eee nasıl anlaycaz. Ya hamileysek şimdi. Nasıl olacak.
evet canım ..1 gun suruyor..yanlız gecen ay 2-3 gun az az da olsa surdu..benım sıtresten oluyor sanırım...evlenmeden once yanı 7 sene oncede boyle oldu ...doktor hemen bebek yap evlenınce dedı...ama evlendıkten sonra normale dondu...dügün stresınden olmus yanı...şimdi ise eşim 3 aydır işten istıfa ettı...yenı ıs bakıyor...su ara tasınabılırız baska memlekete aslında...iş olayı benım duzenımıde bozmus olabılır bılemedım..bebiş olmazsa zaten stres degıl bır problem var demektır demi...kurtajı 1 yıl once olmak zorunda kaldım...ama 3 aydır 1 gun adet oluyorum...normaldede adetım 3 gun surerdı canım...
inşallah bebişin bu ay gelır sana...
5 yılda çok beklemısın dusunmek ıçın canım yasın genç galıba ondanmı...
eee nasıl anlaycaz. ya hamileysek şimdi. nasıl olacak.
evet stresste çok anemlii kadınsal rahatsızlıklarda adeti engelliyebiliyoooo bencee ii araştır güzel başarılı bi doktora gitt bütün tahlillerini yaptır ilaç falan verirler düzene girer adetin bebek istediğini söyleyıncede zaten bebek tedavisine alıyolar ama ilk baş herşeyi yoluna koyman lazımmm bakalım sorun varmııı çabukmu düzelicek uzun tedavisimi varr herşeyi kafana takma demek isterdim ama kolay olmuyo çünkü bunu bende başaramıyorum benim bebek konusuna gelince ii dileklerin için sağol cnm evet ben biraz erken davrandım evlenmek için 21 yaşında evlendim şimdide 25 yaşındyım düğün borçlarıydı oydu buydu kendimde hazır değildim bebeğe sıra şimdi geldiii senin yaşın kaçç rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun tez vakitte
amin canım...
hklısın borç olunca dusunuyor ınsan bebişi...
benım yasın 32..martta 33..
artık yaslanmadan 2. olsa fena olmaz...zaten 1 tane olunca kafam davul gıbı...onla oynuyorum butun gun...çocuklugumu yenıden yasıyorum..ama çok yorucu...benım enerjım onunkı kadar çok degıl kı...bırde evde yemek lazım temızlık lazım...benden once mutfak tezgahında..benden once temızlık kovasında oğlum...yanı anlayacagın temızlık yapalım derken ortalık batıp çıkıyor..bır kardes yapabılırsem oğluma onlar oynasın bır bırlerıyle...tabı ben ıkıncıyı ıstıyorum.. :kedi:
dilan al cnmm geç oldu ama Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.
pembe patık cım..sen hamılemıydın...bende senı testen bakıp yumurlayacagın gune bakıyorsun sandım...ovulasyon yontemı olunca konu.. kaydirigubbakcemile3
ne guzel tebrık ederım..cınsıyetı bellımı canım...
1 bardak suya 2 parça böğürtlen kökü 1 tatlı kaşığı bal atıp 7- 8 dakika kaynatıp ılık içebilirsin .bu sabah aksam toplam 21 gün sürekli aksatmadan yap.Bununla beraber 2.5 bardak suya 4-5 kuru incir 7-8 dakika kaynattıktan sonra içine yarım havuç doğrayıp onunla soğutup içilecek.Bu karışımı gün içinde 1 kere yapıp içebilirsin 21 gün.Ben ikisinede beraber başlamıştım.Şifa olur inşallah.Güzel haberlerinin bekliyorum.Sevgiler.....
tatlım ben çörek otunu denedım bu ay..baska topıkten ...çorek otu yedım sabahları bal ve tarcın..bakalım bu ay ıse yararmı...
ben çıkıyorum canım...ınşallah ısteyen herkese versın allah bebiş...kendıne ıyı bak...hoşçakal.. :teytey: :1hug:
yok kızzzzz nerdeeee hamilelik olmaya çalışıyorum bendeee ehehe allhmı söletıyo kızzz
iii gidiooo kuzuuucummm benm saoll kızlar kusuruma bakmyn nilgl bende oturuoruz cayıda aratıırıodm cnm tamam bugun birsene okunucak sen listeyi bulda ekle kendini askmm adınıda yaz tamammı hayatm adetin bitince bana okursunnn askmamanın diloşum burdaymış. nasıl gidiyor çalışmalar. ya dua tesbih falan beni de sıraya yazın. dün senin için okunacaktı ama ben okuyamadım çünkü adetliyim. perşembe günü bitecek. şimdi ben nasıl yapıyım. perşembe günü senin için, bugun sırası olan arkadaş için, yarın sırası olan arkadaş için ve perşembe günü sırası olan arkadaş için ayrı ayrı mı okumam lazım. nasıl olacak.
askımmmm anlatmaz olurmuyummmm yasadıklarım bitanem bebegm aklımdaydı hep ona bozugummmm cnmm benmmDİLANCIM ANLATMIYOSUN ÖZEL GALİBA AMA DAHA İYİ GELDİN BANA SAHKİ HALİNDEN İNŞ. YARINA ESKİSİ GİBİ NEŞELENİRSİN Şeniz
saolll birsenimmmmm benimmm cnmm ben bunu bulmustummm:)saol askmm ben bi haftalık yapıcam kürü cnm hatta 4 5 gün cnm saolldilan al cnmm geç oldu ama Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.İşe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.
kız dilannn umutsuzz cevap bile vermıyo yahuuu heyyyy saaa diom
iii gidiooo kuzuuucummm benm saoll kızlar kusuruma bakmyn nilgl bende oturuoruz cayıda aratıırıodm cnm tamam bugun birsene okunucak sen listeyi bulda ekle kendini askmm adınıda yaz tamammı hayatm adetin bitince bana okursunnn askm
askımmmm anlatmaz olurmuyummmm yasadıklarım bitanem bebegm aklımdaydı hep ona bozugummmm cnmm benmm
saolll birsenimmmmm benimmm cnmm ben bunu bulmustummm:)saol askmm ben bi haftalık yapıcam kürü cnm hatta 4 5 gün cnm saoll
kusummm arada bakıorum nolur kusura bakmynn nilgl bende yaaaa
walla..ay bende hamılesın sandım..inşallah allah soyletmıstır tatlım va...inşallah bebişin gelsın bu ay...haydı hayırlısı...ben kaçtım...bebişli gunler dılerım...by.. :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?