Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bunu doktorlar sölüolar ve nete heryerde yazıo ona bakarsan ayda bi gn beraber olup gebe kalanlarda var varsayımlarla hareket etmeyelimm

bende sitelerde arastirdim bazi doktorlar hergun birlikte olmanin sakincasi yok diyorlar iyce arastirin gorursunuz her doktorun fikri degisik olabiliyor...genellikle sperm sayisi dusukolan kisilerde iki gunde bir iliskiyi oneriyorlar.....genelde haftada 3den fazla iliski oneriyorlar doktorlar gebelik icin

aslına bakarsan ben doktorlarında her lafına güvnmiorum başıma çok iş açtılar çünkü bebeğimin düşme sebebi onlardı ..amabi doktor tanıdım para kaygısı yok hastasını müşteri gibi görmüo bu çok önmli para die bakmıo bizlere biliosun doktorların çoğu para göz...onun bana sölylediği iki gnde bir ilişki her sağlıklı erkek ve kadın için ideal olanılır hergnde olabilirsn ama bu enerjini nasıl düşürüosa sprem sayısınıda öle etkilio dedi ...neler var canım düşünürsen hergn olup gebe kalmayanda var bir kez beraber olup kalanda var bu tartımaya açık bi konu aslında biz kndimize bakalım ...he rkadın bir deildir bnde ttmaz sende çabuk tutar beli olmazz..

tabiki hergun birlikte olup olmama onemli degil.....nezaman tutarsa artik kader bu

KISLAR NE AĞRI NE SANCI SİNSİ SİNSİ GELİYOR BİDE SABAH DEĞİL AKŞAM SAATİ UMUTLANDIRIYOR SONRADA ÜZÜYOR BU KIRMISILAR :1no2:

bnmde öle oluyo kırmızı kartı görnce başlı karın ğarım psikolojk sanırım üzülme ttlım herşeyn hayırlısı inşş

:jeyyar: kızlar slm benn geldimm havadiss cok 7den beri ayaktym yazdıklarınızı okuyamadm hiç sizi baya ihmal etmdm ama söle bi baktım arzum adet olmus üzülme kusuummm:teselli: senn beyinsiz doktorun dediğine bakk gül biraz....:roflol: :roflol: :sm_confused: ben MENOPOZA GİRİORMUŞUM HORMONLARIM 40YASINDAKİ KADIN GİİBİYMİŞ....EŞİMDE SPERM YOKMUŞŞŞ sositososito sositososito şakkıdı HAHAHAHAHAHAH NASIL OLDUDA HAMİLE KALDIM ACABA MERK EDİORUM şakkıdı SORAAAA ASIL BOMBAA TÜPBEBEKKK YAPILSIN DEDİİİ laelaelaelaelae laelaelaelaelae HAHAHAHHAAHYYTTT OLDUUUUUU laelaelaelaelae NEDEN CÜNKÜ KENDİSİNİN ORTAK OLDUGU YER VAR PARA NOLCAKK TİRİİNKK ONAAAA AÇÇÇÇ AÇÇÇÇcokacimcoook MUAYNE OLMADM ETMEDİ süprizzzzz AMA 167 MİLYON ALDI GEBZEDE ANADOLU SAGLIK MERKEZİ DOKTORLAR DİZİSİNİN CEKİLDİĞİ HASTANE HAYRİ ERMİŞ süprizzzzz KESİNLİKLE GİTMEYİN KIZLAR COK GÜLDÜM COK AGLADIMDA GÜLDÜMDE AMA COK GÜZEL LAFI SOKTUMsüprizzzzz ALLA ALLAA HELAL BANA DEDİM 40YASINDAKİ KADININ HORMNLARI VAR VE HAMİLE KALDM AAAA EŞİMEDE HELAL DEDİM SPERM YOKK TÜPBEBEKLİYİZ AAMA COK ŞÜKÜR BİKERE HAMİLE KALDIM ONU BİLİORUM VALLA KUSURA BAKMAYIN DEDİM BEN HAMİLE KALABİLİORUM COK ŞÜKÜR TÜPBEBEĞİ SİZ YAPTIRIN DEDİM :dilcikar: SALAK BİR ADAM YA DAHA ELİMDE OLSA VARYAAAAsüprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz :mymeka: NELER YAAPRDIMDA AMANNN KONUSTU DURDU YAZIK PARAYA MUAYNE OLMDAN 167 MİLYON KONUSMA PARASI senağlama YAZIKKK PARAYAAAA-tatlicadiarzu- ONA YANIORUM VALLA GÜLÜORM SUAN KENDİ DOKTORUMU ARADIM TEYZEM BENİ Bİ DOKTORA YÖNLENDİRDİ DEDİM O DOKTOR BÖL BÖLE DEDİ DEDİM :sm_confused: ADAMMMMM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: KOPTUUU YAAA HADİ YA DEDİM FSH 7İKEN MENOPOZAMI GİRİLİOR Y DEDİ BANA KALIRSA ASILAMAYA BİLE GERK YOK DEDİbuyrunnnnnnnnn AMA SEN DÜŞÜK YAPTIN EŞİN ASKERE GİDİOR BİKAÇ AY DENE OLMAZSA BU SORUNLARI BİLDİĞİM İÇİN YAPARIM DEDİM.....TÜPBEBEKLİK OLMAN İÇİN COOOKK COOOKKK KÖTÜ OLMALI DEDİ EN AZINDAN HAMİLE KALABİLİORSUNN BU COK İİ BİŞE DEDİ HAKLI BENCEDE....AMANNN BU DOKTORLAR AÇ OLMASIN VALLA ADAM BENİ ADETİN 2.GÜNÜ BEKLİOR COKTA OLUMLU BUGUN 3AYRI DOKTORLA KONUSTUK HEPSİDE GAYET OLUMLU PROLKTN BİRAZ SINIRDA DEDİLER OKDR 40YASINDA KADININ HORMONLARI 30 İLE 106 ARASI YANİ MENOPOZ OLUYORMUS:mymeka: GERİZEKALI ADAM BU DOKTOR:mymeka:GÜLÜORUM SİNİRLERİM BOZULDU AGLDM AMA GÜLEREK AGLDM KARISTIM KALDM DOKTORLARIM SAOLSUN.... buyrunnnnnnnnn a.s RAHTLDM İİCE....AMAANN KIZLAR HERŞEY YALAN VALLAA BEN İPLE ADETİMİ BEKLİORUM ERDİN BEYE GİTMEK İÇİN VALLA BUGUN DAYIMIN SİRKETİNDE BEKLDM TEYZEMİ BENİ GELİP ALIP HASTANEYE GÖTRCEK DİYE ŞİRKET KARISTI YAAAFFF delikafadulden delikafadulden delikafadulden HERKESSS GÜLÜORRR sırnaşık şey EEE KIZLAR SİZDE NE VAR NE YOKKK:icecream:

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı

şimdi yumurtlama oluyomu canım işe yarıomu ialçlarr

valla ikinci ayım cnm bilmıyorum oluyomuuu doktorumm yumurta takibine falan çağırmadı beni özellikle sordumm gerek yok dediii 3 ay sonra inş hamile gelirsin olmassada o zaman zorlaşıcak aşılamaya gidebilirz dediii bilmıyorum hayırlısı artıkkkk

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı

aaa serophene içen biri daha ne güzel kaç tane içtin cnmmm ben bi taneyle başladım ilk ay bu ay iki tane içtimm bakalım sonuç alabilcemmi

kız muayane etmeden bakmadan test yapmadan nasıl böle bişey söyler dedim ya ahh bu doktorlarr iileri hariç hepsii mnyak olmuşşş ....allah onları nasıl biliosa öle yapsın bişey demiorum dahhaa..sendekafana takma canım hiçbişeyck olmaz kndi doktoruna gvn para için para demin alenama bunu anlatmaya çalıodum bndee para gözlerr

hoşgeldin ttlım ...bnmde günüm 25 aralık zaten benm için daha erkenn umutsuz olma tlım beli olmaz allah büyükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…