ay cnm bu konular beni asar karismayim sen nereliyim diyosan oralisindrzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimm babammm paket paket götürüyo köye gidince neler diyorum ama dinlemıyo beniii kırk yaşından sonra başlamış ooo bırakamazmış o yüzden sebebine bakarmısınızz deli ediyooo benikötükedihüso
bende burdayım kıslarrrrrr
kıslar size rüyamı anlatayımmmm yorum yapıın bakemmmm
rüyamda bir sürü koyun kuzu gördümmm
eşim bana sen bubların başında dur diyooo
ama öle güzllerki ufacık küçücük sadece kuzular bana sokuluyolarr
sonra nete grdim baktım hemen
rüyada kuzu görmek hayırlı evlada ve erkek çocuğa delalet yazıyo her yerdeeee
anneme anlatttım anmde kuzu koyun görmek melektir çookk ii diyo
bu gecede beni kk dan bi arkadaş (hamiş olduğunu bi hafta önce öğrendi )
benim hamile olduğumu topik açtığımı hamleyim die yazdığımı görmüşşşş
oyyy cnm benim gündüz niyetine anlatt hayırlara vesile olsunn kız senmi hamişsin yoksam bu ayy evet ruyan çok ii bende kuzu koyunu melake olarak bilirmmm
bende burdayım kıslarrrrrr
kıslar size rüyamı anlatayımmmm yorum yapıın bakemmmm
rüyamda bir sürü koyun kuzu gördümmm
eşim bana sen bubların başında dur diyooo
ama öle güzllerki ufacık küçücük sadece kuzular bana sokuluyolarr
sonra nete grdim baktım hemen
rüyada kuzu görmek hayırlı evlada ve erkek çocuğa delalet yazıyo her yerdeeee
anneme anlatttım anmde kuzu koyun görmek melektir çookk ii diyo
bu gecede beni kk dan bi arkadaş (hamiş olduğunu bi hafta önce öğrendi )
benim hamile olduğumu topik açtığımı hamleyim die yazdığımı görmüşşşş
:teytey:
KISLAR İYİ GECELER SİZE opuyorumnanaktan
ay cnnm kirk yasindan sonra ne basladi demi benim babamda birakti alti yil icmedi simdi tam gaz devam ediyor kaldigi yerden paket paket:çok üzgünüm:
çok kötü bişi yaa ben hiç heves etmedimm eşimi zar zor bıraktırdım evlendikten sonra çok nadir toplantılarda içerr tek tükk kuzenlerle toplanıyoruz demlenirkenn tüttürüyo o zaman bile burnundan getiriyomm lülülülülülü
ayy kıslar inşlhh ya aslında bu aydan hiç ümidim yok yani yumoşlama günelerimde eşimle sadece bi gece fikfik oldu:kedi:
bu yüzden olmaz diyodum kesin
ama bunlar oluncaa bende heveslendimmm
ayyy kıslar bu arada ilk defa akıntım varrrr :lepi:
ya iyi üşüttüm ya da allahımmm yüzümü güldürecek 16 ayın sonunda :Saruboceq::Saruboceq:
ayy kıslar inşlhh ya aslında bu aydan hiç ümidim yok yani yumoşlama günelerimde eşimle sadece bi gece fikfik oldu:kedi:
bu yüzden olmaz diyodum kesin
ama bunlar oluncaa bende heveslendimmm
ayyy kıslar bu arada ilk defa akıntım varrrr :lepi:
ya iyi üşüttüm ya da allahımmm yüzümü güldürecek 16 ayın sonunda :Saruboceq::Saruboceq:
olsun kız kayserililer öle olur derlerya bide çokuyanık olurlarmışş çok uzak değil cnm 45 dakika kendi arabanlaa ama yinede uzak her canın istediğinde alıp başını gidemıyosunnn benim anne babamda yaşlılarr çok düşkünüm onlara sık gidiyorum yine ev işlerini ben yapıyorum büyük temizliği falann ayyy annemi ösledim bak şimdiii bayramda gördüm en son senağlama
kızz sende az deilsinn hee bırak adamı bi taneden olmaz bişiyy ayda yılda bi sıgaraa
ay kiyamam ya yinede uzak degil ama hemn cikip gidemiyorsun orda haklisin benimkiler de uzak sayilir iki bucuk saay suruyor ben yalnizim burda benim aklimada hep annemde onu cok seviyorum canim annem
çok kötü bişi yaa ben hiç heves etmedimm eşimi zar zor bıraktırdım evlendikten sonra çok nadir toplantılarda içerr tek tükk kuzenlerle toplanıyoruz demlenirkenn tüttürüyo o zaman bile burnundan getiriyomm lülülülülülü
he kızzz cadıyım demi çokk napim kuşum trakyaa kızları böle cazgırrrrrr oluyoo :roflol:
patiğim kar başladı bura lapa lapa hemidee
bizde durdu cnmm alll kız kocanı çık dışarı ben yapamadım sen yap bareee ayy ne ormantık olurr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?