• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir sorum var ? İkinci evlilik Hakkı'nda

Tabii her tanıştığı/tanıştırıldığı insana hemen söylenmez, her şeyden evvel çocuklarının mahremiyeti ve güvenlik sebepli. Malesef neler duyuyoruz her gün. Ama adamın hadsiz, patavatsız, boşboğaz olmadığını anlayınca geciktirmeden söylemeliydi.

Aynısını bir erkek bir kadına yapsa "beni kandırdı, ş..fsiz yalanlar söyledi halbuki ne hayaller kurmuştum" konuları okurduk burada.

Bu son mesaj bana nedense kıvırma gibi geldi :KK20:
Hayalinizi yazmışsınız gibi
Asıl siz baya hayalisisiniz :)) valla sizden korkulur . Ne dıye hayal yazayım buraya . Olanı yazdım . Evet açıklamış Ada'ma ama sanırım herseyı anlatmamş . Evlenırsen cocukları napıcaksın yanında olacak degıl mi dedim bılmıyorum dedı bende bısey dıyemedım artık hayırlısı olsun

Tabii her tanıştığı/tanıştırıldığı insana hemen söylenmez, her şeyden evvel çocuklarının mahremiyeti ve güvenlik sebepli. Malesef neler duyuyoruz her gün. Ama adamın hadsiz, patavatsız, boşboğaz olmadığını anlayınca geciktirmeden söylemeliydi.

Aynısını bir erkek bir kadına yapsa "beni kandırdı, ş..fsiz yalanlar söyledi halbuki ne hayaller kurmuştum" konuları okurduk burada.
Söyledı ama herseyı tam olarak soylemdı sanırım cocukları söyledın mı dedım tam cevap alamadım bılemıyorum o yuzden çünkü adamin ailesi veya Ada'm cocukları kabul etmez dıye söylememiş olabılır Zaman gösterecek hayırlısı olsın

Belkı sormadı ona arkadaş ta sen sormadın bende söylemedım der ne bilim ama inş sonu iyi biter arlarında sanırım yedı sekız yaş var yaş konusunda da dogruyu söylemedı sanırım iki yaş falan dedı .

Aklınca ilişki ilerler, adam bana aşık olur sonrada sesi çıkmaz diye düşünüyor arkadaşın ama kazın ayağı öyle değil inanın
O olgun adamdan bir deli çıkar şaşıp kalırsınız, bu tip yalanlara alet olmayın, elin adamının duygularıyla oynamayın, yukarıda ki mesajda önce söyledik sonra yalan söyledik falan yazmışsınız yapmayın böyle şeyler
Bu işin olma şansı bence yok zaten, çoluk çocuk, 8 yaş fark, onca yalan arkadaşınız hayal dünyasında yaşıyor

bir tanıdık var . Bıruyle görüşüyor . Bayan kendısı . İki cocugu var onbır yasında bir erkek beş altı yaşlarında bir kız . Eşi iyi degıldı ayrıldı . Şimdi görüştüğü hıc evlenmemiş bir erkek ve kendısenden beş altı yaş sanırım kucuk . Neyse daha söylemedı boşanmış ve çocuklu olduğunu Zaman'ı gelınce soylicem dıyor . Görüştüğü kişi cok olgun kadını cok düşünüyor cok ilgilenıyor bende ilk başta garıpseyıp sonra kabul edecegını düşünüyorum ama bılemıyorum . Var mı boyle durum yaşayan hıc ? Tavsıye
baştan gizlemesi çok ayıp bir durum
adamı kendıne asık edıp mı soyeleyecekmıs
bosanmıs kadınla bekar erkek olur, hadi bır cocuk olsun ama ıkı cocukla cok zor
hayal alemınde gezmesın tanıdıgınız

baştan gizlemesi çok ayıp bir durum
adamı kendıne asık edıp mı soyeleyecekmıs
bosanmıs kadınla bekar erkek olur, hadi bır cocuk olsun ama ıkı cocukla cok zor
hayal alemınde gezmesın tanıdıgınız
Öncekı evlılıgıni söylemiş Ada'm kadını haklı buldu Zarten oyle cok cektırdı eskı si neyse ama cocukları konusunda ne dedı bılmuyorum

Back
X