Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnmm buarada kaybettgn bebegne kızın dogdktan hemen sonramı hamle kaldın

amin cnm,hayir hemen hamile kalmadim kizim bir yasindaydi.ve kizim dogduktan sonra biz hic korunmadik emzirdim uc ay.ama bende hep sut vardi azda olsa doktora gittim subat ayinda korunmadigimi soyledim ama hamilede kalmadim dedim kan aliptest yapmislardi gogsumde hala sut oldunu falanda soyledim sut hormonu yuksek cikmisti sonra hap kullandin sut kesilmesi icin,sonra nisan ayinda renkli oldum ve bayisin besinde falan renklim bitmisti bir dahada olmadiydim.test yaptiydim pozitiv cikmisti ama ben hemen doktora gitmemistim dozuz haftalik falandi gittigimde ve gerisini malum neden sorduydun cnm

anldm cnm sadece mrketmiştim hayatım gecmş olsn hiç üzülme inş sagsalim bebeğini kucagna alıcksn saglıklı hayrlı evlatlar verick rabbm bize inş anldğm kadryla sende veya eşinde hiçbir sorun yok

senin yas kac canim,nezamandir dusunuyorsunuz bebek.vede unutmadan bende hala goguslerim de sut var yine ayni haptan kullanmaya basladim bir haftadir ocak ayinda doktotda rendevum var yeniden test yaptiricam prolakin yuksekmi diye.

senin yas kac canim,nezamandir dusunuyorsunuz bebek.vede unutmadan bende hala goguslerim de sut var yine ayni haptan kullanmaya basladim bir haftadir ocak ayinda doktotda rendevum var yeniden test yaptiricam prolakin yuksekmi diye.

20yasındayımm opuyorumnanaktan canımmm nekadarda gencsin diceksin dimi ama inanki yasıtlarımdan hiçbişe alamıyorum bana hiçbişe veremiorlar :umursamaz: zannedersem olgun diiller....cnm eger gögsnden süt geliyorsa büyük ihtimalle süt hormonların yüksek ihmal etme adet 2.günü hemen git tahlil yaptır biliorsun dimi prolaktinin en yüksek zamnlarrı sabah 9 ile 11 arasıdır. 9 ile 11 arası kan vermen lazım kesin sonuc içinkaydirigubbakcemile5 cnm ben evlendiğim cocuk hiç düşünmedm bekldm hatta korunmak için dogmkntrl hapı kullanıyordum ama bianda kararımız değişti ve cocuk istedik...14ay olmadı prolaktn yüksekti ilaç kullandm DOSTİNEX cok süşkr hemen düştü....adetlerim düzene girdi..ama sonra olmadı işte tedaviler gördüm yinede banamısın demedi...nezmanki tatile cıktık orda hamile kalmısım ama işte sonrasını biliorsun:sinifsinif:

canim anliyorum seni kimi insan yasina gore olgun olmaz ve ayni dili konusmuyor gibisindir,canim neden adetin ikinci gunu gitmem lazim onu anlamadim.bende prolaktin icin Bromocriptin beta diye bir hap kullaniyorum gerci benim adetim duzenli sukur.canim olur allahin bebisler aliriz kucagimiza

canım ben nkdar hormon tahlili yaptırdysam beni hep 2.veya 3.günü cagrdılar onun zamanı öle vede bikre ssaat 12de gittim hormn tahlili yaptrcm dedi prolaktn fsh tsh e2 ama hayr yapamayz geçti saat dediler cnm....benm bildiğim böle bitanem adetlrin düzenlli ama acaba neden gögsünden süt geliyor..???inş.bişe yoktur cnm inş..benm kürtajdan sonra bozzuldu adet düzenm seninde hiç bozulma oldumu bu kürtajdan sonraki 3.adetim ama bi asagya bi yukarya inip cıkıoyr

canim sen prolaktin hapini gunde kac defa kullaniyordun,ben aksamlari yarim tablet aliyorum sadece,

ben haftda 2gün alıordum yarısını pazartesi yarısını perşembe alıordum yada carsambaydı cnm cok oldu ama haftada ikigün alıyordum sadece...benim sonucum 28.78 cıktı prolaktin..acaba fsh tsh e2 hormonlarından anlayan varmıdır???yardımcı olacak arkadaslar...

bakicaz artik yarin bie doktorumu aricam bakalim niye hala sut geliyor,gerci ben sut varmi diye siktim gecen hafta sut gelince hapi almaya besladim.canim benim adetimin dengei bozulmustu bir ay 28 bir ay15 gunde bir adet oldum ama simdi normal 27 gunde falan oluyorum bu konu uzerinde dasicam doktora zaten.ben sonra adet takvimine bakip sana yazarim olurmu canimopuyorumnanaktan

hayatm seni korkutmak istemem ama sıkınca gelir zaten bana kadın dogum doktoru biara baktı hatta sıktıı gögsümü tamam dedi...meger prolaktin içinmişş
tamam cnm bak ben kürtajı 10eylülde oldum:sinifsinif: hattaa bebeiğimi 9eylülde kaybetmiştim..ogünde evlilik yıldönümümüzdü..kapı caldı ve çiçekci bana çiçeği getirdi.....sonra lekelenme basladı hatta kagıt vardı not yazmıstı eşim....BİRLEŞEN ELLERİMİZ VE KALPLERİMİZ BİRBİRİNDEN HİÇ AYRLIMASIN BİR HAYATI GÜZELLİKLERİYLE PAYLAŞMAMIZ HAYAT BOYU MUTLU VE BOL COCUKLU YASAMAMIZ DİLEĞİYLE SENİ ÇOK SEVİYORUM..... HAMİLEYDİM VE KAPIYI ACTIM ÇİÇEĞİ ALDIM LEKELER GELDİ ONU ARADIM ODA ÇİÇEĞİ ALDIM ONUN İÇİN ARIYORUM ZANNETMİŞTİ....AMA BEN NE DEDİM ONA....mafoldumbenmafoldumben AYYY KAPTIRDIM KENDİMİİ...:sinifsinif: İŞTE KÜRTAJI 10EYLÜLDE OLDUM 10EKİMDE İLK ADETİMİ OLDUM 12KASIMDA 2.ADETİMİ OLDUM AMA İLK GELDİĞİNDE LEKE LEKE GELDİ....SONRADAN SÖKÜLDÜ..İLKKEZ BÖLE OLMUSTU 3.DE 7ARALIKTA GELDİ...Bİ YUKARI Bİ AŞAGYA VURUYOR GÜNLERİM....BU ADET AKŞAM LEKEYLE BASLADI ERTEDİ GÜN SÖKÜLDÜ....OFFF HİÇ BÖLE OLMAZDIMM SENİNDE BÖLE OLDUMU CNM...:gitme:

Kızlar şimdi eşimin yengesiyle konustuk onunda yengesi ona demişkiiii kendisi söle hamile kalmıss hemen size yaziimm dedim....maydonuzu ve birazda bi caykasıgı yagı 1 2dakka tavada ısıtmıs ılıyınca soguyunca yani gazlı bezle iççamasırına koymus....hiç kalkmadan yatmıs öle....oayda hamile kalmıscadıarzu

iltihap varmış heralde onda cnm bide maydonozu sütle kaynatıyosun sıcak buharına duruyosun buda ii geliyomuş ama genelde tüpleri tıkalı bayanlarda işe yarıyomuş

oo döktürmüşlerr geneee maşallhh napıyonuz bakim kızlar
DÖKTÜRDÜKKK VALLAAAA kaydirigubbakcemile2

bugun ovülasyon testine başladım bennn negatif çizgiyii gördümm inş tez zamanda çifti görürümm

KUZUMM BENİİMMM GÖRÜCEKSİN HİÇ TAKMA KAFANA PATİĞİM BENİM...CNM BUGUNLER HİÇ OLMAZSA YE CÖREKOTUNU BAK NASILDA CIKACAK CİFT CİZGİ.... ONA BASLASAYDIN BAK BİDAHAKİ AY BASLA BİAY DENE Bİ AY 2.GÜNÜ BASLA 12.GÜNE KADAR ÖLE YAP TESTİ BİDE...BUGUN KAÇCINCI GÜN BİTANEM ADETLE BERABER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…