• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakın lütfen!

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
kızlar bu aralar iş arayışı içindeyim hastaneler hasta kabulüne eleman arıyorlar lise mezunu bende başvurmayı düşünüyorum fakat ilk iş deneyimim olucak çok korkuyorum ne yapsam bilemedim :(

kızlar bu aralar iş arayışı içindeyim hastaneler hasta kabulüne eleman arıyorlar lise mezunu bende başvurmayı düşünüyorum fakat ilk iş deneyimim olucak çok korkuyorum ne yapsam bilemedim :(

Hiiiç korkma, herkes nasıl yapıyor, sen niye yapamayasın ki? En fazla 1-2 hafta sürer işi öğrenmen, 2. haftanın sonunda bir bakmışsın ki takır takır yapıyorsun işini. Başlangıçta biraz stres yapar her insan, zamanla işe hakimiyetin artınca rahatlarsın.

Hiiiç korkma, herkes nasıl yapıyor, sen niye yapamayasın ki? En fazla 1-2 hafta sürer işi öğrenmen, 2. haftanın sonunda bir bakmışsın ki takır takır yapıyorsun işini. Başlangıçta biraz stres yapar her insan, zamanla işe hakimiyetin artınca rahatlarsın.

ilk deneyim olunca insan ister istemez korkuyo :( sanırım bu tür konularda cesaretsizim

Bende ilk iş deneyimimi 20 yaşında yapmıştım titreyerek gitmiştimm :) ama en fazla 1 hafta sonra alışırsın ve çok kolay gelir artıkk :)

Back
X