Kızlar bir bakın"arkadaşımın eşine sorusu ve aldığı cevap"

Kaba bir cevap olmuş.
Ama gerçek bir cevap olmuş.
Keşke sağlık sıkıntısı filan olursa , sen herşeyden önemlisin diyebilsydi.
Ama odunlar işte düşünemezler.
Açıkçası yalan söylememiş bence,
cinsellik olmadan , ben ne olursa olsun ömür boyu katlanırım demeside,
yalan olurdu bence.
Cinsellik bir evliliğin olmazsa olmazı bence.
Sağlık sıkıntısı vs durumlarda eşler gerekli anlayışı göstermeli tabi ki.
Ömür boyu sürerse, hangi erkek buna katlanır , pek sanmıyorum.
Ancak her iki tarafta sıkıntı varsa, her iki tarafta bunu sorun yapmayabilir tabi.
Her cinsellik olan evlilikte yürümüyor sonuçta.
Ama hiç cinsellik olmayan evlilikte yürümez bence.

böyle sorularda nerden geliyor aklinizaakannehir

cinsellikte bir ihtiyactir , bundan sonra yemiceksin icmiceksin benle evli kaldigin sürede sorusuyla es deger benim icin
bu yüzden birak erkegi kadin icinde mümkün degil

sen orda cnm espriyi kaçırdın cnm olay oo kız dedikibende edebiyat yokki agzım iyi laf yapmazkiş dedibende esprisine dedi m oda alemsin dedi aldı dedigimi anladınmı cnmmm

cinsellikte bir ihtiyactir , bundan sonra yemiceksin icmiceksin benle evli kaldigin sürede sorusuyla es deger benim icin

harika bir cevapalkisalkisalkis
aynen sadece bir erkek icin degil cinsellik kadinlar icin de onemli yani biromurboyu cinsellik olmadan olmazzzzzz

ve dip not cinsellik sadece birleşme değil birbirini bişekilde tatmin ederekte devam etitrilebilen bir durum çogu gebeyken riskli durumlarda cinsellki yaşamayanlar nasıl birbirlerini bişekilde rahatlatıyosa bunlada aşılabilen durum rtabiki kimserye rahibe teresa ol diyen yok erkegede papaz ol diyemezsinnn

bana geçenlerde görümcem ne anlattı biliyomusun bak..5 çocuktan sonra eşinin felç geçirdiğini sonra depresyona girdiğini ve kocasının artık ktidarsız olduğunu,10 yıldır ilişkiye giremediklerini anlattı..bunun boşanma sebebi olduğunu fakat her ne olursa olsun ömür boyu onun yanında olacağını söyledi..hani mümkün değil yazmışsın ya demekki mümkün olabiliyor..işte gerçek sevgi bu

bir sekilde hallediyorlardir sen nerden biliyorsun hicbirsey yasamadiklarini:jeyyar:

ya işte bu genelde kadınlar için geçerli, bazı kadınlar bir ömür geçirebilir böyle, baskılayabilir, ama erkekler için çok zor

bence adam gayet dürüst ve de mantıklı bir cevap vermiş.bu konuda duygusal değil bence mantılı düşünmeniz lazım.ben de eşimle cinsellik olmasa devam ettirmem.çünkü cinsellik aradaki bağı perçinliyor.napacam evcilik mi oynayacam.

kac yasinda görümcenbilmiyorumkismile

Eflatun gecelık fıkrı benden degıldı sahsen kendı adıma konusayım hamıleyken anladım ben ve sordum da aldıgım cevap ve yasadıklarım benı cok memnun ettı.bence sende fazla takma yasamadan ogrenılmez bu.suan nedesek bos...

kac yasinda görümcenbilmiyorumkismile
hem 5 cocuktan sonra bikmistir zaten görümcen

kadın farkı canım ama bu durumda bir erkek asla bir ömür katlanamaz

halledilebiliyor olabilirler ama cinsellikte bir bölüm eksik...şöyle sorayım kadın yatalak olsa yani yatağa bağlı olsa hareket edemeseydi...ay soruma bak yaa

kadin icin adam cok bisey yapamasada cok sorun yaratacagini sanmiyorum asil erkekler yatakta kimil kimil kadin istyorlar:):)yani su durumda gorumcen aktif esi hareketsiz bu durumda gayet guzel anlasiyodurlar bence-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…