iltihap varmış heralde onda cnm bide maydonozu sütle kaynatıyosun sıcak buharına duruyosun buda ii geliyomuş ama genelde tüpleri tıkalı bayanlarda işe yarıyomuş
evet canım birde kabak varmıs...kabakta iyi geliyormus aslında doktora cok gitmiş ne iltihp var demiş doktor ne bi sorun....yapmıs kalmıs hamile kimisi onu tampona sürüp koyuyor vajinaya cnm buharı ben denedim 2gün ama cok zahmetli oluyor..
DÖKTÜRDÜKKK VALLAAAA kaydirigubbakcemile2
KUZUMM BENİİMMM GÖRÜCEKSİN HİÇ TAKMA KAFANA PATİĞİM BENİM...CNM BUGUNLER HİÇ OLMAZSA YE CÖREKOTUNU BAK NASILDA CIKACAK CİFT CİZGİ.... ONA BASLASAYDIN BAK BİDAHAKİ AY BASLA BİAY DENE Bİ AY 2.GÜNÜ BASLA 12.GÜNE KADAR ÖLE YAP TESTİ BİDE...BUGUN KAÇCINCI GÜN BİTANEM ADETLE BERABER
bende yapamdm cnm zaten neblim yapasım yoktu onu yanii...yanında birisi olması gerekiyomuş onu yaparken yatman gerekiyomuş devamlı bide bişi duydum onu yapınca 4 gün ard arda yapıyolarmış ilişkiye giriliyomuş ama banyo yapılmıyomuşş üşütmesin diye saçma geldi bana
kız ben yaptım 4 5 gün o kürden ama sona bıraktımm yiyemedimm bgn 13 günümm
bende yapamdm cnm zaten neblim yapasım yoktu onu yanii...
anldm cnmmm ahh ahhh patiğimmm bi ay yee çektirde ye diorumm su iç ardında çiğneme yut direk....bak yukarıda verdim günleri döngüleri cnm 14.gün baslaman gereliormus
tamam cnm öyle yaparsın ama inşallaah yaparsınnnbenmkinde 13 gün yazıyodu cnm bakalım diğer aya inş yaparım :d
yanlışmı baktım dedim ama aldığım teste 30 günde olanın karşısında 13.gün yazıyo daha ilk günden olmıyacağı belli zatende ileriki günşlerde görücem inş
tamam cnm öyle yaparsın ama inşallaah yaparsınnn
inş cnm görüceksn ben buldugumu paylaşiim dedim seninle
Şeniz bişii diill pembe kuşşuummkaydirigubbakcemile3sağol minik kuşummŞeniz
mseda hg nasılsn umutsuzz ben ateş ölçümünüde yapıyorum sende başla istersen ona
Şeniz bişii diill pembe kuşşuummkaydirigubbakcemile3
evet denicem bende cnmmm ama buay geçti artık cnm onu ben bidahaki ay yapıcam hemde kontrlede gidicem bidahaki ay baaklm gerrçkten doktrun dedikleriyle aynımı olcak buarada arkdslar istanbldan arkdslar kesinlkle öneririm cok ii bi doktor saatlerce odasında bizi dinledi 45dakka 1saat oturduk cokta canayakın bi doktor erdin bey ....MSEDA CNM HOŞGELDİN NAPIOSUNN NASILSN CNM YEMEKMİİ YAPTINNNkaydirigubbakcemile3
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktaninşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar
:lepi: :lepi: :lepi:
badegul cnm senden haber alamadık naptın inş hastalanmamıssındır :Saruboceq:cnm benim haber ver bize topiğimiz senlensin...
hadi bakalım hayırlısı olsn sizin orda muayne ücretleri nekadr
valla bitanem ben,m gittiğim bi doktor vardı tarık altınok şişlide 200milyondu ama hiçbi işe yaramadı aylarca gittim...tedavilerim cevap vermedi...adam prof ama kürtajımı o yaptı..prof oldugu için onun yapmasını istedim tekrar gebe kalabiliiim kürtajımda sorun olmasın diye...bu gittiğim doktor 50milyon muayne ücreti cnm cokta ii bi doktor...cok aydınlatıyor..cokk yani ben daha hiç muayne olmadan bana dosya actı bütün herşeyimi not aldı parada vermemiştim muayne olmamstım günde kaç tane sigra içtiğimi regli dönmnde kaç ped kirlettiğimi hormn tahlillerimin hepsini aldı eşimin spermiogramlarını aldı falann....cok ii bence bakalm bidahaki ay muayne olcam
uygunmuş ben 100veriyorummm şimdilik benmkide iyidee bakalım sonuç alabilcemmi
inşallah alırsın hayatım sonuc patiğim sen nasıl tedviler gördün neler yaptın anlatsana biraz...kaç yıllık evlisin eşinde sorun yoktu dimi tatlım
anlatayım bakalımm ya benim çocukk teşebbüslerim yeni dahaa çok bi uğraşım olmadı.Bizimm 4.yılımız bitti 5.yılımıza girdikk uzun süre çocuk düşünmedim ben borçları falan ödüyelim araba alalımm kendimide hazır hissetmıyodum yaklaşık bir yıl falan korunmadım ama kendiliğimden kalırsam diye ama böyle ne yumurtlama günü ne başka bişi hiç bişi takip etmedim içten istemıyodum çünkü kredi borcumuz vardı onu bekledim bitsinn yaz sonunda kararlı şekilde eşiminde önüne geçedim artık doktora gittimm ve pco dedi tahlıl falan istedi 2 ay adet olamadım söktürücüyle adet oldum neyse hormon testlerim yapıldı yumurtlama testi falan eşimininde testi yapıldı bi sorun çıkmadı çok şükür onda bende yumurtlama sorunu çıktıı bi ay yasmin içiceksin dedi kullandım tekrar gittim 3 aylık tedavi verdi serophene ve glucopage ikinci ayımdayım iştee ben sabırsız biri olduğum için herşey hemen olsun istiyorum o yüzden çok takıyorum kafama tabi çevre baskısını hiç katmıyorumm bunlara deli ediyolar insanıı aciz gib bakıyolar anlıycan cnmm bebek aramam daha yeniiii allhım çok aratmaz inşşşş RABBİM TÜM İSTEYENLERE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN
anldm cnm bence cok yakın zamanda olucak ozman ben inanıorum cnm inşş cnmmm isteyen herkese nasip etsin rabbim...anlatayım bakalımm ya benim çocukk teşebbüslerim yeni dahaa çok bi uğraşım olmadı.Bizimm 4.yılımız bitti 5.yılımıza girdikk uzun süre çocuk düşünmedim ben borçları falan ödüyelim araba alalımm kendimide hazır hissetmıyodum yaklaşık bir yıl falan korunmadım ama kendiliğimden kalırsam diye ama böyle ne yumurtlama günü ne başka bişi hiç bişi takip etmedim içten istemıyodum çünkü kredi borcumuz vardı onu bekledim bitsinn yaz sonunda kararlı şekilde eşiminde önüne geçedim artık doktora gittimm ve pco dedi tahlıl falan istedi 2 ay adet olamadım söktürücüyle adet oldum neyse hormon testlerim yapıldı yumurtlama testi falan eşimininde testi yapıldı bi sorun çıkmadı çok şükür onda bende yumurtlama sorunu çıktıı bi ay yasmin içiceksin dedi kullandım tekrar gittim 3 aylık tedavi verdi serophene ve glucopage ikinci ayımdayım iştee ben sabırsız biri olduğum için herşey hemen olsun istiyorum o yüzden çok takıyorum kafama tabi çevre baskısını hiç katmıyorumm bunlara deli ediyolar insanıı aciz gib bakıyolar anlıycan cnmm bebek aramam daha yeniiii allhım çok aratmaz inşşşş RABBİM TÜM İSTEYENLERE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN
:))))))))))yok canım yemek yapmadım misafirim vardı gitiler kociş geldi çıkmak zorunda kaldım hemen neyseki popomun üzerine oturdum en sonunda::::)))))))))napıosunuzz kızlar ben test yaptım yine negatif çıktı eşim çok erken davranıosun dio bilmiorum yumöurtlamanın başlaması lazım bnce..bide şu ateş ölçmle yntemi onuda denicem her sabah ölçücem düzenli bakalım belki ondan bişiyler çıkar yoksa kesin doktor yolu bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?