annem menopoza girdiginden beri biliymki babamla arealarında bişi yok nerden biliyon dicekseniz teyzemle sohbetine kulak misafiri oldum anneminki hiç bilmem ne ara bitti neara oluyodu ilgimi çekmezdi yaklaşık 5sene oluyo biteli babamda şeker hastası zaten sorunları var bu konuda cinsel açıdanda ne şimdi annem babamımı bıraksın 30yıllık eşini bir cinsellik için terkmi etsin saçmaa
Böyle bir soru sormanın bir anlamı yok.
Bir çoğu evliliğinde soğukluk yaratmamak için tabii ki de asla diyecektir.
Başına gelmeden bilinmez kimin ne yapacağı.
karısını seven bi adam boşanmaz bence de;
ama dedikleri gibi tek gecelik ilişkileri filan olur muhtemelen....
merhaba arkadaşlar ..benden sonra yazılanları okudum da çok güzel yorumlar yapılmış..okadar güzel sohbet etmişsiniz ki,seviyeli ve akıllıca önce bunun için teşekkür ediyorum..ama bir konuya açıklık getireceğim..soru şu şekilde :"Kadın vajinusmus değil,sonradan hastalanıyor ve artık cinselliği yaşayamayacak durumma geliyor.Arzunun bitmesinden dolayı değil hastalığa bağlı sebeplerden ötürü,cinselliği yaşayamayacak..evliliklerinin üzerinden en az 3 yıl geçmiş farzedelim..Buna göre koca kadını boşayıp bencilce mi davranıcak yoksa eşine bir ömür boyu sadık mı kalıcak?"
Bazı arkadaşlar erkekler cinsellik olmadan yaşayamazlar deyip erkeklere ayrıccalık tanımış.Sanki bekarken tüm erkekler hergün ilişkiye mi giriyorlardı?Bakir olan erkekler de çoktur.O yüzden erkeklere ayrıcalk tanımaktan vazgeçelim önce.Diğer bir konu,yine bazı arkadaşlar ben olsam kocamı boşarım demiş.Tamam cinsellik önemli fakat bu arkadaşlar eşlerini gerçekten seviyorlar mı acaba merak ettim.Biraz önceki bir yorumda 1 buçuk sene ilişkiye giremeyen bir bayanın kocasının onu sabırla beklediğini okudum.Birazdan alıntı yapıcam..Bazıları da demişki hayali bir soru eşler politik cevap verir,gereksiz soru demiş..okı bir varsayımdan bahsediyoruz haklısınız.ama şuan bu konuyu ben sizinle paylaşmaktan zevk aldığım için buraya yazıyorum,bir diğeri ise eşler tabiki yalan söyleyebilir,edebiyatı iyi erkekler çok.Fakat benim eşim gibi gerçekçi olanlar da var.Bana aynen şunu söyledi.."Zor bir soru nereden çıkardın bu soruyu,ne cevap vereceğimi bilemiyorum ama cinsellik çok önemli,bilemiyorum.." Bana bilemiyorum demesi bile yetti arkadaşlar anlıyormusunuz beni.biz 2 yıllık evliyiz,ben o hasta olsa ona bir bebek gibi bakarım ,başımdan ayrılmam.Fakat onun bilemiyorum demesi kafamda bir soru işareti oluşturdu.Acaba ben ona fazlamı değer veriyorum dedim kendi kendime..Kimi arkadaş ben de olsam boşarım demiş fakat o sizin tarzınız demekki herkes farklı birbirinden.Ben eşimi bırakmazdım cinselliği yaşamıyoruz diye.Ha bir de dediki " sorun benden kaynaklansaydım senden boşanırdım dedi..[/QUOTE]
e bu ne demek.. ben de senden sorunun sende olduğu bir durumda insafa gelip beni azadetmeni beklerdim, demek.
e buna razı olunur mu :) boşansın daha iyi
ya niye olaya illa ki duygusal boyuttan bakıyorsunuz şahsen ben de cinselliğin olmadığını bırak iyi olmadığı bir evliliği bile sürdürmezdim. evlilikler cinsellik üzerine kurulur. aynı yatağa giremeyeceğiniz bir insanla neden evlenesiniz ki? geçen gün arkadaşım dert yanıyor "cinsellik düşünmeyen erkek yok mu varsa yoksa seks" diye. tanıştığı bayanla cinsellik düşünmeyen erkek zaten otomatikman homoseksüel oluyor. yani herşey tabiki seks değil ama evliliğin önemli bir kısmı cinsellik.
bu soruyu tıp fakültesinde okuyan bi arkadşm bana sormştu onlar tartşmışlar kendi aralarnda ama her kafadan farklı ses çıkmş tabi...soru şu şeklde ; eşinz belden aşağı felç geçrse cinsel ilşkiye giremeyck durumda oldğndan ne yaparsınz ayrılrmısnz die...her kafadan farklı ses çıkmış ama şu bi gerçk erkekler için cinsellk çok önemli başka kadınlara giderlr muhakkak ama ayrılmazlr da eğer gerçkten seviolarsa...
merabalar arkadaşlar..yazacağım metin bana dert değil ama aklıma geldi paylaşmak istedim sizlerle kadın kadına....Arkadaşım eşine sormuş " ben senle cinselliği herhangi bir sebepten dolayı yaşayamasaydım benden boşanır mıydın?" Kocası ise şu cevabı vermiş :"Zor bir soru,cinsellik çok önemli ,bir ihtiyaç,hayatımın sonuna kadar kadınsız yaşayamazdım sanırım,ikinci kez evlenir miydim bilmiyorum ama cinsellik olmadan olmaz"
Arkadaşım bu yanıt üzerine bayağı üzülmüş,kendisini sadece sex objesi olarak görmüş bana anlattı..Ben şöyle yorumladım,sevgi fedakarlık ister ,gerçekten sevseydi hastalık nedeni ile olan bu maruzatına katlanırdı.ama tabi arkadaşıma böyle demedim araları açılmasın diye.Ben de eşime sordum eşim politik konuştu yanıt alamadım..Siz nasıl yorumluyorsunuz bu cevabı merak ettim..
Şimdiden okuyan ve yanıtlayanlara teşekkürler,sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?