Kızlar bi bakabilir misiniz?

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Konu yanlış yerde ise taşınabilir ama cevap almam lazım.

Nette küçük bi araştırma yaptım. 2-3 gün sonra doktora da gideceğim ama size bir sorayım.

Yeni evliyim. 26 yaşındayım. Spiral taktırabilir miyim? O hapları kullanmak istemiyorum. Sürekli eşim korunsun da istemiyorum. .

Teşekkürler şimdiden.

Nette küçük bi araştırma yaptım. 2-3 gün sonra doktora da gideceğim ama size bir sorayım.

Yeni evliyim. 26 yaşındayım. Spiral taktırabilir miyim? O hapları kullanmak istemiyorum. Sürekli eşim korunsun da istemiyorum. .

Teşekkürler şimdiden.

takmıyorlar :(
en azından devlette takmıyorlar

vajinal halkayı araştırsana
hem aylık oluyor
hem de haplara göre daha az hormonlu

takmıyorlar :KK43:
en azından devlette takmıyorlar

vajinal halkayı araştırsana
hem aylık oluyor
hem de haplara göre daha az hormonlu

Teşekkürler zeytinağacı. Hemen bakıyorum. Peki takmamalarının nedeni ne? Paradan dolayı mı? Yoksa başka neden mi var. Özelde takarlar mı ki acaba. .

Doğum yapmadan takmıyolardı eskiden sanırım. Öyle bir şey duymuştum ama yanılıyor olabilirim.

Hemen bakıyorum. Peki takmamalarının nedeni ne? Paradan dolayı mı? Yoksa başka neden mi var. Özelde takarlar mı ki acaba. .
tam olarak bilmiyorum doğum yapmış olanlara takıyoruz dedi bana doktor
sonra buradan bir arkadaş Marjinaly Marjinaly kendisi allah ondan razı olsun nuvaring i öğretti
gittim doktora da danıştım o günden beri çok rahatım benim de yaşım 25 1 seneye yakındır nuvaring kullanıyorum
haplara göre daha az hormon içerdiği için de ara kanamalar vırt zırt olmuyor

sonra buradan bir arkadaş Marjinaly Marjinaly kendisi allah ondan razı olsun nuvaring i öğretti
gittim doktora da danıştım o günden beri çok rahatım benim de yaşım 25 1 seneye yakındır nuvaring kullanıyorum
Bende araştıracağım şimdi. Merak ettim.

Bunu hiç duymamıştım. Şimdi netten baktım. Teşekkürler.

4 5 sene önce anneminkini yenilemişlerdi şimdi takıyorlar mı bilmem.ama asla tavsiye etmem.annem teyzelerim yengelerim hepsi şikayetçiydi çıkardılar.aşırı kanama yapıyor adet dönemlerinde.bi de üni.de bi hocamız bununla ilgili araştırma yapmıştı. o anlatmıştı çocuğun oluşmasını değil,gelişmesini önlüyor,parçalayarak atıyormuş.annem ve teyzemin de et parçaları gelmişti bi ara kanamayla.velhasıl ben önermem.tercih senin

4 5 sene önce anneminkini yenilemişlerdi şimdi takıyorlar mı bilmem.ama asla tavsiye etmem.annem teyzelerim yengelerim hepsi şikayetçiydi çıkardılar.aşırı kanama yapıyor adet dönemlerinde.bi de üni.de bi hocamız bununla ilgili araştırma yapmıştı. o anlatmıştı çocuğun oluşmasını değil,gelişmesini önlüyor,parçalayarak atıyormuş.annem ve teyzemin de et parçaları gelmişti bi ara kanamayla.velhasıl ben önermem.tercih senin

Ben öyle şeylere gelemem :( Teşekkürler . .

doğum yapmadan takarlar mı ben de bilmiyorum ama ben doğumdan hemen sonra taktırdım ve her adet dönemimde 10 kanamam oldu başka bir problem için doktora gittiğimde spiralimin kaydığını söyledi
yani spiral koruyucu değil bence kayıp kaymadığını bilmiyosun hamilelilk riskin fazla ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve hiç ara kanamam falan olmadı, ayrıca adetlerim çok düzenli ve 5 güncük sürüyor ayrıca içim rahat ama spiral kaydı mı kaymadı mı ağır kaldırsam mı kayar mı gibi hiç düşünmedim

Teşekkürler şimdiden.
Doğum yapmadan takmiyorlar bn taktirdim

doğum yapmadan takarlar mı ben de bilmiyorum ama ben doğumdan hemen sonra taktırdım ve her adet dönemimde 10 kanamam oldu başka bir problem için doktora gittiğimde spiralimin kaydığını söyledi
yani spiral koruyucu değil bence kayıp kaymadığını bilmiyosun hamilelilk riskin fazla ben doğum kontrol hapı kullanıyorum ve hiç ara kanamam falan olmadı, ayrıca adetlerim çok düzenli ve 5 güncük sürüyor ayrıca içim rahat ama spiral kaydı mı kaymadı mı ağır kaldırsam mı kayar mı gibi hiç düşünmedim

Doğru. Ama ilaçlar duygusal olarak etkiliyor diyorlar. İlaç kullanmayı da sevmiyorum :(

Doğru. Ama ilaçlar duygusal olarak etkiliyor diyorlar. İlaç kullanmayı da sevmiyorum :KK43:
ilaçtan ilaca fark olabilir mi ki bilemedim ben kızımdan hemen sonra hamile kalmayı göze alamadğımdan hapa başladım ondan mıdır bilmem hiç etkilenmedim:)
gerçi bırakınca ne kadar sürede hormonlar dengeye geliyo bilemiyorum

ilaçtan ilaca fark olabilir mi ki bilemedim ben kızımdan hemen sonra hamile kalmayı göze alamadğımdan hapa başladım ondan mıdır bilmem hiç etkilenmedim:)
gerçi bırakınca ne kadar sürede hormonlar dengeye geliyo bilemiyorum

Peki. Çok teşekkürler. Hepsini araştırıcam mecbur.

Bende senin gibi düşündüğüm için geçenlerde o yöntemle korunmak istedim fakat doğum yapmadan böyle birşeyşn mümkün olmadıgını dedi doktor

Her ilaç kişide aynı etkiyi yapmıyor kişiden kişiye değişiyor deneyerek anlayabilirsin ama hangisiyle baslayacaksın bünyeni bozarsın bana doktor en hafifi yasmin dedi verdi ve öyleydi ne kilo ne bişe hiç bi sıkıntı yaşamadım

Dogum yapmadan da takiliyor. Belki devlet hastanelerinde takmiyolardir.

Ben dogum kontrol hapina baslarken doktora gitmistim, eger hapta sorun yasarsan gel takalim demisti. Hicbir sorunum yok diye taktirmadim.

Sadece kayma sansi daha fazla ve takilirken agrisi ona gore nispeten fazla oluyormus.

Back
X