Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

canim afrdersin ama mantar olmasin o cok kasinti yapar git doktora hap versin krem distan temizler ama icten geliyorsa kesin hap al doktorun daha iyi bilir gerci

evet canım oda olabilir ben gittim bana bunu kullan mantar olmadan dedi ben başlangıçda gitmiştim yani 1 ay felan çektm geçmedi gittim

kızlar aanıza sonradan geldiğim için biraz fransız kaldım size eskilerden bakmaya çalışıyorum aranızda pko
olan varmı bende pko var

kiz hayir once doktora git baskasina iyi geldi diye sanadami iyi gelecek sakinnnlmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

yok cicim bişey olmaz azaten bu kaşıntının bi kaç tane kremi var canesten kullanıodum ben herkese verio doktor hani çok sorun yaratacak bi durum deill..saol düşündüğün için ciciimmm benmmm opuyorumnanaktan

cnm bende olmustu duramiyordum eczaneden almadim krem kalmamisti bir defa basima geldi ama hic gecmedi doktora gittim mntar dedi icten geliyor yani krem fayda etmez hap verdi resmen renkl olur gibi akintim olmustu temizlendiydi icim sonra rahatlamistim

pko ney canım gögüs şişmesiyle ilgiliyse bu şişme bu ay hamilelikten değilse bende doktora gidicem kesin bendede var göğüslerim 2 katı ve çok acıyor

kızlar aanıza sonradan geldiğim için biraz fransız kaldım size eskilerden bakmaya çalışıyorum aranızda pko
olan varmı bende pko var

sanırım patikte vardı yanlış hatırlamıosam canım yanlış bilgi vermiyim zaten oda burda yokk geçmiş olsun canım tedavi görüomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…