Kızlar bir sorum var forumda ilk sorum

kelebekbuket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
13
3
86
İstanbul
İnternette bir com reklamda görüyorum . Şu askısız göğüse yapışan ve ayarlanabilir sütyenlerden ama gerçekten ise yarıyor mu diye merak ediyorum. Omzu açık kıyafet çok seviyorum bana böyle bir şey çok lazım kullanan oldu mu acaba ? Teşekkür ederim.

İnternette bir com reklamda görüyorum . Şu askısız göğüse yapışan ve ayarlanabilir sütyenlerden ama gerçekten ise yarıyor mu diye merak ediyorum. Omzu açık kıyafet çok seviyorum bana böyle bir şey çok lazım kullanan oldu mu acaba ? Teşekkür ederim.
Benim bir tane var kullanıyorum gayet de memnunum ilk başta düşer sürekli çekmek zorunda kalırım sandım ama düşmüyor hiç eğer tam bedenine göre alırsan hiç düşmüyor ve çok rahat ama denemeden alma derim

Neyden bahsettiğinizi tam olarak anlamadim ama arkasi yoksa hicbir askisiz sutyen ise yaramıyor. En azindan bende yaramadi. Ben pentiden etrafi silikonlu straplez sutyen almistim bu isler icin. Cok memnun kaldim. Askıli da askisiz da kullaniliyor. Tabii sirt dekoltesi icin uygun degil. Normal anam babam straplez sutyen çünkü. Askisiz ama hic kayma yapmiyor. Tabij cup ölçüleriniz büyükse bilemem. Buyuk memede daha zor kullanımları.

Ben de kullandım yapışıyor gayet de uyguna aldım straplez. Ama bazen düşük gösteriyor elbisenin içinde. Omzu acık olunca belli olmasın diye giyiyorum. Pierre cardin sen aldım ben.

Neyden bahsettiğinizi tam olarak anlamadim ama arkasi yoksa hicbir askisiz sutyen ise yaramıyor. En azindan bende yaramadi. Ben pentiden etrafi silikonlu straplez sutyen almistim bu isler icin. Cok memnun kaldim. Askıli da askisiz da kullaniliyor. Tabii sirt dekoltesi icin uygun degil. Normal anam babam straplez sutyen çünkü. Askisiz ama hic kayma yapmiyor. Tabij cup ölçüleriniz büyükse bilemem. Buyuk memede daha zor kullanımları.

Evet sirti yok bu bahsettigimin angle breast diye geçiryor nette göğüs epey büyük :(

Avrupa netvorking yaz oradaki ürünlere bak canım çok kaliteliler. Ben oradan aldım bahsettiğin tarzda da var. Her ürünümü oradan alıyorum. Arkadaşlarıma da alıyoruz herkes hayran kalitesine.

Sırtı olmayan ürünü alma bence. Şeffaf ürünler var ya da ten rengi straplez şekilde

ayarlanabilir nasıl oluyor bilmiyorum ama penti'de ve hm'de göğüse yapışabilen sütyenler var cup a göre alınıyor zaten ortası kopçalı. onun dışında ben geçenlerde sadece göğüs ucunu kapatıcı olanlardan aldım 10 tl minik birşey yapışkanlı. online sitelerine bakın isterseniz

ayarlanabilir nasıl oluyor bilmiyorum ama penti'de ve hm'de göğüse yapışabilen sütyenler var cup a göre alınıyor zaten ortası kopçalı. onun dışında ben geçenlerde sadece göğüs ucunu kapatıcı olanlardan aldım 10 tl minik birşey yapışkanlı. online sitelerine bakın isterseniz

Sadece ucu kapatan aldım ama bana pek uygun olmadi oralara da bakayım en iyisi hangisi olacak acaba teşekkür ederim

Bir adam vardı eşime sürekli ürün fotoğrafları gönderir bak bundan al bu ürün patlayacak diye.stres çarkını göndermişti çok saçma gelmişti sonra bi baktık deli gibi satildi.5,6ay önce galiba bu sudyenleri göndermiş benzeri piyasa olduğu için onuda çok sallamamistim ama adam hep haklı çıkıyor gördüğüm kadarıyla :KK58: bir daha gönderdiği şeyleri dikkate alacağım :D

Back
X