Ne güzel şanslıymışsınız şu an işim olsa bende daha hızlı boşanırdım. Yurtdışındaki arkadaşlarıma da ulaştım bütün iş imkanlarınu araştırıyorumŞöyle diyeyim meslek sahibiyim kamuda iyi bir pozisyondayım, evim arabam var maaşım iyi. Adamın bana verebileceği aşk, sevgi, cinsellikti veremedi yapacak bişey yok olayı çok fazla uzatmadım boşandım
Katiplikte yaş sınırı kalktı
Ayni evde durmak bunlara yol açmaz bence, biz eşimle coook fazla durduk dipdibe hatta tatillerimiz, arkadas buluşmalarimiz bile hep birliktedir yani ayri yapmayiz. Eşim evden de calisti ve ben de calismiyordum devamli birlikteydik en güzel zamanlarimizdi.
Amma AYNI evde AYRI vakit gecirmeyi bilmek lazim. Insanlar kendilerine vakit ayirmak icin illa esini evden gondermeye calisiyor mesela forumda cok gordum. Bizde o yok. Esim evdeyken de oyunumu oynarim yapmak istedigim baska seyleri yaparim kendi basima, eşim de saatlerce kod yazar bazen gidip birbirimizin başina ekşimeyiz. Arada laf atariz gecerken öperiz budur rahatsiz etmeyiz.
Burda bile bir ara şey vardi eşinle ilgilenmek yerine forumdasin demek ki mutsuzsun diye millet birbirine laf giydiriyodu. Eş evdeyken başka biseyle ugrasmak mutsuzluk alameti saniliyor cogu kadin tarafindan illa agzinin içine girmeli evde olunca. Sonra da yok nefes almak icin ayri tatil lazim, yok kafe arkadas...
Zaten herkes evde birbirine alan açsa kimse bogulup kendini nefes almaya disari atmaz veya esini evden göndermeye calişmaz.
Kadın çalışmıyor adam evden çalışıyor.aylardır belki de yıl olmuştur böyleler.her normal insan bu hâle gelir bence.zaten fazla dipdibeyiz bunaldım demiş.adamın hatalı olduğu nokta şu:eee mâdem bu kadar bunaldın bu durumdan sabah kalk git kafede, kütüphanede bir yerlerde çalış.ya da oyununu oyna.eşini özle.
Evlilikten aradığını mı bulamamış o zaman? Bir şey tetiklemiş olmalı, bu olaylar nasıl başladı en başta?bana dürüstte olmuyor ne istediğini bilmiyorum boşanmak istiyorsan söyle diyorum hayır diyor peki ben bu şekilde tek başıma bir evlilik mi sürdürcem
Evlilikten aradığını mı bulamamış o zaman? Bir şey tetiklemiş olmalı, bu olaylar nasıl başladı en başta?
Ya hu adam durup dururken değişmez. Olay ne zamam nerde patlak verdi onu soruyoruz?
Valla sıkıldı ama benle alakası olduğunu sanmıyorum bugün de daha da emim oldum işi de rahat bütün gün ya telefonla ya ps la oynuyor normal 3 5 saat oynayan biri değil bekar hayatını özlemiş
İsmi nedi psikoloğun bakayım canımEvet, erkekler böyle olabiliyor maalesef. Bence siz de bir süre kendi hayatınıza odaklanın. Ayrı-ayrı zamanlar geçirin, tek yürüyüşe çıkın veya alışverişe gidin mesela, ya da arkadaş buluşmaları, bir etkinlik varsa, spor voleybol oyunları ve s. tek zaman geçirmeye başlayın. Yani siz de bekarlığınızı yaşayın oda arkadaşı gibi olarak. Bakın nasıl normale dönecek herşey. Bir tane psikolog var meşhur, evliliklerde böyle soğumalara dair çok güzel bir lafı var: ateş için hava lazım. Yani birşeyi yeniden alevlendirmek için boşluk, ara vermek lazım.
Umarım ikiniz de aranızdaki uyumu yeniden yakalarsınız.
Evlilikten aradığını mı bulamamış o zaman? Bir şey tetiklemiş olmalı, bu olaylar nasıl başladı en başta?
Günlerce odada kilitli duracak hali yok, acıkmıyorda mı ?Evet kınuşabilsek kendini odaya kilitlemese belki anlıycam ama bilemiyorum bende. Benden mi sıkıldı ne olsun istiyor yok bilmiyorum
Sen düşün bir şöyle, ne zaman ne oldu da bu adam başladı böyle diye. Kavga mı ettiniz, bir şeyi mı kısıtlandı noldu. Adamın var bi derdi belki sadece depresyonda.Evet kınuşabilsek kendini odaya kilitlemese belki anlıycam ama bilemiyorum bende. Benden mi sıkıldı ne olsun istiyor yok bilmiyorum
Dedim babası var şehir dışında git diye gitmiyor online sipariş vermiş kaç poşet onları yiyorGünlerce odada kilitli duracak hali yok, acıkmıyorda mı ?
Velev ki çıkmıyor gel konuşacağız deyip sert çıkın kaçıyor ne ya 40 yaşında adam.
Yine kaçarsa ,öyle aynı evin içinde odadan odaya kaçmak yok topla pılını pırtını evden git deyin bakalım.
Eşiniz ergenlikten çıkmamış.. Peki odasını neden kilitliyor?Sadakat değil ya bütün gün oyun oynamak istiyor tek başına takılmayı seviyor
Bekar hayatını özlemiş
Sen düşün bir şöyle, ne zaman ne oldu da bu adam başladı böyle diye. Kavga mı ettiniz, bir şeyi mı kısıtlandı noldu. Adamın var bi derdi belki sadece depresyonda.
Ama Ordan oraya kendini kitleyip duramaz sonsuza kadar, biraz sert yapacaksın o zaman da çıkmazsa kendi bilir. Kazık kadar adam ergen gibi takılmasın da
Eşiniz ergenlikten çıkmamış.. Peki odasını neden kilitliyor?
Gece birlikte yatmıyor musunuz? Kavga mı ettiniz?
Depresyon gibi bir durum var o zaman bu işteDüşünüyorum ama yok birden oldu sürekli dipdibeyiz muhabbetiyle başladı e spora gidiyorum yürüyüş vs ben sürekli nereye gideyim kendisi daha çok evde ama bunlar bahane değil bence
Gece birlikte uyumuyor musunuz konu sahibi?Hayır son zamankarda sabaha kadar oturuuyor çünkü oyun oynuyor gün içinde uyuyor
Ya siz aşırı sakinsiniz, kovduğunuz halde mi gitmiyor derdin neyse ya ağzını aç konuş ya da defol git evden konuşmaya karar verene kadar da yüzünü görmek istemiyorum dediniz mi?Dedim babası var şehir dışında git diye gitmiyor online sipariş vermiş kaç poşet onları yiyor
Ya siz aşırı sakinsiniz, kovduğunuz halde mi gitmiyor derdin neyse ya ağzını aç konuş ya da defol git evden konuşmaya karar verene kadar da yüzünü görmek istemiyorum dediniz mi?
Depresyonda bile olsa insan bana biraz zaman ver falan der anlarım da bu ne aynı evin içinde aklı evvel gibi odalara kapanır mı kırk yaşında adam.
Gece birlikte uyumuyor musunuz konu sahibi?
Eğer öyleyse evliliğiniz bitmiş zaten.
Depresyon gibi bir durum var o zaman bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?