iyi geceler kızlar.kulakdan sıcaklık ölçüm ile ilgili yımurtlama takibi yapn varmı.teşkr
kızz daha o kadar prof olamadımm ne bilem benn ne zaman kalite artıo erkek anatomisini incelemedim dahadelikafaduldenkız seviorum senii yaa wallaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hosbulduk umutsuz.aysencim sanada güle gülee.sorrander benim senin konun hakkinda bir bilgim yok canim.
[sıze="2"]allahtan bana umut kapısı kalmasın diye bana isyan yagdırıp neden benim topiğime geliorsun....lütfen ben sana yardımcı olurken bana beduua gibi konusutpta benim topiğimden yardım bekleme....!!!![/sıze]
[sıze="2"]allahtan bana umut kapısı kalmasın diye bana isyan yagdırıp neden benim topiğime geliorsun....lütfen ben sana yardımcı olurken bana beduua gibi konusutpta benim topiğimden yardım bekleme....!!!![/sıze]
bende seni seviyorum canim opuyorumnanaktan ben kaciyorum simdi kocam gelicek calismalara basliycaz :CüvCüv:
iyi geceler herkese canlarim hihoyyyt
NASILSIN CNM SEN SENİN BEBİŞŞŞŞŞ VARMIIIAYSENCİMMM ÖPÜORUMMM İ GECLERRopuyorumnanaktan
zeyynepppp nerdesnn kaybolusun heppp
benim 1 oglum var canim 21 aylik eylulde 2.bebegim icimde öldü 13 haftalikken kürtajla alindi .kismetse subat,mart gibi tekrar düsünüyoruz.:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?