kıs bende umut yoktu ama bugün umut doldum hala gelen giden yok benim adet 6 gün sürüyor hep düşükten sonrada baktım 1 ay düzensiz olmuş bu 4 adetim hesapladım nette bu gün olmam gerekiyor
kıslar gögüslerimde hala su dolu balon gibi normalin 2 katı kociş bile korktu hemen doktora git diyor çokda acıyorkaydirigubbakcemile3
bi gün geçikme olabilir tlım bu çok normal yada gebelik var ama bunun için bi kaç gn daha geçikme olsunki hayal kırıklığı yaşamma hemen yapma test istersenn yarında bekle ertesi gün yaparsın inş hayırlısı olsunn zemuszemuszemuszemus
sende prolaktin yksekliği varmıydı ttlım baktırdınmı hiçç ...
bekliyom canım geçen ayda yandım çok ağladım yaptım tek çizgi zatende adet oldum arkasından ama belki bu ay çift olur :Saruboceq:
yarında geçmez şimdi edacım inş. beklediğime değer üzülmem kocişde şok olurkaydirigubbakcemile3
inşş ttlım hamişsinidr ama sen genede kndini buna alıştırma başka şeyler düşünmeye çalış ii deil bu kadar üstüne düşmekk vücudunu strese sokuosun gereksiz gergnlik yapıosun yapma ltfennn :1hug:
dilan nerelerde bu gün hiç ilgilenmedi bizle özledim onu
ewt bnde onu merak etim bi problemmi var acba msnde fazla konuşamadık bilmiorum artık inş herşey yolundadırr
canım düşünüyom da düşüncek başka bişi bulamıyom sıyırdım galibasırnaşık şeyben eskiden hiç böle değildim bu benim ilk takıntım hep meleğim gidinc eoldum
evet canım kocişler daha sakin düşünsede içten hiç belli etmiyorlar ama çok üzülüyorlar ilk başta bizim bebişlerimizi kaybederkenki ağrılarımıza sancılarımıza onlarıda üzmeye hakkımız yok ama işte insan içinde onu hissdince meleğini geri gelsin istiyor
sedacım senin çalışmalar bittimi adet ne zaman aslında çalışmada boş allah isteyince 1 tek gecede veriyor kardeşimde olduğu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?