Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

çok güzel özetlemişsiniz... eğer evlilik cinsellik üzerine kuruluyorsa o evlilikten çok da hayır beklememek lazım.. cinsellik bölümünde hayatında hiç orgazm olmayan bayanların var olduğunu gördüm o zaman o bayanlar tek celsede boşansınlar orgazm olmadıktan sonra cinselliğin ne anlamı var ki...

evet cinsellik önemlidir ama cinsellikten daha önemli birşey vardır o da sevgi... evlenirken hep derler ya iyi günde kötü günde yanında olacağım... bu öylesine söylenmiş birşey değildir.. insanın iyi günü de olur kötü günü de.. günün birinde ben felç oldum diye eşim beni boşayacaksa şimdiden boşasın hiç durmasın öyle bir insana ihtiyacım yok benim.. benimle vücudum için evli kalacak insanı istemem hayatımda.. eğer gerçekten ortada sevgi varsa kimse kimseyi hasta oldu diye bırakmaz bırakamaz...

ben bu soruyu sordum benimkine :kedi:
dedi ki senin iyileşebilmen için doktora gider çareler arardım dedi boshayallersmile
çaresi yoksa? dedim
boşanmazdım,sırf cinsellik için evlenilmez, cinsellik için evleniliyorsa evlilik evlilik olmaktan çıkar dedi :asigim:
tabii iş gerçeğe dönüşürse o zaman ne olur gene de bilinmez bilmiyorumkismile
Allah herkese önce sağlık versin :Saruboceq:
eşler iyi günde kötü günde birliktelik için evet diyorlar.bu evetler gerçek,samimi olsun :Saruboceq:

kazin ayagi öyle degil arkadaslar. biz kadinlar cekebiliyoruz ama erkekler böyle bir duruma katlanamaz. belki bosanmaz ama mümkün mertebe aldatir. nice kadinlarimiz var esi ile birlikte olamiyor ve susuyor. susturuluyor cünkü aslinda susmaya mecbur birakiliyor. kadin dese esimle iliskim yok cinsel problemleri var esimin mesela kisir, erken bosalma iktidarsiz vs. kimse a haklisin ayril demez. erkek dese ya karim söyle a karim böyle erkeksin erkek adam cekemez derler. benim gördügüm kadariyla hic bir zaman erkek cinsellik söz konusu oldumu kendinden baskasini düsünmüyor. ya kadinlar? surada kac tane kadin var bana ben esimde cinsellik var diye ayrilmak istiyorum diyen? yok yok diyemez cünkü biz gelininle gittin kefeninle geri gelirsin zihniyeti altinda yetismis zoplum baskisi diye didinip duran fedakar türk kadinlariyiz. ben merak ediyorum gercekten cinsel problemi olan esini bosayan bir bayan varmi? yabanci ülkelerde ürolog kapisinda birakiyor kadin adami. varmidir böyle yürekli bir arkadas? hakkini savunabilmis?vallahi icim rahat edecek bir hanim arkadasda bunu basarmis ya helal olsun diyecegimvereliniortak

adam gayet dürüstce dogru olmasi gereken aciklamayi yapmis.. düsünsenize iktidarsiz bir erkekle evlisiniz merhaba nasilsin deyip al eve iyi geceler iyi uykular de kardesce yat..saka gibi slkar yahu..

ben hep derim asik oldugum adama katlanamiyorum ,asik olmadigim adamla evlenseydim iki günde bogardim diye..
ben böyle ecis bücüs de sevemem kimseyi ..onu da bogardim :)) cinsellik yasanmadigi zaman gerginlik fazla olur--cinsellik olmali.. adam hakli..

cinsellik olaylarinda rahatsizlik olsa bile asilir bu artik tip ilerde,psikolojik destek veren yerler oldukca fazla..

hem arada kendini kadin cinsel obje hissetmeli yahu :)) ne var bunda kocaniz icin obje olun arada :))

Pembe gözlükleri çıkarmak gerek.
Evli değilim, empati yapacak bir durumda da değilim, ama cinsellik olmadan evliliğin yürümeyeceğini biliyorum.
Sorun erkekte olsa kadının da seve seve çekeceğini düşünmüyorum, huzursuzluk baş gösterir bir noktadan sonra.
Arkadaşınız fazla duygusal davranmış, seks objesi muamelesi görmemiş hiç de.

iktidarsız biriyle evlenme başka şey çok sevgili eşinizin başına bir iş gelip sonradan iktidarsız kalması başka şey. birinin içinde sevgi var. cinsellik önemlidir ama sevgiden daha önemli değil. ayrıca denildiği gibi cinsellik sadece vajinal penetrasyondan ibaret birşey değildir, birbirine aşkla dokunmadır, bu da elinizden alınamayacağına göre ben bu söylemi çok gereksiz buldum.
ikinci kez evlenirim fln demek direk boşanırım demekle aynı şey bana göre
yani başka kadınlara giderim aldatırım demek istemiş ki hiç affedilir yanı yok
ayrıca erkeklerin ihtiyacı fln diye kendimizi kandırmayalım kadınlar erkeklerden daha çok zevk alır ilişkiden ama cinsellik olmadan da yaşayabiliyoruz. toplumsal normlardan dolayı sanki erkek böyle olmalı diye dayatıldığından böyle oluyor herşey zaten

herkesin onceligi farkli olabilir...
bu olaya genel acidan bakmamak gerek...
kimisi o sekilde de yasar kimisi yasayamaz (ya da yasamaz)...

tabiki cinsellik önemlidir hanımlar bizim için bile önemli itiraf edemesekte çoğu zaman bu böyle... şimdi eşim e böyle bir soru sormaya cesaret edemezdim neden alacağım cevabın dürüstçe olmayacağını bildiğim için eşim bana olur mu öyle şey, sen ne yapardın , cinsellik herşey değildir, biz bir ömür boyu birbirimizin elini tutsakta sarılsakta yeter vs.vs. cümleler sıralayacaktır sevgisinden eminim ama bu konu başka türlü bir şey ve korkarım sorunun asıl cevabından
bence bu soruyu sorduğunu unutun eşinizin cevabını da unutun en azından dürüst davranmış bunda bozulacak bir şey yok düşünmeyin ve kadınlığınızı kullanabildiğinize şükredin allah kocalarımızı yanımızdan ayırmasın

Bende esime bikeresnde boyle bi soru sormustum aldigim yanit beni öyle
Mutlu etti öyle duygulandirdiki birdaha asik oldum adam gibi adam benm askimmmm bana verdigi yanit:
Ben seninle bunun icin evlenmedim ömrümü seninle gecirmek icin evlendim
Ondan sonra sordum ya peki hic cocugm olmazsa naparsin "askm bi cocuk icin senden vazgecemem olmuyosa olmasin sen saglikli ol mulu ol yeter biz köpek aliriz olmassa :))

benim fikirlerimi cok güzel dille anlatmissin :)) ben daha sert ifade ettim sanirim..
daha sonrada cinsel problem yasama olaylarina bir sey diyemem fakat bu biyolojik bir ihtiyac.. insani geriyor yeri geliyor..hatta esimle aramizda espiridir o hep der bana beni kullandin ..

yani adamin kötü niyeti olmadan safcana icindekini söylemis hemen seks objesi olarak hissetmis bayan arkadasimiz kendisini..o bayan arkadasin kendine güveni az ki böyle hissetmis ,yoksa biz türk kadinlari sekse gelene kadar neleriz be...
hem ev kadini,hem anne hem is kadini... avrupali gibi ise gidiyoruz,asyali gibi evimizin hakkindan geliyoruz.. misafiri el üstünde tutuyoruz..rus gibi esimize cilveleniyoruz.. objeye vakit gelmeden cok marifetimiz var... böyle hissetmeye gerek yokk..
erkeklerin fikirlerini kolayca agizlarindan alabilirz ama sanmayin bu fikirler kötü niyet ile .. cogu masumanedir fakat biz kadinlar durumlari carpitmayi iyi biliyoruz fitne fesat zekamizla:))
Erkekler biz kadinlar gibi degil ki politik davranislari cok az.. erkekleri yargilamaya kiyamayiroum %85 i hakikaten biz kadinlardan daha masum..

Olmayan bir maruzat..
Olmayan maruzata karşılık eşini boşayan koca..
Olmayan maruzata karşılık eşinin kendinden vazgeçmesini sindiremeyen kadın..
Hay Allah ya..
Erkeklerin düz mantığı işte, başka bişey değil. Adama ha bu soruyu sormuşsun, ha "makarna bulamazsan pilav yer misin" demişsin..
Adam düz mantık cevap vermiş işte..

Sizin eşiniz olayı çözmüş..

doğru söylemiş adam politik olmamış cinsellik evliliğin büyük kısmını kaplıyor artı burda cinsellik olmadığından şikayet edip hatta ayrılanlar var normal bence tamam sevgi önemli vs ama bu da bi gerçek evlilik=sevgi+saygı+cinsellik+güven hepsi birbirinin gereği ve sağlıklı bir evlilikte olması gereken

Gerçekçi olmak gerek..
Karısı cinselliğini yaşayabiliyorken, başka kadınlara da giden, çeşitlilik arayan erkeklerin ciddi bir çoğunluk oluşturduğunu düşünürsek eğer..
Cinselliğini yaşayamayan bir kaıdnla bir erkeğin ilişkilerinin en fazla "arkadaşlık" olabileceğine inanıyorum ben.. Fazlası bana gerçekçi gelmiyor.

Bence eşinin verdiği tepki anormal değil...

Erkekler bizden bambbaşka yaratıklar, evet onların çok azı cinsellik olmadan yaşayabilri ancak.

Bence adam kendince dürüst davranmış cevap vermiş, ama keşke eşinin kırılabileceğini düşünseydi de değerini hissettirseydi....

Arkadaşınız kendni çok üzmesin yani, bunu o kadar çok kişiden duydumki.Yaşayanlar ve üzülenler çok...

Birde bence duymaktan korktuğumuz soruları bence eşlerimize sormamalıyız, çünkü sonuçta sadece huzurumuz kaçıyor.Yapabiliyor muyum ? Hayır !

bende erkeklerin çok büyük bir bölümünün cinsellik olmadan evliliklerini sürürebileceklerini düşünmüyorum yada evli kalsalar bile eşlerine sadık kalabileceklerini sanmıyorummaalesef gerçek bu.erkekler kadınlar gibi duygusal değiller ve bizden daha çok cinselliğe önem veriyorlar
eşime bu soruyu hiç sormadım ama o ne cevap verirse versin benim için boş.ben cevabı biliyorum zatenyine de bir sorayım bakalım ne diyecek

benım bu soruyu sormama gerek yok bundan bı kac sene once sağlık sorunu yuzunden 7 8 ay bırlıkte olamadık daha oncesındede vajinusmus hastalıgı nedenıyle evlılıgımızın ılk senesı olmadı ama esımın bana karşı ufacık bı ters tepkısı vaya kalbımı kıracak kucucuk bı sozu olmadı aldatmadıgınada emınım bence bu erkekten erkege degısıyo bence.. boyle bı soru sorup nıcın duymak ıstemedıgınız seyı duymaya sebep yaratıyosunuz...

Son düzenleme:
erkekler cinsellik olmadan evliliği yürütemezler sanırım.. kadınlar bu konuda sabırlı ama ,erkeklerin sabırsızlığı yüzünden, çoğu evde cinsellikten yana çok tartışma ve küslük olduğuna eminim. belki boşanma sebebi olmaz ama dışarıya yöneleceklerindede hiç kuşkum yok.. vallahi erkeklere güvenmek hata ..

Cinsellik sadece erkeklerin tekelinde değil bence. Bir bayan içinde ihtiyaç oldugunu unutmayalım bence cinselliği yaşamış olan her insan cinsellik olmadan yapamaz. Yapmaya çalışsa bile eksikliği her şekilde belli eder kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…