geldimmm teldeymm kızlarrr arkadaşla aradı onla konuştum ...kızlar ben gene bugn çok kaşınıorum bana bi çare nolur napımm napabilirim şu an((((((((((((kanatıorum kaşımaktann
canım 2 si yetmiyormu orda 3 dilmi zorunlu senin kısda 3 dil bilecek o zaman ne güzel burda da öğretseler en azından ingilizceyi adam gibi
gidicem ama gidicemm ölüorum yaa:))))kızlar hollandada benm bi arkadaşım var walla aşıklar oraya çok güzel diolarr
gidicem ama gidicemm ölüorum yaa:))))kızlar hollandada benm bi arkadaşım var walla aşıklar oraya çok güzel diolarr
zeynepcm sen böle taktıkça regli olamıcan heee kızıorum ammaa bırak olurunaaa yavrum yaaa:tomato:
kıslar bugünde gelmezse yarın sabah test yapsam erkenmi olur mafoldumben
ay cnm git valla duramazsin ben iyi biliyorum.papatya banyo oluyorya ona ilk suyla yap otur iyi gelebilir.hollanda guzel cnm ama dili cok kaba
sedacım nerende kaşıntı kaydirigubbakcemile3
zeynepcm sen böle taktıkça regli olamıcan heee kızıorum ammaa bırak olurunaaa yavrum yaaa:tomato:
kız gülme ya wala mahvoldum anla işte nerdemde oldunudelikafaduldendelikafadulden
yemekteyzde gördüm bnde güzel bi ülke ama küçücük bi ülke dimi ist kadar....turkbayragi
kıs bende vardı git eczaneye TRAVOCORT Krem al bana doktor vermişti kardeşimde gitmişti onada aynısını vermiş sabah akşam sürüyon 2 günde etkisini gösteriyor 1 hafta kullan birşey kalmaz:teytey:
kız gülme ya wala mahvoldum anla işte nerdemde oldunudelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?