Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıslar gögüslerimde hala su dolu balon gibi normalin 2 katı kociş bile korktu hemen doktora git diyor çokda acıyorkaydirigubbakcemile3

kıs bende umut yoktu ama bugün umut doldum hala gelen giden yok benim adet 6 gün sürüyor hep düşükten sonrada baktım 1 ay düzensiz olmuş bu 4 adetim hesapladım nette bu gün olmam gerekiyor

bi gün geçikme olabilir tlım bu çok normal yada gebelik var ama bunun için bi kaç gn daha geçikme olsunki hayal kırıklığı yaşamma hemen yapma test istersenn yarında bekle ertesi gün yaparsın inş hayırlısı olsunn zemuszemuszemuszemus

bekliyom canım geçen ayda yandım çok ağladım yaptım tek çizgi zatende adet oldum arkasından ama belki bu ay çift olur :Saruboceq:

bekliyom canım geçen ayda yandım çok ağladım yaptım tek çizgi zatende adet oldum arkasından ama belki bu ay çift olur :Saruboceq:

inşş ttlım hamişsinidr ama sen genede kndini buna alıştırma başka şeyler düşünmeye çalış ii deil bu kadar üstüne düşmekk vücudunu strese sokuosun gereksiz gergnlik yapıosun yapma ltfennn :1hug:

canım düşünüyom da düşüncek başka bişi bulamıyom sıyırdım galibasırnaşık şeyben eskiden hiç böle değildim bu benim ilk takıntım hep meleğim gidinc eoldum

diloşcum bana gelinlik giymek rüyada hamilelik demişti canım her gören hamileymiş ondan birazda umutlandım ve bu sabahta 2 gelinlik gördüm arkadaşa beğeniyorduk gerçi ben ilk bebeğimde bebğimi görmüştüm çok üşüyordum anne ben üşüyorum dedi sıçradım eşime ben hamileyim dedim oda saçmalama dedi il aydan ama doğru çikti

canım düşünüyom da düşüncek başka bişi bulamıyom sıyırdım galibasırnaşık şeyben eskiden hiç böle değildim bu benim ilk takıntım hep meleğim gidinc eoldum

anlıorum seni canım hemde çok ii bnde ilk aylar reglim geçkmeden kocişe test aldırıp yaptım sonrada oturup ağladım kızdı bana bi daha testyok bkle bi kaç seni kursa yazdırıım dedi oyalan resim kursuna git filan yok dedim aklım almaz hiçbişeyi bebekbebek bebek ama şimdi anladımki çok takıntılı bi nsan olmuşum sohbetlerim bile hep bebek hamilelik üzerine ne kötü bişiy düşünsene kmse senden bişey alamıo hep aynı konu düzelttim kndimi artık kafama tabiki takıorum ama o kadar deil delircktim...insanlara yansıtmıorum özelikle kocişime oda takılıo sonra moreli bozuluo morel lazım bize şimdi herşey güzel olcak inanıorum :Saruboceq:

ben rüyamda hep hamiş grdüm kndimi ama bunlar bilinç altı rüyalarmışş((((((((ama sennki farkli tabi inşş gerçek olurr

evet canım kocişler daha sakin düşünsede içten hiç belli etmiyorlar ama çok üzülüyorlar ilk başta bizim bebişlerimizi kaybederkenki ağrılarımıza sancılarımıza onlarıda üzmeye hakkımız yok ama işte insan içinde onu hissdince meleğini geri gelsin istiyor

sedacım senin çalışmalar bittimi adet ne zaman aslında çalışmada boş allah isteyince 1 tek gecede veriyor kardeşimde olduğu gibi

öle tabi ben biran önce bebeğim gelsin istiorum amaisteynce herşeye sahip olamıoruz herşeyn bi zamanı var ttlım...allah büyük o bilir herşeyi bize sadece beklemek düşüo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…