Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iyim canlarımm bildiniz gibi zeynepcn daha gekmeiş kırmızılar kız ya çok stres yaptın yada hamişmisin :)))))semacım sende ne var ne yokk grşş ne zamandır

havada buz gibi pateklerde çok yakmadan ısıtmıyor yok yakınca cep yanıyorzemuszemus

aynen cnm en iyisi soba oluyor temizlemesi olmasa,burasida cok soguk sabah heryer bembeyazdi ilk kari gorduk burda henm disari cikardim kizimi kari gorsun diye yavrum korktu yurumedi bile korkudan ama tr kis baska

aynen cnm en iyisi soba oluyor temizlemesi olmasa,burasida cok soguk sabah heryer bembeyazdi ilk kari gorduk burda henm disari cikardim kizimi kari gorsun diye yavrum korktu yurumedi bile korkudan ama tr kis baska

kısss bacı ikinci isteyen sendin işte doğru hatırlamışımopuyorumnanaktaninş. hayırlısıyla gelir meleğin en kısa zamanda

iyim canlarımm bildiniz gibi zeynepcn daha gekmeiş kırmızılar kız ya çok stres yaptın yada hamişmisin :)))))semacım sende ne var ne yokk grşş ne zamandır

ay cnm evet gorusemedik ufakligi okula falan goturdum temizlik falan yapdim dun valla birazdan dag kadar utu var onu yapicam sen neler yaptinopuyorumnanaktan

geldimmm teldeymm kızlarrr arkadaşla aradı onla konuştum ...kızlar ben gene bugn çok kaşınıorum bana bi çare nolur napımm napabilirim şu an ((((((((((((kanatıorum kaşımaktann

ay cnm hicde guzel degil bence almanca ve ingilizce cok guzel hollandaca kaba bir dil,ben kurslara baslicam evde calisiyorum ama zaten hepsini anliyorum cevap vermekte zorluk cekiyorum cunku benim almancam iyi oda benziyor

canım 2 si yetmiyormu orda 3 dilmi zorunlu senin kısda 3 dil bilecek o zaman ne güzel burda da öğretseler en azından ingilizceyi adam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…