Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

napimm hayatım ya ev işleri eşim geldi kömür çıkardı biraz yukarııı benim ev sobalıda hava soğukkk yarın dahada kötü olucakmışş sen naptın

bnde kalıcam şimdiii evimii temizlicemmm kayınvalidememisafir gelmiştideee ona gectim evler karsılıklı cnmm sen istanbldamı oturuosn patiğimm...havala soguk dedinndeekaydirigubbakcemile3 cok üşüorum bendeee:1ninca:

SAYINN MİSAFİRLERİMİZZ VE MİSAFİR GİBİ GİRİP CIKAN ÜYE ARKADSLARIMMM BUYRUN KATILIN BİZEEE YUMURTALAMANIZA BAKIP GEÇMEYİN BİTEK BUYRUN

buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

merhaba umutsuz sagol benide eklediginiz icin,cnm ben temmuzda bos gebelikmi desem dusukmu desem anlayamadigim bir gebelik gecirdim,kese vardi ama bostu 9.cu haftadayken doktora gittim ve sadece kese gorunuyordu.doktorum belki dustu yada hic olusmadi dedi.sonra icimi temizlediler.sonra ekim ayinda kan alindi sonuclar iyi cikti yani hamile kalabilcegimi soylediler.korunmuyoruz ama hala birsey olmadi.benim olursa eger ikici bebegim olucak hayirlisiyla.

Anldm kuuzuucummm saol haaytm dün eve geldim eşim bana dioki takmk yok artık prolaktin yükseliooo yapma bakkk gögs meselesini dedimm ahaaa yandık sen daha elletmezsnnn dioooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yokkk olurmu dedimmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahahahahha nekadar güldümm düünn cnm dün doktora giittiikte eşimin yengesiylee asıla denemişti tutmadı :sinifsinif: doktorla konustuk benm eşimde askere gidicek tecilliydi üniverste okdugu için üni.yide yarıda bıraktı oda ayrıııı kaydirigubbakcemile ben normal yolla denicem olmazsa asılama yaptrcm dedm dediki sen normal yolla gebe kalabiliorsun bende dedmki tamam ama eşimin gitmesine bikaç ay kala asılama denicem tamam dedi...bidahaki ay hormon tahlili yaptrcm yumurtlama takibi yapcaz sonraki ay asılama inş gerek kalmaz....... :Saruboceq: :Saruboceq: CNM YA NE DUYDUM BİLİORMUSUN HANİ İĞNLER İÇİN RAPOR CIKARTILIYOR YA YÜZDE20SİNİ ÖDÜYORDUK ARTIK YILBASINDAN SONRA YÜZDE 70İNİ ÖDÜYECEKMİŞİZ OYÜZDEN BEN YENİ YILA GİRMEDEN RAPOR CIKARTTIRIP STOK YAPCAMMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

seni uyanıkkkk şey sen bilirsin cnm hayırlısı artıkkk inş onlara gerek kalmadan kalırsın banada doktorum söyledi 3 aylık süreçte olmassa aşılamaya gidebilirz diye ama ben daha düşünmüyorum sakınnnnnn ellletmee dediklerime uyyy gögüs ucunla kendin oynasan bile prolaktın yükseliyomuş benim doktorum sölemişti

BİTANEMM COK GEÇMİŞŞ OLSUN BENDE ALLAHIM BİDAHA YASATMASIN KUCAGINI BEBİŞLERLE DOLDURSUN İNŞ....ARAMIZA HOŞGELDİN CNM NEDEMEK RİCA EDERM opuyorumnanaktan CANIM HİÇBİŞEYİ KAFANA TAKMA BENDE 3AY ÖNCE BEBEĞİMİ KAYBETTİM KARNIMDA ÖLDÜ :sinifsinif: :gitme: COK ZOR GÜNLER YASADIM HERGECE AGLIORDUM TAKİİ DÜN SÜT HORMONUMUN SINIRDA OLDUGUNU ÖĞRENENE KADAR DEDİMKİ DURR YAPMA yasakkelime BÖYLE OLMAZ GİDEN YAVRUM GİTTİ YA PEKİ YENİ BEBEĞİM OLMASINI İSTİYORSAM NEDEN KENDİME ZARAR VEREYİM CNM SENDE ÜZÜLME...BEN BEBEĞİMİ BİRDENBİRE KAYBETTİM PATOLOJİ SONUCUMDA BİŞE CIKMADI HAMİLELİĞİMİN 5HAFTASI COK ATEŞLENDİM 39.7 :gitme: O ETKİLEDİ BEBEĞİMİN GELİŞİMİ DURDU...KALP ATISLARINI BİLE DUYMUSTUM OYSA:gitme: :gitme: MİNNACIK KALBİ VARDI KUZUMUN.....SONRA 9HAFTALIK OLMASI GEEREKİRKEN GELEN LEKE DOKTORA GİTMEME SEBEP OLDU BİLİORDUM ONA BİŞE OLDUGUNU VE DOKTOR BANA 9HAFTALIK OLMASI LAZIM AMA HALA 7HAFTADA VEDE KALP ATISI DURMUS DEDİ OAN YIKILDIM İNAN:gitme: :gitme: İLKGÖZAGRIMDI AMA ŞİMDİ MÜCADELE EDİYORUM ALLAHU TEALANIN VERDİĞİ NİMETLERDEN YARARLANMAKTA COK BÜYÜK FAYDA VAR BEN MÜCADELE EDİCEM HEPİMİZ ELELE VERELİM VE MÜCADELE EDELİM KIZLAR BAL CÖREKOTU TARCIN ALLAHIN BİR NİMETİ CÖREKOTUNU PEYGAMBER EFENDİMİZ(S.A.V)HERGÜN Bİ AVUC YERMİŞ.....ÖLÜM DISINDA HERŞEYE CARE..KİST YAPIORMUS ÖLEYMİŞ BÖYLEMİŞ.....BEN İNANMIORUM SİZDE ARASTIRARAK KAFANIZI KARISTIRMAYIN LÜTFEN BEN 20KİŞİNİN HAMİLE KALDIGINA SAHİD OLDUM VE HEMEN BASLADIM KIZLAR KİST OLUSACAGI VAR OLAN BÜNYEDE OLUYOR ENGEL OLAMIYORSUN BUNA AMA YUMURTLAMANIZZ SÜPERSEEEE NE GEREK VAR ZATEN AMA KALAMIYORSANIZ KULLAN LÜTFENNN BAL CÖREKOTU TARCIN şutarafagitti BİRSÜRÜ KÜR VERDİM SİZLER İÇİN ARASTIRDIM KIZLAR.....İNŞ HEPİMİZ HAMİLEYİMMM DİCEZ İNANIN ELELE VERELİM YETTER... opuyorumnanaktan

NAPALIM CNMMM kaydirigubbakcemile3 İNŞ BİTANEM GEREK KALMADAN KALIRIZ HAMİŞŞŞŞ CNMM İNŞŞŞ TEK DİLEĞİM BU ARKADASIM ....hihoyyyt hihoyyyt
BAK GÖRÜRSÜNN TOPİĞİMİZDEN HAMİŞLERİMİZ CIKCAKKKK İNANIN YETERKİ....BENİM HİSLERİMDE KUVVETLİDİR HEEEEE yerimseniben TAMAM CNM COK DİKKATEDİCEM BİTANEM...SAOL KALKICAM EVİİİİ TEMİZLİCEM YEMEGİMİDE YAPTIMMMM

sagol canim sanada gecmis olsun Allahim kimseye yasatmasin ins.ben ozamanlar kimseye belli etmeddim ama doktorum kese bos embryo yok hasteye gidin icinizi temizlesinler dedi okdar kotu oldumki kimseye anlatamadim,kismet deyip gectim sadece.insan kendini hazirliyor hemen adetin gecikmesinden itibaren,gerci bende kanama falanda olmamisti kisa zamanda ins.herkesten mutlu haberi aliriz

amin cnmm üzülme seni cok ii anlıorum hamile kalıcam de ve inan sen kürlerimizede uy ve bekle duaet cnm inş cnm ha bide ilişkiden sonra cenin pozisyonunda yatyerimseniben yani bacaklarına karnına dogru cekerek yat bekle baya tamammı cnm simdi ben cıkıorum aksam gelirim yine hpinizi öpüyorummmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…