canım çevredekilerin lafına sözüne bakarsak ooo öldük ozaman bende senn gibi çok takıorum kafama sölenenleri milletin ağzı boş durmuo sadece selam verdiğim kişiler bile konuşuolarmış lafları gelio napıcaksn caahil insanlar onları ben artık yok sayıyorum....
15. gün oldu kızlar yaa morelm bozuluo sizce çokmu geçmiş anlamadım ben testin prospektüsünde 14. gün denemeye başlayın yazıo acaba geçmi yumurtlama oluyo(((((((((((
sabahlarımı ölçüosun canım yoksa saat farketmiomu
15. gün oldu kızlar yaa morelm bozuluo sizce çokmu geçmiş anlamadım ben testin prospektüsünde 14. gün denemeye başlayın yazıo acaba geçmi yumurtlama oluyo(((((((((((
aynen öle pembem lütfen kimseyi takma bak ben nediorum düşünmüyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sabahları yataktan kalkmadan aynı saattlerde ölçmye dikkattt ett ama hareket etmıyceksin ben uyandığım gibi derece baş ucumda duruyo öle ölçüyorum not alıyorum çizelge yaptım kendime oraya ateşimi ilşki günlüğü gibi bişi
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy illahi gül güüll öldümmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 yahu ya o günler kocamız uyusa naparızzzzz kalkkkk aaskımm yumurtluyorummmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
msedacım sen bebeğini nekadarlıkken kaybettin cnm :sinifsinif: semracım hoşgeldin heran ein geleblr ve cıkabilirimm kızlarrrrrr yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valllaaa yaaaa komikkkk cok komikkkkkaydirigubbakcemile3eheheheh kız napalım uyandırcazz komikk hallere kaldıkkalkisalkisalkis
ayy kızlar alemsinizzzz walla:))reglimde sorun yok canım gününde oluorum aralığı otuz gün zaten prospektüsünde yazıo ne zaman başlıcan sürekli takip ettiğim bi doktorun sitesndende sürekli bilgi alıorum....canım benimm bu arada bize diosun üzülmek yok ama sen üzülüosun geriye dnmek yok ltfen allah öle olmasını istedi kmse istemez bebeğini kaybetmek ben antidepresanlarla yndim bu üzüntüyü tam altı ay..prolaktinim nasıl çıktı sanıosunuz...
inş cnm inş bitanem üüff cok üzüldümmm:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:beş aylıktı canım oğlum kısmet olmadı kucağıma alamadım o kadar çok istedikti onu adı bile beliydi allahım kmselere yaşatmasın inşş:gitme:
evet cnm haklısınnn inş hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsn rabbimm :Saruboceq:kızlar geçmişe değil geleceğe bakınnnnnnnnnnnn yıpratmayın kendinizi stresss moral bozukluğu çok önmli faktör biliyosunuz
slm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?