önceden daha beter hastalık dercesindeydi işten gelirdim yatmadna önce mutfakda bi çay kaşığı pis göreyim uyayzmazdım kalakr yıkar öle uyurdum o yorgunlukla bi de
ama şimdi o kadar değil delikafadulden
evet canımm ya bu illetler bizim sinirleri çok etkliliyo zaten tiroidin belirtilerindede var doktor ilk bunu sordu stres sinir varmı dedi
bende dedim tam üstüne bastın ayağını kaldırr
dediki stres yapmıycaksın eşimde dedi tam kişisine sölediniz her şeyi kafaya takar
doktor güldü o zaman bebeğinde geç gelir san a :sm_confused:
allah büyük yaaa biliyorum bi gün bende yaşıycam o duyguyu vakti saati gelecekk
isvicreden yarin memleketime gelicem kismetse canim.hosbuldukkkkturkbayragi
aaaa canımmm ben seni karşılıyom biliyon süpürgeme atlıyom geliyom
ya bu hafta nerdeyse hergun beraber olduk esimle...gebelik icin birgun arayla bekliyemiyoruzda...yeni evliyiz adam durmuyorki yapacak birsey yok artik....
anammmmmm bende kocişi bulamıyommmm kaydirigubbakcemile3
ee yeni evlisin normaldirrrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaaa canımmm ben seni karşılıyom biliyon süpürgeme atlıyom geliyom
ne desem sana bilmemkiiiiii:sm_cool::sm_cool:
nöbette tatlımm mafoldumben
niye kis siz hergun birlikte olmuyormusunuz delikafadulden:roflol:
sabah gelmiyormu canım daha iyi sabahları sperm kalitesi yüksek oluyomuş
temelimi geliosun tatil amaçlımı bide isviçreye bi arkadaşım gitmişti ekonmisi a cayipmiş oranın herşey çok ucuzmuş dorumu inanamadım ben
ya biz sabaha karsi 2-3 gibi birlikte oluyoruz...sperm kalitesi o saatlerdede yuksek olurmu???
yooooo walla kız heçç hatırlamıorumm dorusuuu:))))))))biz daha çok romantik takıldık ilk evliykenn:lepi::lepi:
kızz nerden bileleimm allah iiyilini versnn sabah die duydum a:lepi::lepi:maaa
yok temelli degil 3 hafta izne geliyoruz.burasini ucuzmus emin mi o arkadasin avrupanin en pahali ülkesidir burasi ev kirasi 1500fr veriyoruz saglik sigortaniz ayda 2 kisi 1 cocuk 766fr.yok bacim tek maasla yasamak zor bu ülkede
kızlar kociş geldi ben kaçarrr
:gitme: :gitme: BENİMDE SENİN GİBİ BİTANEM İNŞ SAGLIKLI MELEĞİN GELMİŞTİR..:Saruboceq:dilancım cennete giden meleğim benim için çok özel o ilk heyecanımdı o elimde olmadan akan durduramadığım gözyaşlarımda
CNM HOŞGELDİN NASILSINaysenn nasilsin bacimmmm? selam kizlar hepinizee
dilancım ya doktor senn prolaktinine yksekmi dedii yaa ee benm ozamann baya bi yksekk 46 en son ilaç aldım düştü illaki aşılamamı olcakk çok üzüldüm şimdi senn adınada kndi adımada morelim bozuldu yaa bıktım bu prolaktndenn walla bezdirdi beni nerden sardı benii kafamçokkarıştı
sabaha karsi diyorsunda yani bir iyilik yapicaksan tam yap anam saatleride ogren sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?