Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

aynen öle pembem lütfen kimseyi takma bak ben nediorum düşünmüyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

15. gün oldu kızlar yaa morelm bozuluo sizce çokmu geçmiş anlamadım ben testin prospektüsünde 14. gün denemeye başlayın yazıo acaba geçmi yumurtlama oluyo (((((((((((

öle ama hayatım illa takıyon iştee ben ateş ölçümü yapıyom övülasyonda kullanıyorumm bakalım sonuç alıcazmııı

15. gün oldu kızlar yaa morelm bozuluo sizce çokmu geçmiş anlamadım ben testin prospektüsünde 14. gün denemeye başlayın yazıo acaba geçmi yumurtlama oluyo (((((((((((

cnm düzensizmi adetinn çok geçde yumurtlayabilirmişikkk o yüzden bize çok test kiti lazım ben de 13 günümdeyım bgn başladım ben ama bu birkaç gün içinde olacağını zannertmıyorum çünkü milletinki gibi normal değil benim adetim zaten sorunum yumurtlamada vazgeçmeden testleri yapıcamm inş görürüzzz çift çizgiyi ayyy eskiden gebelik testinde görmek isterdim şimdi bide bu çıktı başımaa allhımm yardımcımız olsn

sabahlarımı ölçüosun canım yoksa saat farketmiomu

sabahları yataktan kalkmadan aynı saattlerde ölçmye dikkattt ett ama hareket etmıyceksin ben uyandığım gibi derece baş ucumda duruyo öle ölçüyorum not alıyorum çizelge yaptım kendime oraya ateşimi ilşki günlüğü gibi bişi

gecen ayki adetinle buayki adet arasında nekadar zaman var cnm ona göre basla bi bakalım..bak yazdım oraya inş yardımı olur...aralıgı önemli düzenlimi adet oluorsun..ben kürtajdan sonra mahvoldum...bütün düzenim gitti....:sinifsinif: geçte yumurtlasan bişe olmazki cnm ben bu kaybettiğim bebegimde adetime 7gün kala hamile kaldım eminim....kan tahlilimdende belliydi cok yeni dedi doktor geç yumurtlama oldugu belliydi ama....gittii bebeğim:gitme:

aynen öle pembem lütfen kimseyi takma bak ben nediorum düşünmüyoruz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aferim valla sana başarabiliyosan kız ben hiç takmıyodum bana yıllardır soruyolarr ne zaman yapıcan diye ama o zaman kendim istemıyodumyaa tınlamıyodum kimseyi şimdi istediğim için dokunuyo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy illahi gül güüll öldümmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 yahu ya o günler kocamız uyusa naparızzzzz kalkkkk aaskımm yumurtluyorummmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

msedacım sen bebeğini nekadarlıkken kaybettin cnm :sinifsinif: semracım hoşgeldin heran ein geleblr ve cıkabilirimm kızlarrrrrr yerimseniben

1. Testi asla sabah idrarınızla YAPMAYINIZ. Testi yapmadan 4 saat önce aşırı sıvı tüketmekden kaçınınız.
2. Temiz bir kaba aldığınız idrara max seviyesine kadar çubuğu batırınız. 5 sn çubuğu idrar içinde tuttukdan sonra çıkarıp düz bir zemine bırakınız.
3. Bir kaç dakika içinde test sonucunu okuyunuz. 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayınız.
4. Sonuç negatif (tek çizgi) ise ertesi gün aynı saatte testi tekrarlayınız.
5. Sonuç pozitif ise (çift çizgi) 24-48 saat içinde yumurtlamanız gerçekleşecek demektir. Gebe kalabilmek için ilişkiye en uygun zamandır.

eheheheh kız napalım uyandırcazz komikk hallere kaldıkkalkisalkisalkis

ayy kızlar alemsinizzzz walla:))reglimde sorun yok canım gününde oluorum aralığı otuz gün zaten prospektüsünde yazıo ne zaman başlıcan sürekli takip ettiğim bi doktorun sitesndende sürekli bilgi alıorum....canım benimm bu arada bize diosun üzülmek yok ama sen üzülüosun geriye dnmek yok ltfen allah öle olmasını istedi kmse istemez bebeğini kaybetmek ben antidepresanlarla yndim bu üzüntüyü tam altı ay..prolaktinim nasıl çıktı sanıosunuz...

msedacım sen bebeğini nekadarlıkken kaybettin cnm :sinifsinif: semracım hoşgeldin heran ein geleblr ve cıkabilirimm kızlarrrrrr yerimseniben

beş aylıktı canım oğlum kısmet olmadı kucağıma alamadım o kadar çok istedikti onu adı bile beliydi allahım kmselere yaşatmasın inşş:gitme:

kızlar geçmişe değil geleceğe bakınnnnnnnnnnnn yıpratmayın kendinizi stresss moral bozukluğu çok önmli faktör biliyosunuz

eheheheh kız napalım uyandırcazz komikk hallere kaldıkkalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valllaaa yaaaa komikkkk cok komikkkkkaydirigubbakcemile3

benmde oyüzden cıktı işte prolaktinim cnmhaklısın cok üzülüorum ama hayrrrr artık yapmıcam eskisi gibi üstünde durmuyorum bitanem yazıp unutuyorum hemen tamam bidaha bahsetmeyelimmm cnm yeni saglıklı hayrlı bebeklerimiz olucak inşş

beş aylıktı canım oğlum kısmet olmadı kucağıma alamadım o kadar çok istedikti onu adı bile beliydi allahım kmselere yaşatmasın inşş:gitme:
inş cnm inş bitanem üüff cok üzüldümmm:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kızlar geçmişe değil geleceğe bakınnnnnnnnnnnn yıpratmayın kendinizi stresss moral bozukluğu çok önmli faktör biliyosunuz
evet cnm haklısınnn inş hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsn rabbimm :Saruboceq:

slmm cnm h.gopuyorumnanaktan

oohh ohhh patiğim topiğimizde arkadaslar varr amaa hepsii ovulasyonlarını yapıp gidiorlarrr bize katılmıorlarr kızlarr buyrunn geliinnnnn buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…