Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

gıden arkadaslr..hosçakalın..tekrar gorusuruz ınşallah...çok çok bebekler dılerım...

evet stresste çok anemlii kadınsal rahatsızlıklarda adeti engelliyebiliyoooo bencee ii araştır güzel başarılı bi doktora gitt bütün tahlillerini yaptır ilaç falan verirler düzene girer adetin bebek istediğini söyleyıncede zaten bebek tedavisine alıyolar ama ilk baş herşeyi yoluna koyman lazımmm bakalım sorun varmııı çabukmu düzelicek uzun tedavisimi varr herşeyi kafana takma demek isterdim ama kolay olmuyo çünkü bunu bende başaramıyorum benim bebek konusuna gelince ii dileklerin için sağol cnm evet ben biraz erken davrandım evlenmek için 21 yaşında evlendim şimdide 25 yaşındyım düğün borçlarıydı oydu buydu kendimde hazır değildim bebeğe sıra şimdi geldiii senin yaşın kaçç rabbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun tez vakitte

amin canım...
hklısın borç olunca dusunuyor ınsan bebişi...
benım yasın 32..martta 33..
artık yaslanmadan 2. olsa fena olmaz...zaten 1 tane olunca kafam davul gıbı...onla oynuyorum butun gun...çocuklugumu yenıden yasıyorum..ama çok yorucu...benım enerjım onunkı kadar çok degıl kı...bırde evde yemek lazım temızlık lazım...benden once mutfak tezgahında..benden once temızlık kovasında oğlum...yanı anlayacagın temızlık yapalım derken ortalık batıp çıkıyor..bır kardes yapabılırsem oğluma onlar oynasın bır bırlerıyle...tabı ben ıkıncıyı ıstıyorum.. :kedi:

dilan al cnmm geç oldu ama Arkadaşlar bundan 1,5 sene önce boş gebelik yaşamıştım.Hiçbir problem olmasına rağmen 1 sene hamile kalamadım.Sonra bitkisel bir karışımı önerdiler.Böğürtlen kökünü 1 bardak suyla kaynatıp günde 2 kere içtim. 21 günlük bir kürdü.Bunun yanında 2 bardak suyla inciri kaynayıp havuç parçaları ile soğutup içtim. 21 gün.ışe yaradı .Şu anda 18 haftalık hamileyim.Deneyin umarım sizdede işe yarar.Allah isteyen herkese versin.

oo sen şanslısın cnmm rabbim bidene tatırmış sana inş ikinciside tez zamanda gelirr çocuklaa zor tabi hep ilgi isterlerr

pembe patık cım..sen hamılemıydın...bende senı testen bakıp yumurlayacagın gune bakıyorsun sandım...ovulasyon yontemı olunca konu.. kaydirigubbakcemile3
ne guzel tebrık ederım..cınsıyetı bellımı canım...

1 bardak suya 2 parça böğürtlen kökü 1 tatlı kaşığı bal atıp 7- 8 dakika kaynatıp ılık içebilirsin .bu sabah aksam toplam 21 gün sürekli aksatmadan yap.Bununla beraber 2.5 bardak suya 4-5 kuru incir 7-8 dakika kaynattıktan sonra içine yarım havuç doğrayıp onunla soğutup içilecek.Bu karışımı gün içinde 1 kere yapıp içebilirsin 21 gün.Ben ikisinede beraber başlamıştım.Şifa olur inşallah.Güzel haberlerinin bekliyorum.Sevgiler.....

yok kızzzzz nerdeeee hamilelik olmaya çalışıyorum bendeee ehehe allhmı söletıyo kızzz

ben arkdşa araştırdım cnmm onuu kopyaladımm oda aynı şekilde yapsın diye sorduya demin nasıl yapılacak diye ondan hayatım

tatlım ben çörek otunu denedım bu ay..baska topıkten ...çorek otu yedım sabahları bal ve tarcın..bakalım bu ay ıse yararmı...
ben çıkıyorum canım...ınşallah ısteyen herkese versın allah bebiş...kendıne ıyı bak...hoşçakal.. :teytey: :1hug:

şifa olur inş cnmm ii akşamlarrr sende kib

yok kızzzzz nerdeeee hamilelik olmaya çalışıyorum bendeee ehehe allhmı söletıyo kızzz

walla..ay bende hamılesın sandım..inşallah allah soyletmıstır tatlım va...inşallah bebişin gelsın bu ay...haydı hayırlısı...ben kaçtım...bebişli gunler dılerım...by.. :CüvCüv:

iii gidiooo kuzuuucummm benm saoll kızlar kusuruma bakmyn nilgl bende oturuoruz cayıda aratıırıodm cnm tamam bugun birsene okunucak sen listeyi bulda ekle kendini askmm adınıda yaz tamammı hayatm adetin bitince bana okursunnn askm
DİLANCIM ANLATMIYOSUN ÖZEL GALİBA AMA DAHA İYİ GELDİN BANA SAHKİ HALİNDEN İNŞ. YARINA ESKİSİ GİBİ NEŞELENİRSİN Şeniz
askımmmm anlatmaz olurmuyummmm yasadıklarım bitanem bebegm aklımdaydı hep ona bozugummmm cnmm benmm
saolll birsenimmmmm benimmm cnmm ben bunu bulmustummm:)saol askmm ben bi haftalık yapıcam kürü cnm hatta 4 5 gün cnm saoll
kız dilannn umutsuzz cevap bile vermıyo yahuuu heyyyy saaa diom

kusummm arada bakıorum nolur kusura bakmynn nilgl bende yaaaa

he tamam o zaman slm söle nilgülee bana dua etmeyı unutmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…