38 ikizmi bebekmi beklio maşallah maşalah maşalah alahm nazarlardan korusunn.....yok kız geç kaldımı düşünmüorum boşver anca kndimi kişilimi buldum ben zaten çocuk gibiyim hala..
saolun kızlar saolunnnn canlarımmm iim kızlar kocişim sabah bana adacayıyla bögrtlen kökü almıssss bögrtlen kökü yumoşları catlatıor da nası içicemmmmyok aşkım hepimiz merak ettik bi gittin üzüldüm senin neşene alışkınım ben canım inş. iyisin herşey geçer üzma kendini opuyorumnanaktan
saol cnmmmmm benmmmmmmmdilos aklina getirmemeye calis cnm onune bak.ozaman daha cok yol aliriz inanki
adet gunum 1 gun suruyor dıyemı...o konuyu bılıyormuydun...doktora gıttım tarıh verdı..ben yokum dıger doktordan sıra al hormon testı yapalım bakalım dedı...ultrasondan bısey yok dedı..normal gorunuyor...verdıgı tarıhte gıttım dıger doktora sıra almaya..oda gece nobetteymış..bugun yok nobet ıznınde dedıler..bırdahada gıtmedım...bebiş çalısmasına basladık...gecen sene kurtaj oldum..o yuzden korkuyorum rahım yapışıklıgı dıyorlarya ondan korktum ya...
maden yapışıklıga neden oluyor...bu kadar bılınçsız nasıl doktorlar hastayı yapırıp kurtaj yapıyor..bunun bır onlemı yokmu..yada neden bılgı vermıyorlar ınsana anlamıyorum...özel ya hemen parayı almaya bakıyorlar galıba..haldır huldur iş bıtsın..para cepte...
işte böyle canım...sen nezamandır ıstıyorsun bebek..kaç yıllık evlısın canım sen.. mafoldumben
kızlarr canlarım ben kaçıorum biyere gitmem lazımkoçişle arkadaş ziyreti sizleri çok öpüorum ...ayy hiç bırakmak istemiorumm amaa akşam burdayım sizde gelinn kucumann öptümm hepiniziiopuyorumnanaktan
kızlarr canlarım ben kaçıorum biyere gitmem lazımkoçişle arkadaş ziyreti sizleri çok öpüorum ...ayy hiç bırakmak istemiorumm amaa akşam burdayım sizde gelinn kucumann öptümm hepiniziiopuyorumnanaktan
KISSLAR YARIN SON GÜNÜM EDET GÜNÜM DUA EDİN HAYIRLISIYLA BİR UMUT BEBİŞİM GELİR BELKİ ANNESİNE:Saruboceq:
ins cnm belirtilerin varmi, ins dokuz ay sonra gelir renkl. bebekten sonra opuyorumnanaktan
canım sayfa sayfa gitmem lazım yaa kimbliri nerde yazıordur cnmmmdilan kuzunazın bölümü varrr kürlerle hamile kalabilmek için orasını oku cnm orda yazıyoo ve kullananda çokkk
DİLANCIM benim kociş artık bebek lafı ettirmiyo senin ne iyi kendi araştırıyo yerimseniben
adet günün 1 günmü sürüyo bu sorun dur cnm yaa bence daha ii bi doktora gittmelisinn geçmiş olsn kürtaj içindee en kısa zamanda muradına erirsin inş ben 5inci yılımdayım ama daha yeni istiyom sayılır bebk düşünmedimm uzun süre şimdi düşünüyom o bebiş beni düşünmüyoo gelmek istemıyo
ee kızlarr bazılarıda hem hamile hemde 9 ay adet görüyomuşş bizim bi tanıdık öleymişş
ee kızlarr bazılarıda hem hamile hemde 9 ay adet görüyomuşş bizim bi tanıdık öleymişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?