Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

evet askmmmm bennnn öle yorumladm kiii okuduklarımmmmmmmaa göreee hamilessnnn Şeniz Şeniz delikafadulden inşaallah öledir bitanemmmmmm :Saruboceq:neoldu son durumm haber ver bitanem btane test yapsana akıntın nasıl elior gelip kesiormu ara aramı yoksa cnm mitarı rengi nasıl askm bende geçen ay öle oldum bigün sırf leke geldii ertesi gn söküldü cnmmm inş sen hamilesindir:Saruboceq:
belki zaman bulamamıştı ryoksa gelirdi kesin
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan askımmmmm benmmm asagıya yazıcam neler olduunuu anlatıcambuyrunnnnnnnnn
bu gecede kimsecikler yok hayret diloş da gelmez artık sanırım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan cANIMMMMMMM BENİM YOGUNUM COKK COKKKKKK :sinifsinif:
dilan nie gelmio ya ne zamandır bi sorunmu var acepp noldukiii msndede yok merak ettiimmCADIARZU
askımmm benm hiçbir sorunumyok bitanemmm lgl bende kaldı 2gün bugunde biz ondayızz askmmm hiçbir sorun yokkk ben kayınvaldm görmcm nilgl hep biraradydk hiç frsat bulamdm cnmmm kusura bkmayınnn ihaml ettim ama askm misafirm vardı:1hug:
geldim bidenem nasılsınız bakalım dilanın yazdıklarını okuyordum. canım benim kazmanın birine rastlamış
:mymeka: hhiçç sormaaa askm kazmakii ne kazmaaaa uyuz oldumm askm senin adetin biitiimii cnmmm duaalaraa kızzz sen banada okumadn :roflol: :roflol: naptın sen nasılsınnn
ay kizlar dilana neler sacmalamis o doktor menopoz falan allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi ilgilenmiyorlar allahtan benim dr cok iyi ilgileniyor
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookaynen askmm aynen sormaa beyinsizz yaaa uyuz ettti beni sen nasılsın semracımmmmm

ewt bnde onu merak etim bi problemmi var acba msnde fazla konuşamadık bilmiorum artık inş herşey yolundadırr
canımmmm hiçbir sorunnn yokkk askmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
merhaba nasılsın
ben yeni üye oldum :)
hoşgeldinnnn cnm aramızaa :1hug:nasılsın canım
merhaba tatlım ..
canmmm sende hoşgeldinnnnn :1hug:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
dilan hiç gözükmüyor bende merak ediyorum inş. iyidir
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt opuyorumnanaktan
kıslar kımse varmı burda...ben geldım...
canım senlede tansmadk sende hoşgeldin nasılsın haaytm :1hug:

dilan sevindim bişiyin olmadığınaa bizde bişi var sandıkk demek misafirin vardıııı ne bu kız evcilikmi oynuyonuz bi onlar size bi siz onlara

biştttttttttttttttt ben geldim

hoşgeldinnn cnmmm bende gelebildim nihayettt...sorularınızı cevapldmmm kızlarr nilgl bendeydi 2gün bende bugunn nilgüldeyim :kedi: sırnaşık şey biz ayrılamıoruzzzz sırnaşık şey sırnaşık şey ben kayınvaldem nilgl görmcem hepimiz birarada olunca malumm muhabbet koyu olur.... şakkıdı şakkıdı oyüzden hiç ilgilenmedm sizinle kızlarrr nilglde giremedi hiçç ben bildiğiniz gibi doktora giittiim salak bir adaamdı işte bugunde nilglle baska doktora geldk yani bizim doktorumuza sositososito cok ilglendi saolsun heyet raporu cıkartıp iğne alıcaz malummm yılbasndan sonra asırıı zam gelior yüzzde 70kadar şakkıdı bizde hemen aalalım dedk 2milyarlık ilaçları 200 220 gibi bir ücrete alıcam..ve byük ihtimalle asılamaya baslıcam kızlar doktorumuz cok ii cok konustuk buun yarın heyet toplanıcak BİZİM İÇİN sositososito raporumuzzzz ckıcak nilglde baslıcak ama inş gerk kalmaz ikimz içinde...doktora prolaktnmi düşürüp asılama yapalm dedim adetin 3günü tahlil yapıp karar vericez dedi hormn ilacıyla berbr iğneeleride kullanabilirsin dedi istersende bekleriz dedi..bende bakalm dedim sonuca göre karar vericem kızlarrr işte böleee olanlar içbirsorun yokkk ben cok iiiyiyiiimmmm sırnaşık şey sositososito sositososito merketmyn canlar sizle ilgilenmdm kusura bakmyn :kedi: bugunde duamızı yapıcaz inş semraya dimi bugun?:Saruboceq: alenam nasılll o neyaptı pko pko pko pko :roflol: :roflol: :roflol:kız beni cok güldürüooo yaaa :roflol: sedoşumm msnede giremdm ama napim askm misfrm vardı cnmmm benm kızlar dua edin lütfenn ha buarada o slak adamın dediklerini bnm doktoruma dedim gülll güll öldk bugun:roflol: :roflol: :roflol: eeee arzumda hamiş gaiba hadi inşallah yaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:eee patiğim sen nasılsınnn çizgiyi gördnmü naptın kız uzyan akıntı nerelerdee delikafadulden bende erken yumurtlıcam galiba kızlarrr:1rolleyes: bakalım....kızlar listeyi yenilylm duayı ve adet tarihlermizi kızlarrr fatoda hiç girmiorr kızlar yaaa gelişme yokmu arzu naptı acabaaa:Saruboceq: inş hamiledir...

yok kuşum göremedim çift çizgiyiii göremiycezde heralde daha ay ben bu akşam kötüyüm ayıptır sölemesii köfte kızarttım mideme dokundu heraldee kızartma yaramıyo benim mideye istifra ettimm şimdi kötüyümmm bayaa dilann inş aşılamaya gerek kalmaz cnmm devlet hastanesi doktorunamı gittin sen

dilannnnnnnnnnnn canım bitsin artık bu evcilik bize dön canım neyse birşeyin yokmuş bir gün dönemezsen şükür te bir şeyin olsun oda opuyorumnanaktanmeleğin

dayanamıyom kıslar YıNE GELDı O TUHAF AKINTI 3 OLDU BU AMA KIRMISILAR HALA YOK YARIN TEST Mı YAPSAM YADA CUMARTESıMı AY DELı OLCAM KISLAR BAKMAYA KORKUYOM GELDı SANIYOM AMA YOKmafoldumben

zeynep git test al yap yoksa ben deli olucam haaaaaakafamçokkarıştı

kıss bacım evde test var geçen ay almıştım kullanmak nasip olmadı 2 gün kala test yaptıydım geçen ay sonra 1 test daha aldım ama adet oldum bende zırdeli olcam bu gidişle ya çıkmazsa benneyaptımki

sabah yapsammı uffff ya yada 1 gün daha bekliy cumartesimi yapim belki gece gelir kırmısılar deli olcam gelcekse gelse artık 16 sında gelse böyle sorun olmicaktı gelcek diye hazırlamıştım kendimi

kıss bacım evde test var geçen ay almıştım kullanmak nasip olmadı 2 gün kala test yaptıydım geçen ay sonra 1 test daha aldım ama adet oldum bende zırdeli olcam bu gidişle ya çıkmazsa benneyaptımki

bence testini yap okadar takma kafana sonucta yakinda tutar rahat ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…