- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Bu ne sinir bu ne öfkeKadın alt tarafı torununu görmek istiyor..niye bir anneye karşı onu iyice kışkırtıyorsun...Ne biliyorsun ilerde eve yerleşeceğini hayret bir şey...Sen evliysen Allah kocana ve ailesine sabır versin bu kafayla zor
Kadın alt tarafı torununu görmek istiyor..niye bir anneye karşı onu iyice kışkırtıyorsun...Ne biliyorsun ilerde eve yerleşeceğini hayret bir şey...Sen evliysen Allah kocana ve ailesine sabır versin bu kafayla zor
konu sahıbı
bebısın oncelıkle hayırlı olsun saglıkla sıhhatle... doktor odasına ördek aılesı gıbı kalabalık gıtmek aslında cok komık. hep bırlıkte 10 gr bebıse bakmaya calısmak kucuk odaya sıkısmak falan... bebegın annesı ve babası olsa kafi...
kolunuzu sıkan esınızın kafasını kırarım oncelıkle. o bır duzgun dursun yerınde adam olmak yasının buyumesıyle annenın oglusum oglusum deyıp gelınıne kaynanalık yapmasıyla olmaz. sızın yerınızde ben olsam benıde afakanlar basardı belkı ben bı soru sorucam car car car durmadan konusan bır kayınvalıde ınsanı mahcup eder bı kere. bır fırsat versın bır ızın versın dogunca zaten gorecek hayır ayda bır gelsın resmını zaten verıyorlar vıdeoya ceksın esınız telden cok gormek ıstıyorsa. ne bu velı gıbı basınızda beklemeler
ben olsam su saatden sonra tek basıma kendım gıderdım. oyle kocaya gerek yok kol sıkmalar falan.
aılesı olunca bambaska oluyor demıssınız onun aılesı sız olmalısınız halbukı. anne baba anne babadır . aıle es ve cocuktan olusur.
Bende sürekli sessiz kalıyorum. 1 senelik evliyim. Sürekli mıç mıç olmamızı istiyolar sürekli gidip gelmemizi istiyolar. Peki ben bunu istiyomuyum?Eger adabiyla en başından gelseydi basimin üstünde yeri vardı... ama ben onu anne yerine koymusken o bana gelin muamelesi yaptiysa ki sağlam yaptı o zaman haddini bildirdim.
Evet onların da hakkı var torun görmeye, sevmeye ancak haddini bilirse
.. hayatımdaki kişiler kendi degerlerini kendileri belirliyor nereye isterlerse oraya koyuyorum artık. Önceden ne olursa olsun sessiz kalıyordum baktım ben üzülüyorum artık böyle olmaya karar verdim .
o dedigin dik duruşu ben yıllar sonra yapabildim. ..insan yaşadıkça ogreniyor kendi degerini....bezdikce ,tukendikce, üzuldukce daha bir sürü yaşayarak bu noktaya ulaşıyor...değişiyorsun büyuyorsun ders alıyorsun geçmiş yasanilanlardan.Bende sürekli sessiz kalıyorum. 1 senelik evliyim. Sürekli mıç mıç olmamızı istiyolar sürekli gidip gelmemizi istiyolar. Peki ben bunu istiyomuyum?
Zaten calısıyorum haftada bir gün okey ama hergün sizin yanınıza çıkmamı beklemeyin bi zahmet. Tek dertleri benim mesafeli davranmam. İstedikleri gibi çat kapı evime gelememeleri. 1 yılda bezdirdiler beni. Kötü insan asla değilleri. Ama sürekli görüşelim gidelim gelelim istiyolar. Altlı üstlüyüz birde. Gelip bi işimin ucundan tutmazlar. Eşim iş yapacak. Eşime başka iş çıkarıyolar git şunu al bunu al. Onlarla olan ilişkisine karışma diyolar burda. Gelde karışma. Bi hayrınız yok eşimin yardımını engelliyorlar. Yani ben kısacası 1 yılda tükendim. Eşimde öyle görünüyo. Evden taşınma durumumuz yok. Artık çok sıkıldım çok çok çook. Sizin dik duruşunuzu cok beğendim bu tarz konularda. Bende adam olucamda iş işten ben benden geçtikten sonra olucam galıba
Bu ne sinir bu ne öfke
Ayrıca özel hayatım ne alaka yani bana niye sardın anlamadım
Konuyu acan arkadas rahatsız olmasa durumdan zaten buraya gelip konusmazdı
Ayrıca farkettiysen şiddet var baska bir anne yüzünden bu anne öyle yada böyle şiddet görmüş
Darısı başıma :)o dedigin dik duruşu ben yıllar sonra yapabildim. ..insan yaşadıkça ogreniyor kendi degerini....bezdikce ,tukendikce, üzuldukce daha bir sürü yaşayarak bu noktaya ulaşıyor...değişiyorsun büyuyorsun ders alıyorsun geçmiş yasanilanlardan.
O değilde yılın cevabı ilan ediyorum :)Esine "Annenin gelmesini normal buluyorsan, o zaman senin için ürologtan randevu alayim ve benim annemde gelsin. Ha yok, yanliz gitmek isterim ürologa diyorsan, o zaman bende yanliz jinekologa giderim" dersin.
Bu ne ya, insan orda en özel bölgesini gösterip, özel bilgiler paylasiliyor. Yeri geliyor cinsellik konusuluyor yada kisisel rahatsizliklar. Simdiden tavrini koymazsan ve "aman esim ile aram bozulmasin" mantiginda olursan turp gibi lohusa depresyonu yasarsin.
Ayni kocadan bende de var 1 adet canim bunlari asla degistiremezsin oyle kabullenip kendine ona gore cozum yollari araman lazim. Benimki de heryere annesini getirirdi pesimizden en son annesiyle birbirimize girdik iliskimi kestim diye adam da bana dusman oldu. Hep onlari korur beni asla hakli görmez laf soyletmez ailesine kestirip atar. Buyuk kavgalar eder onlar icin. Sadece siddet olayina giremez girerse onu bastiririm daha buyuk rezaleti ben cikaririm bunu bilir. Sende sessiz kalma yik ortaligi bir daha yaparsa bak bakalim oluyor mu bir daha.
Kavga ettiginizi ogrenip keyiflenecekler ondan ariyorlarKız sesimizi duymuşlar noluyo diye arıyolar bide pislikler
Buldular malzemeyiKavga ettiginizi ogrenip keyiflenecekler ondan ariyorlar
Eşim özür diledi. Normalde cok sakin bi insandır konu yüzsüz ailesi olunca adam 90 derece değiştikolunu sıkmak nedir cidden ya. bariz şiddettir bu. ortalık sakinleşince eşinizle konuşun rahat edemiyorum diyin derdinizi anlatın ve kol sıkma muhabbetini de mutlaka belirtin. eşinizin tutumuna göre hareket edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?