Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kıslar hala yok kırmısılarrrhihoyyytgeçen ay 19 da olacaktım tam gününde oldum bu ay 1 gün aksadı eğer yarında olmazsa 2 gün :teytey::Saruboceq:inş olmaz

kıslar hala yok kırmısılarrrhihoyyytgeçen ay 19 da olacaktım tam gününde oldum bu ay 1 gün aksadı eğer yarında olmazsa 2 gün :teytey::Saruboceq:inş olmaz
kız sen ona bakmayamı gitin allah iiyilini versim emii:)))hadi inşş cicim hayırlısı olsunn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kilar ben dun netten biraz test yaptim hani cocuk cinsiyetinin belirlendigi gun leri falan sonra esime anlattim boyle boyle falan diye oda bana dediki niye bu kadar derinlere daliyorsun sandiki erkek cocuk istiyorum dedim sadece meraktem bir daha anlatirmiyim saglik hayirli evlat olsun en onemlisi merak etmekte suc olduya

sanırım patikte vardı yanlış hatırlamıosam canım yanlış bilgi vermiyim zaten oda burda yokk geçmiş olsun canım tedavi görüomusun

ay cnm seni umutlandirmak istemem ama ben kizima hamilelimde boyle az pembeli bir akinti olmustu ve arkasi gelmemisti sonra pozitiv yani ins seninkide oyle olur ama hemen kaptirma kendini lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…