- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 18
- 35
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Tavır yapmadın mı kac aylık hamile kadınsın kol sıkmak ne demek hemde annesi icin
Bence hic konusma etme özür dileyene kadar
Bu simdiden böyle yapıyosa bebek olunca evden cıkmayan kaynana icin sana neler eder
Ne demek oda bir anne hamile olan kişi gelmesinden rahatsızsa gelmeyecek. Lütfen başkaları için bu güzel anlarınızı mutsuz geçirmeyin.Kadın görmek istiyor bir sefer getirtmemişsiniz ikincisine gelsin hayret bir şey...O da bir anne niye uzaklaştırıyorsunuz onu bu mutluluktan...eşinize de tak etmiş...Kendi annen istenmese hoşuna gidecek mi
merhabalar. Yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Konu tabiki kayınvalidem.
Hamileyim. Bi bebek bekliyoruz. Ama kv her doktor randevusuna gelmek istiyo.
Kendisi sağolsun aşırı konuştuğu için doktoru bile bastırıyo. Doktor artık sustu en son gittiğimizde. Eşime söyledim bu sefer gelmesin diye gelmedi.
Şimdi bebek baya büyümüş. Ben geçen seferkinden bişey anlamadım bidahakine bende gelicem diye demeye başladı.
Eve gelince eşime haftaya gelmesine ne gerek var. 1 ay sonrakine gelir diyince kıyamet koptu. Ben nasıl gelme diyip şöyle böyle.
Baya tartıştık. Gelmek istiyo onlar senin etrafında pervane oluyo sen nasıl böyle konusabiliyosun dedi. Bende rahat edemiyorum kalabalık gitmekten hoşlanmıyprum dedim. Olay büyüdü odama gidecektim eşim kolumdan tuttu sıktı canım yandı biraz. Eşimi hiç böyle görmedim. Bi gelmesin dedim diye neler oldu.
Aşırı sinirlendi.
Şimdi konusmuyoruz. Eşim evine düşkündür. Beni sevdiğini biliyorum. Ama konu ailesi olunca bambaşka bi insan oluyo. Hatalarını söylememe izin bile vermiyo. Hemen onları savunuyo. Artık içime fenalık geldi. Kızlar sizce şimdi nasıl bi yol izlemeliyim?
her konuda konu sahiplerini gerekli gereksiz koruma altına alan sevgi kelebeği üye burada hamile bir kadına ne güzelde yükleniyor
ne oldu hayırdır,genelde konu sahiplerini bağrınıza basıp diğer yorumculara saldıran bir yapınız vardı?!
Arkadaşım ben kötü düşünen insanların karşısındayım.Bundan da gocunmuyorum.Sen istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.Konuyla ilgili görüşünü bildirceksen bildir canın sıkılıyorsa başkasına sataş bana sataşma
Ne demek oda bir anne hamile olan kişi gelmesinden rahatsızsa gelmeyecek. Lütfen başkaları için bu güzel anlarınızı mutsuz geçirmeyin.
sadece meraktan gelsen doktoru susturmaz öyle değil miHamilesiniz şimdi sakin olun sinir size ve bebeğinize iyi değil..
Ben hamileyken eşim başka bi ile gitmişti iş için.. Ben kontrolde ultrason zamanı video çeker, ultrason fotoları ile atardım merak ediyordu göremiyordu diye.. sizde öyle yapsanız tatmin olmaz mı kayınvalideniz..
Ya da heveslenip geliyorsa sessizlik konusunda ikaz edin neden öyle çok konuşuyor ki soru mu soruyor doktora ?
Lütfen onun torunuysa konu sahibinin de bebeği istemiyor buraya konu açacak düzeyde konu sahibine dert olmuş. Gelmesin bir büyük olarak nasıl isterseniz siz nasıl mutlu olursanız o şekilde olsun desin . Konu sahibinin eşi kolunu sıkmış sert bir dillede uyarmış . Değer miKayınvalidesi kötü şeyler söyleyip hamile bayanı üzmemiş ama sadece çok konuşuyormuş belki telaşlı.Bayan bir kere gelmesini istememiş ama belli ki sürekli ertelemek isteyecek.Kv anne biraz daha az konuşalım doktoru dinleyelim olur mu diyip gidebilirler...bana acımasızca geldi.Üstelik etrafında pervanelermiş eşinin dediğine göre.Eğer öyleyse bence haksızlık.
her konuda konu sahiplerini gerekli gereksiz koruma altına alan sevgi kelebeği üye burada hamile bir kadına ne güzelde yükleniyor
ne oldu hayırdır,genelde konu sahiplerini bağrınıza basıp diğer yorumculara saldıran bir yapınız vardı?!
Çok ayıp gerçekten...insanlar sizlerle bir sorununu paylaşıyor ve siz onu daha da utandırıyorsunuz...yazıklar olsun böyle insanların hepsine bu yorum size ait başka konudan
evet yazıklar olsun
Sizin amacınız ne bana sardınız ekleme yaptınız bir de şimdi...beni mi takip ediyorsunuz...bu arkadaş sıcak su için banyo yapamadığını söylemiş ama siz temiz olmadığını ıyyyy nasıl kokuyorsundur diye aşağılayanları hala önüme getirip savunuyorsunuz.
O konuyla bu konunun alakası ne diye sorucam ama sizin mantıklı bir cevap vereceğinizi sanmıyorum.Evlenince anneler babalar çöp olmuyor onların da gönlünü yapmak lazım.Kv hamile bayanı üzse anlarım kadın sadece biraz fazla konuşuyormuş ve bayanın etrafında pervane oluyorlarmış.Hatta kadın kahvaltıya çağırıyor ve düşük tehlikesi olduğu için 1.5 ay yukarıda beraberlermiş destek olmuşlar yani.Şimdi de bu bayan eşinin annesinin bu mutluluğa ortak olmasını istemiyor.Ben de bunu onaylamadım.
Sizin benimle ilgili sanırım gocunduğunuz şeyler olmuş ama sizinle tartışmıcam boş yere uğraşmayın
Kadın görmek istiyor bir sefer getirtmemişsiniz ikincisine gelsin hayret bir şey...O da bir anne niye uzaklaştırıyorsunuz onu bu mutluluktan...eşinize de tak etmiş...Kendi annen istenmese hoşuna gidecek mi
biraz zaman geçsin eşide anlarKayınvalidesi kötü şeyler söyleyip hamile bayanı üzmemiş ama sadece çok konuşuyormuş belki telaşlı.Bayan bir kere gelmesini istememiş ama belli ki sürekli ertelemek isteyecek.Kv anne biraz daha az konuşalım doktoru dinleyelim olur mu diyip gidebilirler...bana acımasızca geldi.Üstelik etrafında pervanelermiş eşinin dediğine göre.Eğer öyleyse bence haksızlık.
Lütfen onun torunuysa konu sahibinin de bebeği istemiyor buraya konu açacak düzeyde konu sahibine dert olmuş. Gelmesin bir büyük olarak nasıl isterseniz siz nasıl mutlu olursanız o şekilde olsun desin . Konu sahibinin eşi kolunu sıkmış sert bir dillede uyarmış . Değer mi
Beni savunduğun için çok tşk ederim. Burda aşırı sivri dilli yorum yapan insanlar var farkındayım. Normal hayatlarında da böyleler mi merak etmişimdir hep. Mesajı yazan kişi eksik bilgi verdiğim için öyle anlamış olabilir kendisine yazdım tekrar belki hak verir bana.Ne demek oda bir anne hamile olan kişi gelmesinden rahatsızsa gelmeyecek. Lütfen başkaları için bu güzel anlarınızı mutsuz geçirmeyin.
Burada ki tek sorun eşinizin kolunuzu canınızı acıtacak kadar sıkmasımerhabalar. Yazan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Konu tabiki kayınvalidem.
Hamileyim. Bi bebek bekliyoruz. Ama kv her doktor randevusuna gelmek istiyo.
Kendisi sağolsun aşırı konuştuğu için doktoru bile bastırıyo. Doktor artık sustu en son gittiğimizde. Eşime söyledim bu sefer gelmesin diye gelmedi.
Şimdi bebek baya büyümüş. Ben geçen seferkinden bişey anlamadım bidahakine bende gelicem diye demeye başladı.
Eve gelince eşime haftaya gelmesine ne gerek var. 1 ay sonrakine gelir diyince kıyamet koptu. Ben nasıl gelme diyip şöyle böyle.
Baya tartıştık. Gelmek istiyo onlar senin etrafında pervane oluyo sen nasıl böyle konusabiliyosun dedi. Bende rahat edemiyorum kalabalık gitmekten hoşlanmıyprum dedim. Olay büyüdü odama gidecektim eşim kolumdan tuttu sıktı canım yandı biraz. Eşimi hiç böyle görmedim. Bi gelmesin dedim diye neler oldu.
Aşırı sinirlendi.
Şimdi konusmuyoruz. Eşim evine düşkündür. Beni sevdiğini biliyorum. Ama konu ailesi olunca bambaşka bi insan oluyo. Hatalarını söylememe izin bile vermiyo. Hemen onları savunuyo. Artık içime fenalık geldi. Kızlar sizce şimdi nasıl bi yol izlemeliyim?
Canım sen olayı eksik anlattığım için bilmiyosun. İlk hamile kaldığımda kv hıı beraber gideriz doktora dedi. Sonra şehir dışına çıktı. Onu beklemedik eşimle gittik. Çünkü ilk bebeğim düştü. Bebeği merak ettim ve gittim. Kendisi torununun nasıl olduğunu sormak yerine bi beni bekleyemediniz dedi :) ikinci gidişimizde emrivaki gelicem dedi. Tamam gelsin ddm. Ama susmuyo kadın. Yok bişey yaptırmıyorum yemeğe bize geliyo. Doktor artık sustu. Doktora sen niye ayrıntı veriyosun doktora ne?
Yani bi kere gittiğimizde böyle olunca sabrım taştı. Sus artık sussss doktor rahatsız oldu saçmalamasından. Bu sefer gittiğimizde gelmedi. Bende gel demedim ama eminim içi içini yemiştir. Şimdide tutturdu gelicem diye olay bu. Edebiyle gelse eyvallah ben hiç götürmeyelim demiyorum ama yüz versem her seferinde gelicek. Bırakıyım başbaşa cocuklarını görmeye gitsinler demiyo kadın. Demiyo
Niye ya kadını erteliyor.O kadının hakkı değil mi görmek o da bir anne...İnşallah konu sahibine de böyle yapar ilerde gelini
Beni savunduğun için çok tşk ederim. Burda aşırı sivri dilli yorum yapan insanlar var farkındayım. Normal hayatlarında da böyleler mi merak etmişimdir hep. Mesajı yazan kişi eksik bilgi verdiğim için öyle anlamış olabilir kendisine yazdım tekrar belki hak verir bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?