Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kiz arada bizim evede gelsene..hehehehhee

senin koca nerdeki bulamiyorsun kis.....:1shok:

yok temelli degil 3 hafta izne geliyoruz.burasini ucuzmus emin mi o arkadasin avrupanin en pahali ülkesidir burasi ev kirasi 1500fr veriyoruz saglik sigortaniz ayda 2 kisi 1 cocuk 766fr.yok bacim tek maasla yasamak zor bu ülkede
temelimi geliosun tatil amaçlımı bide isviçreye bi arkadaşım gitmişti ekonmisi a cayipmiş oranın herşey çok ucuzmuş dorumu inanamadım ben

yok temelli degil 3 hafta izne geliyoruz.burasini ucuzmus emin mi o arkadasin avrupanin en pahali ülkesidir burasi ev kirasi 1500fr veriyoruz saglik sigortaniz ayda 2 kisi 1 cocuk 766fr.yok bacim tek maasla yasamak zor bu ülkede

hadiya kız bana neler getirdi ordan bi bilsen buranın parasıyla birliraya makyaj malzemeleri ayakkabılar converse yani bu anlamda ucuz demek istedi belkide

iyi geceler kızlar.kulakdan sıcaklık ölçüm ile ilgili yımurtlama takibi yapn varmı.teşkr

dilancım cennete giden meleğim benim için çok özel o ilk heyecanımdı o elimde olmadan akan durduramadığım gözyaşlarımda
:gitme: :gitme: BENİMDE SENİN GİBİ BİTANEM İNŞ SAGLIKLI MELEĞİN GELMİŞTİR..:Saruboceq:
aysenn nasilsin bacimmmm? selam kizlar hepinizee
CNM HOŞGELDİN NASILSIN

yok cnm sınırda dedi....sorun diill dedi cok diil dedi gebeliğede engel diil dedi kuzum doktoru asılamya ben ikna ettm normalde yapmam senin bir düşüğün var gebelik sorunu yasadın psikolojin acısından veede kısıtlı zaamnanın var dedi eşim askere gidior ya anlattım saolsun ii bi doktor normal olsa yapmam dei olur normal yolla ama sen beklemek istemiorsun dedi.bence bekle olucaktır dedi ama ben beklemek istemediğim için asılma istedim cnmmm cok skür mecbur değilim hayatım..prolaktn içinde ilaç bile yazmdı bakalm cok az daha sınırda dedi kendisi ile düşebilir dedi cn..

sabaha karsi diyorsunda yani bir iyilik yapicaksan tam yap anam saatleride ogren sırnaşık şey

kızz daha o kadar prof olamadımm ne bilem benn ne zaman kalite artıo erkek anatomisini incelemedim dahadelikafaduldenkız seviorum senii yaa wallaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…