitmek istiyorum ve bu konuda senden anlayış bekliyorum'
Sen kimsin? Bunu duysa ailem beni alır vs gibi cümleler duygularınızı karşı tarafa aktarmadığı gibi kavgayı alevlendirebilir çünkü 'sen dili ve üstü örtülü tehdit' var.
Eşiniz size babanızdan çekindiği için değil size değer verdiği ve doğrusu bu olduğu için saygılı davranmalı.
Eşinize anneci diye kızıyorsunuz ki haklısınız,
iki yetişkinin ilişkisine,evliliğine üçüncü şahıslar müdahale etmemeli, o zaman siz niye babanızla korkutuyorsunuz eşinizi?
çocuk musunuz siz?
'Kolumu sıkman hem canımı yaktı hem de beni incitti, bu tip hareketlerini kabul etmem mümkün değil,lütfen bir daha olmasın.Doktor kontrolüne de yalnız gitmek istiyorum ve bu konuda senden anlayış bekliyorum'
Sen kimsin? Bunu duysa ailem beni alır vs gibi cümleler duygularınızı karşı tarafa aktarmadığı gibi kavgayı alevlendirebilir çünkü 'sen dili ve üstü örtülü tehdit' var.
Eşiniz size babanızdan çekindiği için değil size değer verdiği ve doğrusu bu olduğu için saygılı davranmalı.
iki yetişkinin ilişkisine,evliliğine üçüncü şahıslar müdahale etmemeli, o zaman siz niye babanızla korkutuyorsunuz eşinizi?
çocuk musunuz siz?
Kendi isimi zaten hep ben hallettim hamileligim boyunca ...bir kere kontrole benimle geldi eşim... ben yalnızdim hep. Ama madem bunlar bundan anlıyor böyle geliyor yola, yapacak başka bir şey yok.
merhabalar. Yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Konu tabiki kayınvalidem.
Hamileyim. Bi bebek bekliyoruz. Ama kv her doktor randevusuna gelmek istiyo.
Kendisi sağolsun aşırı konuştuğu için doktoru bile bastırıyo. Doktor artık sustu en son gittiğimizde. Eşime söyledim bu sefer gelmesin diye gelmedi.
Şimdi bebek baya büyümüş. Ben geçen seferkinden bişey anlamadım bidahakine bende gelicem diye demeye başladı.
Eve gelince eşime haftaya gelmesine ne gerek var. 1 ay sonrakine gelir diyince kıyamet koptu. Ben nasıl gelme diyip şöyle böyle.
Baya tartıştık. Gelmek istiyo onlar senin etrafında pervane oluyo sen nasıl böyle konusabiliyosun dedi. Bende rahat edemiyorum kalabalık gitmekten hoşlanmıyprum dedim. Olay büyüdü odama gidecektim eşim kolumdan tuttu sıktı canım yandı biraz. Eşimi hiç böyle görmedim. Bi gelmesin dedim diye neler oldu.
Aşırı sinirlendi.
Şimdi konusmuyoruz. Eşim evine düşkündür. Beni sevdiğini biliyorum. Ama konu ailesi olunca bambaşka bi insan oluyo. Hatalarını söylememe izin bile vermiyo. Hemen onları savunuyo. Artık içime fenalık geldi. Kızlar sizce şimdi nasıl bi yol izlemeliyim?
Ne demek kolunu sıkmak falan ya.
Ben zaten bu aralar sinirliyim, bunları okudukça daha da coşuyorum. Yangına körükle gitmek istemiyorum da anası doktora girecek diye bana sert davranan kocayı öyle bi fena yapar her şeyi burnundan getiririm ki...
Sen kendin söyle kayınvalidene en iyisi. Bu defa değil de 1 ay sonraki randevuya gidelim seninle diye. Ya da doktoruna rica et yalnızca anne kalabilir mi vajinal muayene yapıcam falan desin
Niye ya kadını erteliyor.O kadının hakkı değil mi görmek o da bir anne...İnşallah konu sahibine de böyle yapar ilerde gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?