Kızlar bi akıl verin...

Tavır yapmadın mı kac aylık hamile kadınsın kol sıkmak ne demek hemde annesi icin
Bence hic konusma etme özür dileyene kadar
Bu simdiden böyle yapıyosa bebek olunca evden cıkmayan kaynana icin sana neler eder

Kadın alt tarafı torununu görmek istiyor..niye bir anneye karşı onu iyice kışkırtıyorsun...Ne biliyorsun ilerde eve yerleşeceğini hayret bir şey...Sen evliysen Allah kocana ve ailesine sabır versin bu kafayla zor

Kadın görmek istiyor bir sefer getirtmemişsiniz ikincisine gelsin hayret bir şey...O da bir anne niye uzaklaştırıyorsunuz onu bu mutluluktan...eşinize de tak etmiş...Kendi annen istenmese hoşuna gidecek mi
Ne demek oda bir anne hamile olan kişi gelmesinden rahatsızsa gelmeyecek. Lütfen başkaları için bu güzel anlarınızı mutsuz geçirmeyin.

Hamilesiniz şimdi sakin olun sinir size ve bebeğinize iyi değil..
Ben hamileyken eşim başka bi ile gitmişti iş için.. Ben kontrolde ultrason zamanı video çeker, ultrason fotoları ile atardım merak ediyordu göremiyordu diye.. sizde öyle yapsanız tatmin olmaz mı kayınvalideniz..
Ya da heveslenip geliyorsa sessizlik konusunda ikaz edin neden öyle çok konuşuyor ki soru mu soruyor doktora ?

Arkadaşım ben kötü düşünen insanların karşısındayım.Bundan da gocunmuyorum.Sen istediğin gibi yorumlayabilirsin umrumda değil.Konuyla ilgili görüşünü bildirceksen bildir canın sıkılıyorsa başkasına sataş bana sataşma

Eşinizede tavrınızı net bir şekilde koyun . Hamilelik döneminizin hassas bir dönem olduğunu söyleyin . İnanın ilk zamanlarda benimde kv ayrılmazdı peşimden en güzel günlerimde hep gölge gibiydi. Ama inanın ilk kötü günümde aramadı bile . Sonra ben sordum yeme içmede gezmede maşallah eksik kalmadın şimdi neden yoksun diye. Cevap aklıma gelmedin

Ne demek oda bir anne hamile olan kişi gelmesinden rahatsızsa gelmeyecek. Lütfen başkaları için bu güzel anlarınızı mutsuz geçirmeyin.

Kayınvalidesi kötü şeyler söyleyip hamile bayanı üzmemiş ama sadece çok konuşuyormuş belki telaşlı.Bayan bir kere gelmesini istememiş ama belli ki sürekli ertelemek isteyecek.Kv anne biraz daha az konuşalım doktoru dinleyelim olur mu diyip gidebilirler...bana acımasızca geldi.Üstelik etrafında pervanelermiş eşinin dediğine göre.Eğer öyleyse bence haksızlık.

sadece meraktan gelsen doktoru susturmaz öyle değil mi

Lütfen onun torunuysa konu sahibinin de bebeği istemiyor buraya konu açacak düzeyde konu sahibine dert olmuş. Gelmesin bir büyük olarak nasıl isterseniz siz nasıl mutlu olursanız o şekilde olsun desin . Konu sahibinin eşi kolunu sıkmış sert bir dillede uyarmış . Değer mi

Sizin amacınız ne bana sardınız ekleme yaptınız bir de şimdi...beni mi takip ediyorsunuz...bu arkadaş sıcak su için banyo yapamadığını söylemiş ama siz temiz olmadığını ıyyyy nasıl kokuyorsundur diye aşağılayanları hala önüme getirip savunuyorsunuz.
O konuyla bu konunun alakası ne diye sorucam ama sizin mantıklı bir cevap vereceğinizi sanmıyorum.Evlenince anneler babalar çöp olmuyor onların da gönlünü yapmak lazım.Kv hamile bayanı üzse anlarım kadın sadece biraz fazla konuşuyormuş ve bayanın etrafında pervane oluyorlarmış.Hatta kadın kahvaltıya çağırıyor ve düşük tehlikesi olduğu için 1.5 ay yukarıda beraberlermiş destek olmuşlar yani.Şimdi de bu bayan eşinin annesinin bu mutluluğa ortak olmasını istemiyor.Ben de bunu onaylamadım.
Sizin benimle ilgili sanırım gocunduğunuz şeyler olmuş ama sizinle tartışmıcam boş yere uğraşmayın

Kadın görmek istiyor bir sefer getirtmemişsiniz ikincisine gelsin hayret bir şey...O da bir anne niye uzaklaştırıyorsunuz onu bu mutluluktan...eşinize de tak etmiş...Kendi annen istenmese hoşuna gidecek mi

Canım sen olayı eksik anlattığım için bilmiyosun. İlk hamile kaldığımda kv hıı beraber gideriz doktora dedi. Sonra şehir dışına çıktı. Onu beklemedik eşimle gittik. Çünkü ilk bebeğim düştü. Bebeği merak ettim ve gittim. Kendisi torununun nasıl olduğunu sormak yerine bi beni bekleyemediniz dedi :) ikinci gidişimizde emrivaki gelicem dedi. Tamam gelsin ddm. Ama susmuyo kadın. Yok bişey yaptırmıyorum yemeğe bize geliyo. Doktor artık sustu. Doktora sen niye ayrıntı veriyosun doktora ne?
Yani bi kere gittiğimizde böyle olunca sabrım taştı. Sus artık sussss doktor rahatsız oldu saçmalamasından. Bu sefer gittiğimizde gelmedi. Bende gel demedim ama eminim içi içini yemiştir. Şimdide tutturdu gelicem diye olay bu. Edebiyle gelse eyvallah ben hiç götürmeyelim demiyorum ama yüz versem her seferinde gelicek. Bırakıyım başbaşa cocuklarını görmeye gitsinler demiyo kadın. Demiyo

biraz zaman geçsin eşide anlar

Bilmiyorum eminim benim annem de görmek isterdi eşimin annesi de...ben böyle yapamazdım annelere..he üzseler kötü şeyler söyleseler moral bozsalar anlarım...ama onların tek derdi sevgi...torun sevgisi...herkesin kendi düşüncesi kendine...ama tek taraflı bakmamak empati yapmak lazım...

Beni savunduğun için çok tşk ederim. Burda aşırı sivri dilli yorum yapan insanlar var farkındayım. Normal hayatlarında da böyleler mi merak etmişimdir hep. Mesajı yazan kişi eksik bilgi verdiğim için öyle anlamış olabilir kendisine yazdım tekrar belki hak verir bana.

Burada ki tek sorun eşinizin kolunuzu canınızı acıtacak kadar sıkması
ve sizin sormanız gereken tek soru ben bu adamla ne yapmalıyım?
Ben iş yerinden izin alır giderdim , eşimi de bazen çağırır bazen çağırmazdım.
Ama eğer hamileyken kolumu sıksa vb şeyler yapsa bebeğinin yüzünü de haftada iki gün görürdü
Kimse kusura bakmasın şiddetin her dozuna karşıyım...

Kv uyarın bence anne doktorum rahatsız oluyor ben de stres oluyorum sessiz şekilde gelceksen gel bak yoksa ben kötü oluyorum diyin.Bakın eşiniz annesinin gelmesini istiyor çünkü annesinin sizinle nasıl ilgilendiğini görüyor mutlu oluyor biraz da sizden bekliyor.Eşinize sanki annesinden şikayetçiymiş gibi hissettirmeyin siz kaybedersiniz.Çünkü eşinizin gözünde anne sizi seviyor siz onu istemiyorsunuz..hem size destek de oluyorlar...yemek bile yaptırmıyoruz diye evhamlanıyor demek ki anlatıyor iyi bakıyoruz diye...zaten hamilesiniz hassassınız...size önerim buradakilerin gazına gelmemeniz ve bir sefer anneyle gidip eşinizle anneniniz gönlünü yapıp bir sefer yine eşinizle gidersiniz baş başa...ve önerim kendi annenizi de alın o da bu mutluluğu yaşasın..bence böyle güzel şeyler illa iki kişilik değil bütün sevdiklerinizle paylaştığınız zaman o gülümseme herkesin gözlerinde olduğu zaman daha da güzelleşir

Niye ya kadını erteliyor.O kadının hakkı değil mi görmek o da bir anne...İnşallah konu sahibine de böyle yapar ilerde gelini

Çünkü bu özel bi durum, kayınvalidesiyle paylaşmak istemiyor olabilir.
Ben eşim dışında kimseyle gitmiyorum mesela.
O kadının hakkı değil yani. Anne ve babası izin veriyorsa görmesini davet edebilirler

Sizin savunmaya ihtiyacınız yok çünkü ben size saldırmıyorum...ama sizi gaza da getirmiyorum...kendiniz bilirsiniz size bir daha yazmayacağım ama hayatınız bazı anlarında empati yapmaya çalışın derim.Belki eşinizi anlamaya başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…