Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

adetlerim duzenli canim.....31 gunde bir adet oluyorum ve en son 1 aralikta adet oldum...bir kac gun sonra calismalara hiz vericez....ovulasyon testini almayi dusunuyorum eczaneden belki yumurtlayip yumurtlamadigimi gosterir bana

anldm cnm yeni evli oldugunubiliorm hadi bakalım topiğimiz basında bi yumurtlama yardımıcısı ovulasyon sitesi var cnm istersen bak cok güzel bilgiler vara.s

alenamcım ben seninkine baktım yumurtlama günlerin 13ünden 18ine kadar 18inde yumurtalgın catlıcak cnm sen 19undada calıs yinede hamile kalırsam 23ünde yerleşicek inşş:Saruboceq: 28inde kanda 30undada idrarda öğrenebilirsin cnm eger bebek olmazsa 1ocakta adet olursun inş olmazsın ama:Saruboceq:

kusura bakma canım çıkmak zorunda kaldım...
hangi tarihler lazım?
ben verim sen benim için baksana??

HAMİİLE KALIRSAN YERİNE HAMİLE KALIRSAM YAZMISIM kaydirigubbakcemile3 ONU DÜZELTMEK İÇİN TEKRAR YOLLUYORUM CNM YUKARIDAKİ SENİN GÜNLERİN CNMCIMMopuyorumnanaktan

tskler canim bilgilerin icin....ama benim kafami gercekten karistiran bu polikistlik sorunu cunku ben cok tuyluyum o yuzden arastiriyorum acaba yumurtlama bende varmi diye......adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu bir belirtimidir acaba

TUBLİŞŞŞCİMMM :)bugun adet olucagın gözüküor inş olmazsın ama öyle gözüküor..:Saruboceq: inş olmazsın diyelim 16sından 21ine kadar yumurtlama günlerin 21inde ççatlıcak sen 22sindede çalış amayerimseniben 16 17 18deki spermlerle tutarsa kız olacagı gözüküor 19 20 21 deki spermlerle tutarsa erkek olucagını gösterior cnm allahtan baskası bilemez tabikii bu tıpta söylenen bişe yumurta catlamdan önce yumurta yoksa erkek spermlr ölür kızlar bekler oyüzden o spermler kız spermlerdir allah saglıklı hayrlı evlat nasip etsinde ne olursa olsunn..26sında bebiş olduysa yerleşicekk inş:Saruboceq: 31inde kanda öğrenebilirsin 2ocaktata idrarda öğrenebilirsin cnm inşşşş:Saruboceq: cnm sizde sorun varmııı

tatlım şimdi hamişsem ne zaman öörenebilirim???
idrarda nzaman çıkar?
ayrıca bir sorunumuz yok çokkk şükür...
3 düşüğüm var. sebebide yok kafamçokkarıştı
bu defa bebişim geldiyse kalır inşallah...

slm arkadaşlar benimde son adetim 19 kasımdı bir önceki 23 ekim yumurtlama dönemim geçti sanırım sol ve sağ kasıklarımda bir kaç gündür sırayla batma oluyor yumurtlamadan alabilirmi ? inş. isteyen herkes kavuşur bebişlerinine

umutsuz kız yenilerrr gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlarr ben pco lummmm genelde pcoda yumurtlama olmaz düzenliii tecrübeliyimm bu konuda

tskler canim bilgilerin icin....ama benim kafami gercekten karistiran bu polikistlik sorunu cunku ben cok tuyluyum o yuzden arastiriyorum acaba yumurtlama bende varmi diye......adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu bir belirtimidir acaba
bişe diill cnmm yumurtluorsun tabikide yumurtlamasan adet görmezdin ama tüylerin hormonlarla etkisi var tabikii içini ferah tut olmadı bi hormon tahlili bi muayne olursun ...için rahat eder cnm belirtidir cnm ya adet yada yumurtlama ama...bilemiorum cnm ama hamile kalsanda agrırki ozmanlar...o polikistlikoverle alakası yok agrının
naberrr fıstıklarrr ben geldiimmmm

hoşgeldiiiinnn cnmmmmmmopuyorumnanaktan iiz kuzucumm senn
canım değişiyor. 26-27 felan

canım 26gün son üç tarihine göre 26günde bir oldugun gözüküor baktım onadayerimseniben

tskler umutsuz bilgilerin icin....ama benim kafami gercekten karistiran bu polikistlik sorunu cunku ben cok tuyluyum o yuzden arastiriyorum acaba yumurtlama bende varmi diye......adetime bir hafta kala goguslerim agrir bu bir belirtimidir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…