Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

slm kizlar nasilsiniz ben geldim yine kimse yok nerelerdesin siz benim profil hep acik duruyor genelde benim net takildindan kapatmiyorum bazen ok sizlere cevap vermiyorum sanmayin ok.bu arada dilan hic yok ortalarda iyimisin cnm bir sorun yokya optum

slm canım benimkide hep açık genelde bugünde pek kimse yok sen nasılsın bugün sana okuyoruz değilmi canım ben okudum gerçi allah kabul etsin inş.

slm canım benimkide hep açık genelde bugünde pek kimse yok sen nasılsın bugün sana okuyoruz değilmi canım ben okudum gerçi allah kabul etsin inş.

iyiyim cnm sagol bilmiyorumki bakmadim sayfaya.kiz bu arada beni listeye almayi unutmuslar bacilar lmaz:lmaz:24 aralik renkl gunu gelirse listeye eklesinler

yine rengine karar veremediğim akıntım geldi adet oldum sandım ama yine birşey yok sonunda kafayı yicen dalga geçiyor benimle kırmızılar

sonuca varamıyorum olayım bitsin istiyorum oda olmuyo tam umutlanıyorum tuhaf bir akıntı geliyor :bbo:hayırlısı olsun inş.

huhuuu ben geldimmm kızlar alt alta yazılan izimler doru sırasıyla karşısında dualar yazan yani:)))nasılsınız semaracım zeynepcimmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…