- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
böyle sorularda nerden geliyor aklinizaakannehir
cinsellikte bir ihtiyactir , bundan sonra yemiceksin icmiceksin benle evli kaldigin sürede sorusuyla es deger benim icin
bu yüzden birak erkegi kadin icinde mümkün degil
böyle sorularda nerden geliyor aklinizaakannehir
cinsellikte bir ihtiyactir , bundan sonra yemiceksin icmiceksin benle evli kaldigin sürede sorusuyla es deger benim icin
bu yüzden birak erkegi kadin icinde mümkün degil
bana geçenlerde görümcem ne anlattı biliyomusun bak..5 çocuktan sonra eşinin felç geçirdiğini sonra depresyona girdiğini ve kocasının artık ktidarsız olduğunu,10 yıldır ilişkiye giremediklerini anlattı..bunun boşanma sebebi olduğunu fakat her ne olursa olsun ömür boyu onun yanında olacağını söyledi..hani mümkün değil yazmışsın ya demekki mümkün olabiliyor..işte gerçek sevgi bu
sen orda cnm espriyi kaçırdın cnm olay oo kız dedikibende edebiyat yokki agzım iyi laf yapmazkiş dedibende esprisine dedi m oda alemsin dedi aldı dedigimi anladınmı cnmmm
bana geçenlerde görümcem ne anlattı biliyomusun bak..5 çocuktan sonra eşinin felç geçirdiğini sonra depresyona girdiğini ve kocasının artık ktidarsız olduğunu,10 yıldır ilişkiye giremediklerini anlattı..bunun boşanma sebebi olduğunu fakat her ne olursa olsun ömür boyu onun yanında olacağını söyledi..hani mümkün değil yazmışsın ya demekki mümkün olabiliyor..işte gerçek sevgi bu
kac yasinda görümcenbilmiyorumkismilebana geçenlerde görümcem ne anlattı biliyomusun bak..5 çocuktan sonra eşinin felç geçirdiğini sonra depresyona girdiğini ve kocasının artık ktidarsız olduğunu,10 yıldır ilişkiye giremediklerini anlattı..bunun boşanma sebebi olduğunu fakat her ne olursa olsun ömür boyu onun yanında olacağını söyledi..hani mümkün değil yazmışsın ya demekki mümkün olabiliyor..işte gerçek sevgi bu
bir sekilde hallediyorlardir sen nerden biliyorsun hicbirsey yasamadiklarini:jeyyar:
kac yasinda görümcenbilmiyorumkismilebana geçenlerde görümcem ne anlattı biliyomusun bak..5 çocuktan sonra eşinin felç geçirdiğini sonra depresyona girdiğini ve kocasının artık ktidarsız olduğunu,10 yıldır ilişkiye giremediklerini anlattı..bunun boşanma sebebi olduğunu fakat her ne olursa olsun ömür boyu onun yanında olacağını söyledi..hani mümkün değil yazmışsın ya demekki mümkün olabiliyor..işte gerçek sevgi bu
kac yasinda görümcenbilmiyorumkismile
kac yasinda görümcenbilmiyorumkismile
hem 5 cocuktan sonra bikmistir zaten görümcen
halledilebiliyor olabilirler ama cinsellikte bir bölüm eksik...şöyle sorayım kadın yatalak olsa yani yatağa bağlı olsa hareket edemeseydi...ay soruma bak yaa
kadın farkı canım ama bu durumda bir erkek asla bir ömür katlanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?