seni uyanıkkkk şey sen bilirsin cnm hayırlısı artıkkk inş onlara gerek kalmadan kalırsın banada doktorum söyledi 3 aylık süreçte olmassa aşılamaya gidebilirz diye ama ben daha düşünmüyorum sakınnnnnn ellletmee dediklerime uyyy gögüs ucunla kendin oynasan bile prolaktın yükseliyomuş benim doktorum sölemiştiAnldm kuuzuucummm saol haaytm dün eve geldim eşim bana dioki takmk yok artık prolaktin yükseliooo yapma bakkk gögs meselesini dedimm ahaaa yandık sen daha elletmezsnnn dioooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yokkk olurmu dedimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahahahahha nekadar güldümm düünn cnm dün doktora giittiikte eşimin yengesiylee asıla denemişti tutmadı :sinifsinif: doktorla konustuk benm eşimde askere gidicek tecilliydi üniverste okdugu için üni.yide yarıda bıraktı oda ayrıııı kaydirigubbakcemile ben normal yolla denicem olmazsa asılama yaptrcm dedm dediki sen normal yolla gebe kalabiliorsun bende dedmki tamam ama eşimin gitmesine bikaç ay kala asılama denicem tamam dedi...bidahaki ay hormon tahlili yaptrcm yumurtlama takibi yapcaz sonraki ay asılama inş gerek kalmaz....... :Saruboceq: :Saruboceq: CNM YA NE DUYDUM BİLİORMUSUN HANİ İĞNLER İÇİN RAPOR CIKARTILIYOR YA YÜZDE20SİNİ ÖDÜYORDUK ARTIK YILBASINDAN SONRA YÜZDE 70İNİ ÖDÜYECEKMİŞİZ OYÜZDEN BEN YENİ YILA GİRMEDEN RAPOR CIKARTTIRIP STOK YAPCAMMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
merhaba umutsuz sagol benide eklediginiz icin,cnm ben temmuzda bos gebelikmi desem dusukmu desem anlayamadigim bir gebelik gecirdim,kese vardi ama bostu 9.cu haftadayken doktora gittim ve sadece kese gorunuyordu.doktorum belki dustu yada hic olusmadi dedi.sonra icimi temizlediler.sonra ekim ayinda kan alindi sonuclar iyi cikti yani hamile kalabilcegimi soylediler.korunmuyoruz ama hala birsey olmadi.benim olursa eger ikici bebegim olucak hayirlisiyla.
seni uyanıkkkk şey sen bilirsin cnm hayırlısı artıkkk inş onlara gerek kalmadan kalırsın banada doktorum söyledi 3 aylık süreçte olmassa aşılamaya gidebilirz diye ama ben daha düşünmüyorum sakınnnnnn ellletmee dediklerime uyyy gögüs ucunla kendin oynasan bile prolaktın yükseliyomuş benim doktorum sölemişti
sagol canim sanada gecmis olsun Allahim kimseye yasatmasin ins.ben ozamanlar kimseye belli etmeddim ama doktorum kese bos embryo yok hasteye gidin icinizi temizlesinler dedi okdar kotu oldumki kimseye anlatamadim,kismet deyip gectim sadece.insan kendini hazirliyor hemen adetin gecikmesinden itibaren,gerci bende kanama falanda olmamisti kisa zamanda ins.herkesten mutlu haberi aliriz
kizlar beni araniza alirmisin bilmiyorum cunku ikinci bebegim olsun istiyorum
aaaa neden almıcaz cnm benm tabikide aldık bileeeee kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bitane yavrusun varmıı oyyy allah bagıslasın cnm benim kaçyasında kızmı erkekmiii masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?