Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

gerçek sevginin içinde cinsellik de vardır.

kolera mahlaslı rapçimizin söylediği "aşık ile maşuk"daki bir söz geldi aklıma :

- güzellik her şeymiş,çok seven de kalırmış elbet yaya takva haya kıymetsiz binmiş değere edepsiz öğrendim güzellik her şeymiş sakatlanma koca terk edermiş,hüzünlenme zulüm var ona da çünkü ya kahhar o günü beklermiş.CADIARZU

Ben de sevgilimle aynı konuyu konuştum.. farzet ki Ben evlendikten sonra hastalandım ve yatağa mahkum oldum ne yapardın dedim, ölene kadar sana Bakardım asla Bırakmazdım yanından hiç ayrılmazdım ama sana hiç Belli etmeden tek gecelik ilişkilerim olurdu ama asla kimseyi hayatıma uzun süreli sokmazdım dedi.. Allah yaşatmasın..

aci gercekler... olmasi gereken gercekler.. aldatma potansiyeli yuksek tutar cinsel iliski yoksa bir ciftin hayatinda.. bu vaginamus veyahut o tur gecici hastaliklar icin degildir;; Ama genc sihatli bir insan bir gun nefsine yenik dusme ihtimali cok yuksek olur cinsellik yasamazsa... sorulmasi gereksiz sorular bunlar...

arkadaşlar ya bu mümkün mü?
erkekler cinselliği yaşamadan ömürlerini geçirebilir mi bu mümkün mü?
değil tabiki
doğanın dengesidir çiftleşmek bu bi dürtüdür bu engellenemez
bende eşime sorsam eminim benim için önemli olan sensin der
ama YALAN
elini ayağını bu dünyanın nimetlerinden çeken sadece ALLAH aşkıyla yanıp kavrulanlar arasına girebilecek erkek sayısı kaçtır
yapmayın boşuna kendimizi kandırmayalım:)

kendi acimdan bakiyorum olaya bi yere kadar evet,bir yerden sonra da asla diyorum..ben boyle dusunuyorsam ona sormama bile gerek yok..

:bbo: bi atasözü vardır eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme soruyu neden sorayım ama başta vajınusmus hastaları hamilelerin eşleri nasıl bekliyor bence yetişme tarzı ve içten gelen bişey ama cinsellik derken sadece sok çıkarsa o olmadan da olur ki erkek için de olur bunların çoğusu bekarken cinsellik mi yaşıyodu hazır şimdi sarılıp öpecekleri konuşabilecekleri nefes alan eşleri var hem odun odun dövüp seven adamlar var onların eşide dokunmasın sarılıp yatsın derdi
ve kadın erkek cinselliğinin farkıda yetişme yoksa bizde onlar gibi isterdik değişiklik biz sanki kuru filavın hastasımıydık hemide gaz da yapar
eşime de sorsam standart canım hayatım senle güzel nezaman istemeden istedim ben der cildi de yağlı deel ama yağcıdır kocam

cınsellık tabıykıde evlılıkte cok buyuk bır yer kaplıyor..ama ben tam 1 buuck yıl esımle ılıskıye gıremedım...kac ekz ayrılmayı dusundum bunalımlara gırıdm ve esımın gosterdıgı sabırla bu olayı astım...benım esımde erkek ama bence sevgı fedakarlık ıster...bana dedııgı omrumun sonuna kadar dahı olsa sneı asla bırakmam....

vajinusmus, gebelik vs gibi; geçici hastalıklar ile;
bütün bi ömrü o şekilde geçirecek olmanın arasında çok çok büyük fark var yanlız...

Arkadaşına eşi gayet mantıklı ve dürüstçe cevap vermiş. Cinsellik evliliğin yapı taşlarından biridir. Hastallık nedeni ile bunu yaşayamamak evliliğe bu şekilde devam etmek büyük bir fedakarlık. Ama hastalıktan hastalığa da fark var. Geçici çözümü olan bir durumsa başka katlanılır eşler birbirine destek de olarak atlatılır bu durum. Ama felç kaza gibi durumlar yüzünden bir daha yaşanamayacak olması ve karşı tarafın buna katlanması güç ve büyük fedakarlık isteyen bir durum. Kadınlar katlanır belki ama erkekler katlanmıyor.

Bir komşumuz yaşlı bir çift vardı, kadın 7 yıldır felç yatağa mahkum yaşıyor. Eşi o yaşta adam kadının üstüne ben evleneceğim dedi. Üstelik adam dini bütün biri camiden çıkmaz. Ama Allah reva görmedi adam bir kaç ay içinde kadının üzerine evlenemeden öldü. Gençlikte katlanamayabilir insan.

Benim başıma böyle bir durum gelse eşime boşanma talebini ben sunardım. Ama onun başına gelse sırf cinselliği yaşayamayacağım diye onu o halde yüz üstü bırakamazdım sanırım. Vicdanım izin vermezdi. Bu dünyanın geçici ve imtihan yeri olduğunu esas alemin öte tarafta olduğunun inancında olduğum için bu fedakarlığı yapardım.

Son düzenleme:
bence de konuşulmaması gereken konular bunlar. Aman ben sensiz yaşayamam ölürüm de der insanlar ama sonuçta başa gelmeden bilinmez.
Yine de ben daha önce buna benzer varsayımsal bir soru sorduğumda aldığım cevap üzerine ayrılmıştım eski erkek arkadaşımdan. Zira aldatırsam hamilelik döneminde aldatırım demişti. Yani hayatta aldatmam diye bi başla da gerisine bakarız di mi. Daha evlenmemişiz bile hamilelikte aldatma kapısı aralık. Bazen mal kendini böyle belli edebiliyor ama yine de üzerinde durmak mantıksız.
Yine de hey allam yaa.

cinsellik olmadan da olur diyen de bence yalan söylüyor.Sağlıklı bir bireyin kadın -erkek fark etmez cinsel ihtiyaçları vardır. Evliliktede cinsellik çok önemli.Eşi dürüstçe cevap vermiş bence boşuna kızmasın.Olur mu öyle sey ben senin üstüne gül koklarmıyım diyip köşebaşında ilk gördüğü kadına sulananlardan daha dürüst.

merhaba arkadaşlar ..benden sonra yazılanları okudum da çok güzel yorumlar yapılmış..okadar güzel sohbet etmişsiniz ki,seviyeli ve akıllıca önce bunun için teşekkür ediyorum..ama bir konuya açıklık getireceğim..soru şu şekilde :"Kadın vajinusmus değil,sonradan hastalanıyor ve artık cinselliği yaşayamayacak durumma geliyor.Arzunun bitmesinden dolayı değil hastalığa bağlı sebeplerden ötürü,cinselliği yaşayamayacak..evliliklerinin üzerinden en az 3 yıl geçmiş farzedelim..Buna göre koca kadını boşayıp bencilce mi davranıcak yoksa eşine bir ömür boyu sadık mı kalıcak?"
Bazı arkadaşlar erkekler cinsellik olmadan yaşayamazlar deyip erkeklere ayrıccalık tanımış.Sanki bekarken tüm erkekler hergün ilişkiye mi giriyorlardı?Bakir olan erkekler de çoktur.O yüzden erkeklere ayrıcalk tanımaktan vazgeçelim önce.Diğer bir konu,yine bazı arkadaşlar ben olsam kocamı boşarım demiş.Tamam cinsellik önemli fakat bu arkadaşlar eşlerini gerçekten seviyorlar mı acaba merak ettim.Biraz önceki bir yorumda 1 buçuk sene ilişkiye giremeyen bir bayanın kocasının onu sabırla beklediğini okudum.Birazdan alıntı yapıcam..Bazıları da demişki hayali bir soru eşler politik cevap verir,gereksiz soru demiş..okı bir varsayımdan bahsediyoruz haklısınız.ama şuan bu konuyu ben sizinle paylaşmaktan zevk aldığım için buraya yazıyorum,bir diğeri ise eşler tabiki yalan söyleyebilir,edebiyatı iyi erkekler çok.Fakat benim eşim gibi gerçekçi olanlar da var.Bana aynen şunu söyledi.."Zor bir soru nereden çıkardın bu soruyu,ne cevap vereceğimi bilemiyorum ama cinsellik çok önemli,bilemiyorum.." Bana bilemiyorum demesi bile yetti arkadaşlar anlıyormusunuz beni.biz 2 yıllık evliyiz,ben o hasta olsa ona bir bebek gibi bakarım ,başımdan ayrılmam.Fakat onun bilemiyorum demesi kafamda bir soru işareti oluşturdu.Acaba ben ona fazlamı değer veriyorum dedim kendi kendime..Kimi arkadaş ben de olsam boşarım demiş fakat o sizin tarzınız demekki herkes farklı birbirinden.Ben eşimi bırakmazdım cinselliği yaşamıyoruz diye.Ha bir de dediki " sorun benden kaynaklansaydım senden boşanırdım dedi..

demekki erkekten erkeğe farkediyor .Bu arkadaşın eşi 1 buçuk sene beklemiş bravo gerçekten.

annem menopoza girdiginden beri biliymki babamla arealarında bişi yok nerden biliyon dicekseniz teyzemle sohbetine kulak misafiri oldum anneminki hiç bilmem ne ara bitti neara oluyodu ilgimi çekmezdi yaklaşık 5sene oluyo biteli babamda şeker hastası zaten sorunları var bu konuda cinsel açıdanda ne şimdi annem babamımı bıraksın 30yıllık eşini bir cinsellik için terkmi etsin saçmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…