evet askmmmm bennnn öle yorumladm kiii okuduklarımmmmmmmaa göreee hamilessnnn Şeniz Şeniz delikafadulden inşaallah öledir bitanemmmmmm :Saruboceq:neoldu son durumm haber ver bitanem btane test yapsana akıntın nasıl elior gelip kesiormu ara aramı yoksa cnm mitarı rengi nasıl askm bende geçen ay öle oldum bigün sırf leke geldii ertesi gn söküldü cnmmm inş sen hamilesindir:Saruboceq:diloşcum bana gelinlik giymek rüyada hamilelik demişti canım her gören hamileymiş ondan birazda umutlandım ve bu sabahta 2 gelinlik gördüm arkadaşa beğeniyorduk gerçi ben ilk bebeğimde bebğimi görmüştüm çok üşüyordum anne ben üşüyorum dedi sıçradım eşime ben hamileyim dedim oda saçmalama dedi il aydan ama doğru çikti
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan askımmmmm benmmm asagıya yazıcam neler olduunuu anlatıcambuyrunnnnnnnnnbelki zaman bulamamıştı ryoksa gelirdi kesin
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan cANIMMMMMMM BENİM YOGUNUM COKK COKKKKKK :sinifsinif:bu gecede kimsecikler yok hayret diloş da gelmez artık sanırım
askımmm benm hiçbir sorunumyok bitanemmm lgl bende kaldı 2gün bugunde biz ondayızz askmmm hiçbir sorun yokkk ben kayınvaldm görmcm nilgl hep biraradydk hiç frsat bulamdm cnmmm kusura bkmayınnn ihaml ettim ama askm misafirm vardı:1hug:dilan nie gelmio ya ne zamandır bi sorunmu var acepp noldukiii msndede yok merak ettiimmCADIARZU
:mymeka: hhiçç sormaaa askm kazmakii ne kazmaaaa uyuz oldumm askm senin adetin biitiimii cnmmm duaalaraa kızzz sen banada okumadn :roflol: :roflol: naptın sen nasılsınnngeldim bidenem nasılsınız bakalım dilanın yazdıklarını okuyordum. canım benim kazmanın birine rastlamış
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookaynen askmm aynen sormaa beyinsizz yaaa uyuz ettti beni sen nasılsın semracımmmmmay kizlar dilana neler sacmalamis o doktor menopoz falan allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ilgilenmiyorlar allahtan benim dr cok iyi ilgileniyor
canımmmm hiçbir sorunnn yokkk askmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytewt bnde onu merak etim bi problemmi var acba msnde fazla konuşamadık bilmiorum artık inş herşey yolundadırr
hoşgeldinnnn cnm aramızaa :1hug:nasılsın canımmerhaba nasılsın
ben yeni üye oldum :)
canmmm sende hoşgeldinnnnn :1hug:merhaba tatlım ..
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktanslm kizlar nasilsiniz ben geldim yine kimse yok nerelerdesin siz benim profil hep acik duruyor genelde benim net takildindan kapatmiyorum bazen ok sizlere cevap vermiyorum sanmayin ok.bu arada dilan hic yok ortalarda iyimisin cnm bir sorun yokya optum
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktandilan hiç gözükmüyor bende merak ediyorum inş. iyidir
canım senlede tansmadk sende hoşgeldin nasılsın haaytm :1hug:kıslar kımse varmı burda...ben geldım...
biştttttttttttttttt ben geldim
dilan sevindim bişiyin olmadığınaa bizde bişi var sandıkk demek misafirin vardıııı ne bu kız evcilikmi oynuyonuz bi onlar size bi siz onlara
kaynananda amma naza çekti kendinii bee bu akşam gelcekmii kesin
belki hamişsindirrrr...korkma arkadaşım alıştık o tek çizgiye ama bakarsın 2.çizgi beliriverir :)
kısslar misafirleri gönderdim sizi bekliyorumm illaaaa geç saatlerde geliceksiniz gece kuşlarıııı
zeynep git test al yap yoksa ben deli olucam haaaaaakafamçokkarıştı
kıss bacım evde test var geçen ay almıştım kullanmak nasip olmadı 2 gün kala test yaptıydım geçen ay sonra 1 test daha aldım ama adet oldum bende zırdeli olcam bu gidişle ya çıkmazsa benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?