Evlilik cinsellik üzerine kurulmaz birkere.Eğer sen evliliği cinselliğin üzerine kurarsan,evliliğin bir yıl bile sürmez.Çünkü 2 ay içinde tenlere alışıyor ve sıkılmaya başlıyorsun.Daha doğrusu heyecan sönüyor.Evlilik belli bir şeyin üzerine kurulmaz kurulmamalı.Örneğin para üzerine kurulan evlilikler bitiyor ya da sorunlu oluyor bunun gibi.Konu şu: cinsellik en önemli kısımlarından biri evliliğin.Fakat hastalık nedeni ile cinselliği yaşayamayan eş eğer eşini boşuyorsa senin dediğin gibi bu eş,evliliğini cinsellik üzerine kurmuştur.sevgi emek sevgi fedakarlık ister.Eşi hasta oldu diye kendini tatmin etmek için,hakkının geçtiği birini kenara atamaz atıyorsa sevmemiştir bencildir.
tabiki cinsellik önemlidir hanımlar bizim için bile önemli itiraf edemesekte çoğu zaman bu böyle... şimdi eşim e böyle bir soru sormaya cesaret edemezdim neden alacağım cevabın dürüstçe olmayacağını bildiğim için eşim bana olur mu öyle şey, sen ne yapardın , cinsellik herşey değildir, biz bir ömür boyu birbirimizin elini tutsakta sarılsakta yeter vs.vs. cümleler sıralayacaktır sevgisinden eminim ama bu konu başka türlü bir şey ve korkarım sorunun asıl cevabından
bence bu soruyu sorduğunu unutun eşinizin cevabını da unutun en azından dürüst davranmış bunda bozulacak bir şey yok düşünmeyin ve kadınlığınızı kullanabildiğinize şükredin allah kocalarımızı yanımızdan ayırmasın
merabalar arkadaşlar..yazacağım metin bana dert değil ama aklıma geldi paylaşmak istedim sizlerle kadın kadına....Arkadaşım eşine sormuş " ben senle cinselliği herhangi bir sebepten dolayı yaşayamasaydım benden boşanır mıydın?" Kocası ise şu cevabı vermiş :"Zor bir soru,cinsellik çok önemli ,bir ihtiyaç,hayatımın sonuna kadar kadınsız yaşayamazdım sanırım,ikinci kez evlenir miydim bilmiyorum ama cinsellik olmadan olmaz"
Arkadaşım bu yanıt üzerine bayağı üzülmüş,kendisini sadece sex objesi olarak görmüş bana anlattı..Ben şöyle yorumladım,sevgi fedakarlık ister ,gerçekten sevseydi hastalık nedeni ile olan bu maruzatına katlanırdı.ama tabi arkadaşıma böyle demedim araları açılmasın diye.Ben de eşime sordum eşim politik konuştu yanıt alamadım..Siz nasıl yorumluyorsunuz bu cevabı merak ettim..
Şimdiden okuyan ve yanıtlayanlara teşekkürler,sevgiler...
Bende esime bikeresnde boyle bi soru sormustum aldigim yanit beni öyle
Mutlu etti öyle duygulandirdiki birdaha asik oldum adam gibi adam benm askimmmm bana verdigi yanit:
Ben seninle bunun icin evlenmedim ömrümü seninle gecirmek icin evlendim
Ondan sonra sordum ya peki hic cocugm olmazsa naparsin "askm bi cocuk icin senden vazgecemem olmuyosa olmasin sen saglikli ol mulu ol yeter biz köpek aliriz olmassa :))
Bende esime bikeresnde boyle bi soru sormustum aldigim yanit beni öyle
Mutlu etti öyle duygulandirdiki birdaha asik oldum adam gibi adam benm askimmmm bana verdigi yanit:
Ben seninle bunun icin evlenmedim ömrümü seninle gecirmek icin evlendim
Ondan sonra sordum ya peki hic cocugm olmazsa naparsin "askm bi cocuk icin senden vazgecemem olmuyosa olmasin sen saglikli ol mulu ol yeter biz köpek aliriz olmassa :))
[/Q
eşiniz gerçekten samimiyse ki olayı yaşarken eminim bu kadar basit olmaz mükemmel düşünüyo
ama bi kere her iki tarafında psikolojisi alt üst olacak cinselliği problem olan komplekse girecek diğerini ezecek çünki kendini eksik hissedecek böyle ortamdada evlilik olmaz biraz toz pembe geldi sizinki
her eş senin için ölürüm kurban olurum der kimsenin öldüğü görülmemiş sonrada boşanırlar hatta zamanında kurban olanlar
yaşamadan kimse böle böle yaparım diyemez
doğru söylemiş adam politik olmamış cinsellik evliliğin büyük kısmını kaplıyor artı burda cinsellik olmadığından şikayet edip hatta ayrılanlar var normal bence tamam sevgi önemli vs ama bu da bi gerçek evlilik=sevgi+saygı+cinsellik+güven hepsi birbirinin gereği ve sağlıklı bir evlilikte olması gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?