niye cnm sohbet ederiz mesala ne pisiriyon bugun ben kaynanamlara gitcem aksama dogru yani bugun yemek dusunmucem yakin oturuyoruz zaten
havada buz gibi pateklerde çok yakmadan ısıtmıyor yok yakınca cep yanıyorzemuszemus
iyim canlarımm bildiniz gibi zeynepcn daha gekmeiş kırmızılar kız ya çok stres yaptın yada hamişmisin :)))))semacım sende ne var ne yokk grşş ne zamandır
aynen cnm en iyisi soba oluyor temizlemesi olmasa,burasida cok soguk sabah heryer bembeyazdi ilk kari gorduk burda henm disari cikardim kizimi kari gorsun diye yavrum korktu yurumedi bile korkudan ama tr kis baska
iyim canlarımm bildiniz gibi zeynepcn daha gekmeiş kırmızılar kız ya çok stres yaptın yada hamişmisin :)))))semacım sende ne var ne yokk grşş ne zamandır
kısss bacı ikinci isteyen sendin işte doğru hatırlamışımopuyorumnanaktaninş. hayırlısıyla gelir meleğin en kısa zamanda
hollandanın dili ne canım semra
cnm hollandaca oluyor ama ingizce almanca flamanca karisimi diyebiliriz bu iki dili bilen cogu kisi hemen ogrenir hollandacayi almanca cok benziyor mesela
belki turkceyi bazen katlediyor olabilirim onin icin uzgunum
sen öğrenebildinmi canım hollanda için çok güzel diyorlar
ay cnm hicde guzel degil bence almanca ve ingilizce cok guzel hollandaca kaba bir dil,ben kurslara baslicam evde calisiyorum ama zaten hepsini anliyorum cevap vermekte zorluk cekiyorum cunku benim almancam iyi oda benziyor
ay dilanda gelemdi 2 gündür inş. iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?