- 29 Mayıs 2016
- 545
- 491
- 103
- 39
- Konu Sahibi enchanting
krem kullanmak yerine göz ve alın çevresine botox yaptırmayı düşündüm.fakat yuzde problemlere neden olduğunu duydum.botoks yaptıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de yaptırmak istiyor. böyleyse yaptırsın :)Annem yaptırdı. Gayet güzel görünüyor ama kaşlarını çatamıyor mesela gece gündüz aynı yüz ifadesi geziyor.
doktora sormalısın aslında erken mi geç mi. ama daha iyi görünmek için de çok yaşlanmayı beklememek lazım diye düşünüyorum. yaşlanınca yaptırsan şuan elde edeceğin mutluluğu verecek mi sana. hem 20 sene sonra başka bir şey çıkar ona yönelir insanlar.peki teşekkür ederim.ben henüz 30 dayım ama erken mi acaba
Kaca yaptirdi panpaAnnem yaptırdı. Gayet güzel görünüyor ama kaşlarını çatamıyor mesela gece gündüz aynı yüz ifadesi geziyor.
Kaca yaptirdi panpa![]()
Valla panpa annem hemşire, sadece ilacı almış şişesi 500tl mi ne. Doktor da arkadaşı zaten enjeksiyonu ücretsiz yapmış![]()
Bir kere uzmana danismalisin sacma sapan guzellik merkezlerine degilde doktora sormalisin, kremlerin etkisiyle botox ayni degil ve ayni amaclarla yapilmiyorda zaten o yuzden bilgi almalisin.krem kullanmak yerine göz ve alın çevresine botox yaptırmayı düşündüm.fakat yuzde problemlere neden olduğunu duydum.botoks yaptıran var mı?
Bence cok erken. Once yuz yogasi denesen?peki teşekkür ederim.ben henüz 30 dayım ama erken mi acaba