bunu doktorlar sölüolar ve nete heryerde yazıo ona bakarsan ayda bi gn beraber olup gebe kalanlarda var varsayımlarla hareket etmeyelimm
bende sitelerde arastirdim bazi doktorlar hergun birlikte olmanin sakincasi yok diyorlar iyce arastirin gorursunuz her doktorun fikri degisik olabiliyor...genellikle sperm sayisi dusukolan kisilerde iki gunde bir iliskiyi oneriyorlar.....genelde haftada 3den fazla iliski oneriyorlar doktorlar gebelik icin
kizlar kaynanam geldiydi simdi gitti ondan yazamadim
aslına bakarsan ben doktorlarında her lafına güvnmiorum başıma çok iş açtılar çünkü bebeğimin düşme sebebi onlardı ..amabi doktor tanıdım para kaygısı yok hastasını müşteri gibi görmüo bu çok önmli para die bakmıo bizlere biliosun doktorların çoğu para göz...onun bana sölylediği iki gnde bir ilişki her sağlıklı erkek ve kadın için ideal olanılır hergnde olabilirsn ama bu enerjini nasıl düşürüosa sprem sayısınıda öle etkilio dedi ...neler var canım düşünürsen hergn olup gebe kalmayanda var bir kez beraber olup kalanda var bu tartımaya açık bi konu aslında biz kndimize bakalım ...he rkadın bir deildir bnde ttmaz sende çabuk tutar beli olmazz..
KISLAR NE AĞRI NE SANCI SİNSİ SİNSİ GELİYOR BİDE SABAH DEĞİL AKŞAM SAATİ UMUTLANDIRIYOR SONRADA ÜZÜYOR BU KIRMISILAR :1no2:
yok kaşıntı için gitmedm hiç krem sürüorum geçio die ciddiye almadım aslında bir an evvel gitmmemm lazımmmmmmmmmmm
sağol cnmm benimmm yumurtlamada sorun var işte benimde o yüzden ilaç içiyorum iki aydır serophene klomen gibi bi ilaçç
cnm krem distan aliyor kasintiyi ama o icten geliyor hap veriyorlar sen git dr.bende olmustu oldum kasintisindan hap ictimde gecti icini temizliyo
şimdi yumurtlama oluyomu canım işe yarıomu ialçlarr
ya ben son gunlerde sogan yiyorum durmadan oda alirmi iltihabi dilos gelmis hg cnm
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bende buay ilk defa serophone kullandım 19 aralık reggly günüm ama hiç belirti yok umutsuzum sizde ağrı sızı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?