Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

38 ikizmi bebekmi beklio maşallah maşalah maşalah alahm nazarlardan korusunn.....yok kız geç kaldımı düşünmüorum boşver anca kndimi kişilimi buldum ben zaten çocuk gibiyim hala..

evet cnm herkesin kismeti nasil yazildiysa oyle oluyor tabi birazda bizim elimizde. aslinda ustune dustumuzden belkide bu kadar uzuyor zaman

yok aşkım hepimiz merak ettik bi gittin üzüldüm senin neşene alışkınım ben canım inş. iyisin herşey geçer üzma kendini opuyorumnanaktan
saolun kızlar saolunnnn canlarımmm iim kızlar kocişim sabah bana adacayıyla bögrtlen kökü almıssss bögrtlen kökü yumoşları catlatıor da nası içicemmmm
dilos aklina getirmemeye calis cnm onune bak.ozaman daha cok yol aliriz inanki
saol cnmmmmm benmmmmmmm

kızlarr canlarım ben kaçıorum biyere gitmem lazımkoçişle arkadaş ziyreti sizleri çok öpüorum ...ayy hiç bırakmak istemiorumm amaa akşam burdayım sizde gelinn kucumann öptümm hepiniziiopuyorumnanaktan

adet günün 1 günmü sürüyo bu sorun dur cnm yaa bence daha ii bi doktora gittmelisinn geçmiş olsn kürtaj içindee en kısa zamanda muradına erirsin inş ben 5inci yılımdayım ama daha yeni istiyom sayılır bebk düşünmedimm uzun süre şimdi düşünüyom o bebiş beni düşünmüyoo gelmek istemıyo

kızlarr canlarım ben kaçıorum biyere gitmem lazımkoçişle arkadaş ziyreti sizleri çok öpüorum ...ayy hiç bırakmak istemiorumm amaa akşam burdayım sizde gelinn kucumann öptümm hepiniziiopuyorumnanaktan

kiz soguk degilmi hava hadi neyse iyi gezmeler biz bura donuyoruz buz gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dilan kuzunazın bölümü varrr kürlerle hamile kalabilmek için orasını oku cnm orda yazıyoo ve kullananda çokkk
canım sayfa sayfa gitmem lazım yaa kimbliri nerde yazıordur cnmmm
DİLANCIM benim kociş artık bebek lafı ettirmiyo senin ne iyi kendi araştırıyo yerimseniben

ssaolsun cnm cok ilglndi bugunnnn sırnaşık şey ay hiç keyfm yokkk yaaa

evet canım ..1 gun suruyor..yanlız gecen ay 2-3 gun az az da olsa surdu..benım sıtresten oluyor sanırım...evlenmeden once yanı 7 sene oncede boyle oldu ...doktor hemen bebek yap evlenınce dedı...ama evlendıkten sonra normale dondu...dügün stresınden olmus yanı...şimdi ise eşim 3 aydır işten istıfa ettı...yenı ıs bakıyor...su ara tasınabılırız baska memlekete aslında...iş olayı benım duzenımıde bozmus olabılır bılemedım..bebiş olmazsa zaten stres degıl bır problem var demektır demi...kurtajı 1 yıl once olmak zorunda kaldım...ama 3 aydır 1 gun adet oluyorum...normaldede adetım 3 gun surerdı canım...
inşallah bebişin bu ay gelır sana...
5 yılda çok beklemısın dusunmek ıçın canım yasın genç galıba ondanmı...

amanın diloşum burdaymış. nasıl gidiyor çalışmalar. ya dua tesbih falan beni de sıraya yazın. dün senin için okunacaktı ama ben okuyamadım çünkü adetliyim. perşembe günü bitecek. şimdi ben nasıl yapıyım. perşembe günü senin için, bugun sırası olan arkadaş için, yarın sırası olan arkadaş için ve perşembe günü sırası olan arkadaş için ayrı ayrı mı okumam lazım. nasıl olacak.

DıLANCIM ANLATMIYOSUN ÖZEL GALıBA AMA DAHA ıYı GELDıN BANA SAHKı HALıNDEN ıNŞ. YARINA ESKıSı GıBı NEŞELENıRSıN Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…