• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar botoks yaptıran var mı?

enchanting

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
545
491
103
39
krem kullanmak yerine göz ve alın çevresine botox yaptırmayı düşündüm.fakat yuzde problemlere neden olduğunu duydum.botoks yaptıran var mı?

peki teşekkür ederim.ben henüz 30 dayım ama erken mi acaba
doktora sormalısın aslında erken mi geç mi. ama daha iyi görünmek için de çok yaşlanmayı beklememek lazım diye düşünüyorum. yaşlanınca yaptırsan şuan elde edeceğin mutluluğu verecek mi sana. hem 20 sene sonra başka bir şey çıkar ona yönelir insanlar.

Valla panpa annem hemşire, sadece ilacı almış şişesi 500tl mi ne. Doktor da arkadaşı zaten enjeksiyonu ücretsiz yapmış:deli:

Abowww bi de bunu bilen birine yaptirmak lazim
O da basarda basar fiyati
Neyse aklimda ama yas 30 gozlerimin kenarlarinda kaz surusu dolasiyo :işsiz:

krem kullanmak yerine göz ve alın çevresine botox yaptırmayı düşündüm.fakat yuzde problemlere neden olduğunu duydum.botoks yaptıran var mı?
Bir kere uzmana danismalisin sacma sapan guzellik merkezlerine degilde doktora sormalisin, kremlerin etkisiyle botox ayni degil ve ayni amaclarla yapilmiyorda zaten o yuzden bilgi almalisin.

İyi yapılan bir botoxda şaşkın ifade olmaz. Mimikler tamamen sıfırlanmaz daha doğal bir görüntü olur. Bu da tecrübeyle

alakalı onun için dr çok iyi seçilmeli. Aynı kişinin farklı ellerde yapılmış botox uygulamalırındaki farka şahidim.

Bir değil bir kaç arkadaşımda. Doktorlar çizgiler oluşmaya başladığında botox öneriyorlar.Çizgilerin derinkeşmesini

çatlak oluşturmasını engellediğini söylüyorlar.Bence mantıklı

botoksun kırısıklıkları çoğalttığı dogru mu acaba.doktor olumsuz etkilemez dedi ama yine de cesaret edemedim

Botoks çok geçici bi çözüm ama. Annem yaptırıyor ama altı ay bazen sekiz ayda bir tekrar yaptırması gerekiyor. Her yıl tekrar tekrar gidiyor yani. Her yıl gideceğin bir şey için erken bence otuz. Mac'in kırışıkları 2 saat fln kapatan fondöteni var, biraz pahalı ama arada kullanabilirsiniz bence onu. Baya güzel kapatıyor cidden dolduruyor yani araları.

mrb bende kaşlarımın arasındaki kırışıklık için bugün dermatologla görüştüm 500tl ye yapacağını söyledi yanı burun üstünden alının sonuna kadar olan tüm kırışıklıklaraişlem yapılacağını söyledi. ama henüz karar veremedım. ve 3-4 ay etkisinin olduğunu sonra yaptırdıkça süresinin uzayacağını söyledi

Mimiklerden ötürü kırıştığı için erken yaşta yapmaya başlayan bi tanıdığım vardı şuan 40küsür yaşında ve kaşının ortasında ve alnında kırışıklık yok çünkü o yüz kırıştıran mimikleri hiç yapamadı

Back
X