Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bu gecede kimsecikler yok hayret diloş da gelmez artık sanırım

yok gelmez artık dilan patikte gelmedi kocaları yanlarında sanırımm :))))))))))))benm kociş gülüorum eyleniorum sizinle konuşunca kndimiiyisırnaşık şey hissediorum die sesini çıkarmıo hiç bakalım ne kadar sürcekk sabrı bilmiorum

kıss ihmal etme adamı kıs allah bozmasın kocişlerimizi nazar değmesin maş.ben diyom zaten çocuklar kocişe sana benzesin oda diyoki yokkk sana benzesinde ne çektiğimi anlakaydirigubbakcemile3

kıss ihmal etme adamı kıs allah bozmasın kocişlerimizi nazar değmesin maş.ben diyom zaten çocuklar kocişe sana benzesin oda diyoki yokkk sana benzesinde ne çektiğimi anlakaydirigubbakcemile3

ay ewt bnmkide öle dio senden bi tane dahamı aman allahım ben naparım dioo öle güülüoruz kndimize ama ben oğlum olursa babasına bnzesn çok istiorm kız bana bnzesin tabi sağlıklı olsunda allahın izniylee

ttlım ben çıkıorum flim başladı moviemax de onu izlicez bekledm bütün akşamm kndine çok ii bak ttlım sabah grşş inşş...öptümm kucamann mcukmcukk iigeceler herşey inş hayırlı olur canmm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…