Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

işte bu gerçek sevgi..bravo babana valla..fakat şu da var.Bu soruya boşanırım olsa bile gerçekten böyle bir durum yaşandığında boşanırım diyen koca ilride fedakarlık da gösterebilir.Soruya böyle yanıt verdi diye eşimden uzaklaşmak da istemem..Hayat bu ne getirir belli olmaz.Allah muhafaza ,Allah kimsenin arasını bozmasın

ya niye olaya illa ki duygusal boyuttan bakıyorsunuz şahsen ben de cinselliğin olmadığını bırak iyi olmadığı bir evliliği bile sürdürmezdim. evlilikler cinsellik üzerine kurulur. aynı yatağa giremeyeceğiniz bir insanla neden evlenesiniz ki? geçen gün arkadaşım dert yanıyor "cinsellik düşünmeyen erkek yok mu varsa yoksa seks" diye. tanıştığı bayanla cinsellik düşünmeyen erkek zaten otomatikman homoseksüel oluyor. yani herşey tabiki seks değil ama evliliğin önemli bir kısmı cinsellik.

Son düzenleme:
Böyle bir soru sormanın bir anlamı yok.
Bir çoğu evliliğinde soğukluk yaratmamak için tabii ki de asla diyecektir.
Başına gelmeden bilinmez kimin ne yapacağı.

Böyle bir soru sormanın bir anlamı yok.
Bir çoğu evliliğinde soğukluk yaratmamak için tabii ki de asla diyecektir.
Başına gelmeden bilinmez kimin ne yapacağı.

sana katılıyorum bende eşime sordum tabiki boşanmam dedi ama benimki yapmadan duramaz bana okey der ama nebilim başka kadınlarla işini halledecek erkek bunlar onlara güven olmaz ama bellide olmaz biz kadınlar efsimize sahip oluruz ama erkekler asla ancak iktidarsız kalırlarsa kadına sagdık kalırlar:sinifsinif:

aslında cevabın bizi üzüceğini bildiğimiz soruları sormamak daha mantıklı,
zaten erkeğin cinselliği ihtiyaç gördüğünü bile bile sevişmessek naparsın demek yanlış geliyor,

evliiliğn 3 kuralı ya Sevgi Saygı Seks,
biri olmadımı sallanır ama yıkılması da gerekmez,
eğer ortada bir rahatsızlık varsa beraber aşılmaya çalışılır,
hiçbi türlü olmuyo sa da eliyle halletsin arkadaşım aaaa boşanmak niye kaydirigubbakcemile

Bir zamanlar bir yerlerde okumuştum.
Bir evlilikte cinsellik yolundaysa evliliğin 100 de 1 ini oluşturur, sorun varsa 100 de 99 unu oluşturur diye.

karısını seven bi adam boşanmaz bence de;
ama dedikleri gibi tek gecelik ilişkileri filan olur muhtemelen....

Evlilik cinsellik üzerine kurulmaz birkere.Eğer sen evliliği cinselliğin üzerine kurarsan,evliliğin bir yıl bile sürmez.Çünkü 2 ay içinde tenlere alışıyor ve sıkılmaya başlıyorsun.Daha doğrusu heyecan sönüyor.Evlilik belli bir şeyin üzerine kurulmaz kurulmamalı.Örneğin para üzerine kurulan evlilikler bitiyor ya da sorunlu oluyor bunun gibi.Konu şu: cinsellik en önemli kısımlarından biri evliliğin.Fakat hastalık nedeni ile cinselliği yaşayamayan eş eğer eşini boşuyorsa senin dediğin gibi bu eş,evliliğini cinsellik üzerine kurmuştur.sevgi emek sevgi fedakarlık ister.Eşi hasta oldu diye kendini tatmin etmek için,hakkının geçtiği birini kenara atamaz atıyorsa sevmemiştir bencildir.

bu soruyu tıp fakültesinde okuyan bi arkadşm bana sormştu onlar tartşmışlar kendi aralarnda ama her kafadan farklı ses çıkmş tabi...soru şu şeklde ; eşinz belden aşağı felç geçrse cinsel ilşkiye giremeyck durumda oldğndan ne yaparsınz ayrılrmısnz die...her kafadan farklı ses çıkmış ama şu bi gerçk erkekler için cinsellk çok önemli başka kadınlara giderlr muhakkak ama ayrılmazlr da eğer gerçkten seviolarsa...

her kafadan bir ses çıktığına göre demekki her erkek aynı şeyi düşünmüyor...!

bence bu soru çok yanlış.bişey yaşanmadan soru sorup sonra ne cevap verirse versin paronoyaya kapılmak doğru değil bence.felç olucam kocam beni aldatacak.iyide dünyanın en seksi kadınları başka erkeklerin rüyalarını süslerken kocaları tarafından aldatılıyor.demkki bu sex le ilgili bişey değil.bence kadın olarak kendimize güvenmeliyiz.dünyanın en çirkinide olsa erkeğin gördüğü bişey varsa o ilşki sonsuza kadar gider.bence boşu boşuna sıkıntıya girmeyin.erkek yada kadın aldatacaksa aldatır. bunu için felç olmanıza gerek yok:)

bence arkadasiniz hic bosuna uzulmesin cunku her erkek ayni cevabi verecektir...
yok hayatim cinsellik icin senden ayrilmam diyen de yalan soyluyordur, ona da inanmayin zaten...

Kızlar allah kimseyi öyle bir duruma düşürmesin ne diyelim inşallah şu duruma düşüpte üzülmeyiz. Bende eşime sordum tabiki cinsellik önemli ama evlilik seks üzerine kurulmuyor sarılıp uyumak herseyden daha önemli seks dediğin 5 dklık birşey dedi. Tabi işin boyutu gercege dönse dusuncesi ne olur bilinmez. Allah öyle duruma düşürmesin ne diyelim

eve gidiyorsunuz ve giyinip süslenip kocanızı bekliyorsunuz ve adam yıllarca size elini bile sürmüyor...
çabalıosunuz iyileşmesi iç.in elinizden geleni yapıyorsunuz ama olmuo...
kadın olarak siz ne yapardınız???

e tabi sebebin ne olduğu ve sorunun ne kadar süreceğine bağlı ömür boyu benimle birlikte olmayacaksa neden evleneyim??
istenmeyen arzulanmayan ve dokunulmayan bi kadın olmakta zor erkek te.
ama hastalık varsa ömür boyu ölene kadar evli kalırım kocamla.....

Ne kadar da duygusal düşünüyorsunuz yahu
Evet..cinsellik bir ihtiyaç insan hayatında
Adam gayet de dürüst davranmış bence kırılmak yerine takdir etmek lazım
Hem ortada hastalık falan yokken,olmayan şeyler üzerine ihtimaller yaratarak neden böyle sorgulamalar yapıyorsunuz ki..
Bunun yerine bugünün yaşayın ve evliliğinizin tadına varın sengözlerimebaksanab

benim eşim için cinsellik çok ama çok önemli değil...ona bana sarılıp uymak öpmek koklamak da yeter..benim içinde aynı şekilde bi insandan çok onun cinsel organı içinmi yürütülür evlilik ha bi sağlık sorunu oluncada yok bitti bu iş benim için cinsel organın daha önemli madem o iş yok hadi bana eyvallah öylemi ne saçma..
aynı yastığa baş koymak aynı yatakta uyumak sadece cinsellik için mi yanii.birlikde iyi yada kötü zamanda yan yana olabilmek değilmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…