Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iyi geceler kızlar.kulakdan sıcaklık ölçüm ile ilgili yımurtlama takibi yapn varmı.teşkr

[sıze="2"]allahtan bana umut kapısı kalmasın diye bana isyan yagdırıp neden benim topiğime geliorsun....lütfen ben sana yardımcı olurken bana beduua gibi konusutpta benim topiğimden yardım bekleme....!!!![/sıze]

hmm anladım dilancım ii bakalım senn zaten yksek deil demiştim sanaa stres yapmasan eyer kndilinden bile düşer ilacagerek kalmazz

kızz daha o kadar prof olamadımm ne bilem benn ne zaman kalite artıo erkek anatomisini incelemedim dahadelikafaduldenkız seviorum senii yaa wallaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende seni seviyorum canim opuyorumnanaktan ben kaciyorum simdi kocam gelicek calismalara basliycaz :CüvCüv:
iyi geceler herkese canlarim hihoyyyt

slm.umutsuzz benide kabul edersen kaılmak isterim topiğine.teşkr

Son düzenleyen: Moderatör:
[sıze="2"]allahtan bana umut kapısı kalmasın diye bana isyan yagdırıp neden benim topiğime geliorsun....lütfen ben sana yardımcı olurken bana beduua gibi konusutpta benim topiğimden yardım bekleme....!!!![/sıze]

canım kim kız buuu sölesene ne bedduası etti sanna

Kıslar ben Çıkıyorum sabah kahvaltıya anneme geÇeceĞım yolum bıraz uzak erken kalkıp yatmam bana lÜtfen dua edın gelemsın kırmısılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…