- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Instagram gibi yada Facebook gibi bir sosyal medya platformu mu ne bilen var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mailden bildirim geldi eşim 3 gün önce buradan kayıt yapmış isim soyadı evli yazıyor ama sonra hemen silmiş yazışma falan da yok sizce sorgulasammı?Sohbet ve flört sitesi. Görüntülü falan da konuşma yapabiliyosun.
Bence K.K daki bayanlarda sohbet havasındaBilmiyorum,herkes sohbet havasindaymis ne kadar güzel.
Tabiki sor. Ben parçalardım valla bu ne biçim bi uygulama. Kadınların fotoğraflarınıda internetten araklamışlar gibi duruyo. Telekız şeyleri gibiMailden bildirim geldi eşim 3 gün önce buradan kayıt yapmış isim soyadı evli yazıyor ama sonra hemen silmiş yazışma falan da yok sizce sorgulasammı?
Görüntülü sohbet edile biliyormuSohbet ve flört sitesi. Görüntülü falan da konuşma yapabiliyosun.
Yok burayla alakası yok zaten ama nasıl bir şey bende bilmiyorumGoogle'a baktım KK ile alakası yok gibi maalesef.
Yok burayla alakası yok zaten ama nasıl bir şey bende bilmiyorumGoogle'a baktım KK ile alakası yok gibi maalesef.
Telefonuna baktım bu uygulama yok sorcam akşam bakalımTabiki sor. Ben parçalardım valla bu ne biçim bi uygulama. Kadınların fotoğraflarınıda internetten araklamışlar gibi duruyo. Telekız şeyleri gibi![]()
Flört sitesi işte.Yok burayla alakası yok zaten ama nasıl bir şey bende bilmiyorum
Telefonuna baktım bu uygulama yok sorcam akşam bakalım![]()
Normal bir sosyal medya değil gibi dimiBence Instagram gibi değil de direkt karsi cinsle konuşma amaçlı bir uygulamaya benziyor.
Maalesef öyle...Bu programları ailelerin dibine dinamit koymak için yapıyorlar. Oh onlar para kazanıyor milletin yuvası dağılıyor ahlakı bozuluyor. Bir taşla iki kuş. İnşallah korktuğunu gibi bir şey yoktur.
Şimdi deli olacağım ben yazdım,Flört sitesi işte.
Google'a bakınca çıkıyor.
Mailden bildirim geldi eşim 3 gün önce buradan kayıt yapmış isim soyadı evli yazıyor ama sonra hemen silmiş yazışma falan da yok sizce sorgulasammı?