merhaba arkadaşlar ..benden sonra yazılanları okudum da çok güzel yorumlar yapılmış..okadar güzel sohbet etmişsiniz ki,seviyeli ve akıllıca önce bunun için teşekkür ediyorum..ama bir konuya açıklık getireceğim..soru şu şekilde :"Kadın vajinusmus değil,sonradan hastalanıyor ve artık cinselliği yaşayamayacak durumma geliyor.Arzunun bitmesinden dolayı değil hastalığa bağlı sebeplerden ötürü,cinselliği yaşayamayacak..evliliklerinin üzerinden en az 3 yıl geçmiş farzedelim..Buna göre koca kadını boşayıp bencilce mi davranıcak yoksa eşine bir ömür boyu sadık mı kalıcak?"
Bazı arkadaşlar erkekler cinsellik olmadan yaşayamazlar deyip erkeklere ayrıccalık tanımış.Sanki bekarken tüm erkekler hergün ilişkiye mi giriyorlardı?Bakir olan erkekler de çoktur.O yüzden erkeklere ayrıcalk tanımaktan vazgeçelim önce.Diğer bir konu,yine bazı arkadaşlar ben olsam kocamı boşarım demiş.Tamam cinsellik önemli fakat bu arkadaşlar eşlerini gerçekten seviyorlar mı acaba merak ettim.Biraz önceki bir yorumda 1 buçuk sene ilişkiye giremeyen bir bayanın kocasının onu sabırla beklediğini okudum.Birazdan alıntı yapıcam..Bazıları da demişki hayali bir soru eşler politik cevap verir,gereksiz soru demiş..okı bir varsayımdan bahsediyoruz haklısınız.ama şuan bu konuyu ben sizinle paylaşmaktan zevk aldığım için buraya yazıyorum,bir diğeri ise eşler tabiki yalan söyleyebilir,edebiyatı iyi erkekler çok.Fakat benim eşim gibi gerçekçi olanlar da var.Bana aynen şunu söyledi.."Zor bir soru nereden çıkardın bu soruyu,ne cevap vereceğimi bilemiyorum ama cinsellik çok önemli,bilemiyorum.." Bana bilemiyorum demesi bile yetti arkadaşlar anlıyormusunuz beni.biz 2 yıllık evliyiz,ben o hasta olsa ona bir bebek gibi bakarım ,başımdan ayrılmam.Fakat onun bilemiyorum demesi kafamda bir soru işareti oluşturdu.Acaba ben ona fazlamı değer veriyorum dedim kendi kendime..Kimi arkadaş ben de olsam boşarım demiş fakat o sizin tarzınız demekki herkes farklı birbirinden.Ben eşimi bırakmazdım cinselliği yaşamıyoruz diye.Ha bir de dediki " sorun benden kaynaklansaydım senden boşanırdım dedi..