• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir bakın fikirlerinize ihtiyacım var.

olabilir.

benim yaşımı bilmiyor göstermiyorum yaşımı. 17 sanıyorlar bazen. boşluk olduğunu düşünmüyorum bu konuda. ama olurda öğrenince sorun olur mu? 2 yaşı sorun etmiyor.

Canım , zaten sorun etmesi gereken o değil, sensin ...
Yaş olarak görüntüyü kastetmedim.
22 yaşındaki bir erkek ,22 yaşındaki bir kızdan bile küçük sayılır bence ki, hele 26 yaşındaki bir kızdan ...
Ayrıca o kızda sorun etmiyor, inan bana söz konusu sen olunca 1 yaş olsa sorun yapar, çünkü haspam kovalamak istiyor.
Hem üni okuyor hem 22 yaşında.
Ne bekliyorsun bundan ? Sen , sana gelecek vaad edebilen bir ilişki peşinden git bence...

Valla ben hoslandigim kisiye, ben sundan hoslaniyodum, su benden hoslaniyo gibi muhabbetler etmezdim... Bu düsünceyle yola cikarak seni sadece arkadas olarak gördügünü cikardim.o_O
o da anlatmıyordu morali bozuktu ne oldu diye üsteledim hiç bir şey yolunda gitmiyor diye başladı iş aşk okul dedi. bende diğerleri hallolur aşkta da sana değer vermeyene sen de verme dedim bayağı bi üsteledim anlatmadı başta. ben üsteledim.

Canım , zaten sorun etmesi gereken o değil, sensin ...
Yaş olarak görüntüyü kastetmedim.
22 yaşındaki bir erkek ,22 yaşındaki bir kızdan bile küçük sayılır bence ki, hele 26 yaşındaki bir kızdan ...
Ayrıca o kızda sorun etmiyor, inan bana söz konusu sen olunca 1 yaş olsa sorun yapar, çünkü haspam kovalamak istiyor.
Hem üni okuyor hem 22 yaşında.
Ne bekliyorsun bundan ? Sen , sana gelecek vaad edebilen bir ilişki peşinden git bence...
yani doğru söylüyorsun bu konuda haklısın. düşünce yapımız uyuyor ama çocuk taraflarıda çok fazla.
ikimizde okul olarak aynı durumdayız şu an. hani benimde işe girmem lazım yeni bitti okullarımız bunlar sorun değil de. neyse erkek milleti ne istediğini bilmiyor bencede bakalım zaman ne gösterecek.

Benden sana bi tavsiye başını iki elinin arasına al otur düşün bırak kaşını gözünü yüreği guzel olsun bileği sağlam olsun otur düşün başkasını düşünen sana onun kadar değer vermeyen birinden ne bekliyorsun artı hadi onu geçtim tamam sevdin ama kucukte görünsen yaşın 26 ona bakilrsa bende 24 yasindayim ama benide 18 diyolar. O degil mesele 22 yaşında senden küçük bi erkek asla sana erdemlik yapamaz erkek dedigin büyük olcak birazki tecrübeli olsun sana b iseyler katsin bence seninki sadece hayranlik

yani doğru söylüyorsun bu konuda haklısın. düşünce yapımız uyuyor ama çocuk taraflarıda çok fazla.
ikimizde okul olarak aynı durumdayız şu an. hani benimde işe girmem lazım yeni bitti okullarımız bunlar sorun değil de. neyse erkek milleti ne istediğini bilmiyor bencede bakalım zaman ne gösterecek.

Tamam işte, bir çiftin aynı anda okulu bitmemeli bence. Erkek bir an önce iş hayatına atılmalı diye düşünüyorum ben :)

düşünce yapımız uyuyor ama o benden biraz daha çocuksu haliyle. haklısınız.
Hayatım 22 yaşında ya ne bekliyosun bırak git yasıtınla takıl senden büyük biriyle takıl yanindaki sana biseyler katabilen biri olsun senden büyük degilim ama evli bir bayan olarak konuşuyorum seninle bence hakettigin bu değil :KK12:

Benden sana bi tavsiye başını iki elinin arasına al otur düşün bırak kaşını gözünü yüreği guzel olsun bileği sağlam olsun otur düşün başkasını düşünen sana onun kadar değer vermeyen birinden ne bekliyorsun artı hadi onu geçtim tamam sevdin ama kucukte görünsen yaşın 26 ona bakilrsa bende 24 yasindayim ama benide 18 diyolar. O degil mesele 22 yaşında senden küçük bi erkek asla sana erdemlik yapamaz erkek dedigin büyük olcak birazki tecrübeli olsun sana b iseyler katsin bence seninki sadece hayranlik
kesinlikle hak veriyorum benim de içime sinmiyor. o sebeble sordum sizlere. her iki mevzuda can sıkıcı.

kesinlikle hak veriyorum benim de içime sinmiyor. o sebeble sordum sizlere. her iki mevzuda can sıkıcı.

Bizde sana dusunlerimizi söyledik tatlım belki seni uzebilir ama dışardan görünen bu takma boşver ne demişler her vazgeçiş yeni bir başlangıç demektir

Hazır yolun başındasın bence üsteleme çek kendini, olursa bile birçok handikap barındırırken olmama ihtimali üzerinden kendini yıpratma canım. Ağırdan al gecelere kadar konuşma bence.

kızdan hoşlanmış ki kız aklını çelebilmiş, sizden hoşlanmamış ki siz onun aklını çelememişsiniz. kaldı ki adam size duygusal sorunlarını açmış, bunun ötesi olabilir mi? hiçbir özel paylaşımınız olmayan adam için neden "acaba beni ileride sever mi?" diye düşünüyorsunuz ki... tamamiyle vakit kaybı, yerinizde olsam iletişimi keserdim. sizinle boşluktan konuşuyor.

Bizde sana dusunlerimizi söyledik tatlım belki seni uzebilir ama dışardan görünen bu takma boşver ne demişler her vazgeçiş yeni bir başlangıç demektir
çok teşekkür ederim canım. çok ciddiye almıyorum zaten de şu an bana o kızdan vazgeçtiğini falan söyledi. hani bana yazıyo gibi geldi. bu kadar yaş farkı varken bide araya bir başkası girmişken olur mu diye danışmak istedim sizlere ama içime sinmiyor gerçekten de biraz biri olmazsa biri daha tavrı içinde sanırım. sizin de dediğiniz gibi. o yüzden başından vazgeçmek en doğrusu.

kızdan hoşlanmış ki kız aklını çelebilmiş, sizden hoşlanmamış ki siz onun aklını çelememişsiniz. kaldı ki adam size duygusal sorunlarını açmış, bunun ötesi olabilir mi? hiçbir özel paylaşımınız olmayan adam için neden "acaba beni ileride sever mi?" diye düşünüyorsunuz ki... tamamiyle vakit kaybı, yerinizde olsam iletişimi keserdim. sizinle boşluktan konuşuyor.
tabiki kızdan hoşlanmış bunu inkar etmiyorum.
şuan bana yazıyor gibi vazgeçtim falan diyo işim olmaz dengesiz falan dedi. o sebeble acaba ilerde bi adım atarsa yaş sıkıntı olur mu artı bir de araya başka biri girmiş zaten sağlıklı bir ilişki olmayacağı besbelli o yüzden dediğiniz gibi bundan sonra o bir adım atmadan konuşmam.

Hazır yolun başındasın bence üsteleme çek kendini, olursa bile birçok handikap barındırırken olmama ihtimali üzerinden kendini yıpratma canım. Ağırdan al gecelere kadar konuşma bence.
aynen çok takılmıyorum sağolasın. bundan sonra konuşmam da zaten.

4 yaşı bırak bana göre 1 yaş bile abladır
kadınlar çocuk doğrunca aradaki farkı 2 ye katlıyor
bence çok umutlanma çocuk sana açılsa bile uzun sürmez :KK14:

4 yaşı bırak bana göre 1 yaş bile abladır
kadınlar çocuk doğrunca aradaki farkı 2 ye katlıyor
bence çok umutlanma çocuk sana açılsa bile uzun sürmez :KK14:
ben de çocuk yapmam dermişim ;) şaka bir yana bir iki yaş bence önemli değil de 4 yaş fazla gerçekden ilerde sorun çıkarabilir bencede. vazgeçtim zaten.

internetten biriyle tanışmıştım bundan 3 ay önce aynı sınıftaymışız da haberimiz yokmuş meğersem okulla ilgili bir sorunumuz vardı ortak. günlerce konuştuk facebookdan çocukla bu sorunla ilgili. neyse biz sonra karşılaştık okulda bununla beni ilk kez görmesine rağmen tanıdı 1 saate yakın sohbet ettik. sonra ben etkilendim ondan biraz ,o da öyle gibiydi. ama arkadaş ortamından başka bir kız bunun aklını çelmiş o sıralar buluşmuşlar falan ama sevgili olmamışlar. anlattığına görede kız ilk buluşmalarında koluna girmiş sarılmış fala nasıl arkadaşlıksa artık. benim yapmadıklarımı yapmış. bana da çok yüz vermedi açıkcası ondan sonra. birden değişti.arkadaş ortamları çok farklı arkadaş ortamında tanıştığı bir kız sevgili olamıyorlarmış bana bunu yeni anlattı kıza açılamamış o yüzden dertleştik geçenlerde. ben de ona eski hoşlandığımı anlattım. şimdi hani gecenin bu saatine kadar konuşabiliyoruz. saatlerce cvpsız bırakmıyor. herşeyi konuşuyoruz o da rahat bana karşı bende. ama aklı hala o kızda biraz. kızda buna yüz vermiyomuş şbelli ki benimle arkadaş gibi konuşuyor ama bu duruma göre ilerde bana karşı fikri değişirmi sizce. bu arada o kızla sevgili olmaları zor bir ihtimal olsalarda ayrılırla bana öyle geldi.imdi.
hazzetmediği biriyle gece yarılarına kadar konuşulur mu?zira eski hoşlandığım kişi konuşmuyordu da.ben çaba gösterdikçe. arkadaş olarak bile kafam karışık bu yüzden.
bi de bu çocukdan ben 4 yaş büyüğüm. o hoşlandığı kızda 2 yaş büyükmüş onu sorun etmiyor. ben biraz fazla mı büyüğüm sizce ona göre. yaş sorun olur mu.
Her ne olursa olsun gelip size başka bir kızdan hoşlandığını anlatıyorsa ya dost olarak görüyordur yada size açık açık ondan yüz bulamaıdğım için sizinle konuşuyorum diyordur. Bence hoşlanıyorsanız her iki ihtimalle de görüşmeyin kendisiyle. Çünkü dost olarak görüyorsa acı çekersiniz boşuna umutlanıp durursunuz ve bu size zarar verir, diğer ihtimallede ikinci kadın olmayı kabul ediyorsunuz demektir, sizi oyuncağı olarak kullanır daha çok acı çekersiniz. Biraz gururlu olmakta fayda var sanırım. Birde erkekten 4 yaşı bırakın 1-2 yaş büyük olmak bile bence sorundur. Hatta yaşıt bile olmak çoğu zaman sorundur. Çünkü erkekler zaten geç olgunaşıyor ve mutlaka kendi yaşlarından daha az bir olgunluğa sahip oluyorlar. Derler ya bir erkeğin gerçek yaşı, kendi yaşından 5 yaş eksiktir diye. Yni 20 yaşında bir erkek 15 yaşında çocuk olgunluğunda oluyor gibi düşünün ve bu bir gerçek. Ki bu şartlarda birde sizden 4 yaş yaş küçük olmasını siz düşünün. Bence size bu adamdan hayır gelmez..

Back
X