Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

ay cnnm kirk yasindan sonra ne basladi demi benim babamda birakti alti yil icmedi simdi tam gaz devam ediyor kaldigi yerden paket paket:çok üzgünüm:

rüya tabirinden anlamam canım ama hayr olsun inşş..güzel bi rüya dini yorumlara bak neten daha açıklayaıcı oluyoo

ay cnnm kirk yasindan sonra ne basladi demi benim babamda birakti alti yil icmedi simdi tam gaz devam ediyor kaldigi yerden paket paket:çok üzgünüm:

çok kötü bişi yaa ben hiç heves etmedimm eşimi zar zor bıraktırdım evlendikten sonra çok nadir toplantılarda içerr tek tükk kuzenlerle toplanıyoruz demlenirkenn tüttürüyo o zaman bile burnundan getiriyomm lülülülülülü

ayy kıslar inşlhh ya aslında bu aydan hiç ümidim yok yani yumoşlama günelerimde eşimle sadece bi gece fikfik oldu:kedi:

bu yüzden olmaz diyodum kesin

ama bunlar oluncaa bende heveslendimmm
ayyy kıslar bu arada ilk defa akıntım varrrr :lepi:
ya iyi üşüttüm ya da allahımmm yüzümü güldürecek 16 ayın sonunda :Saruboceq::Saruboceq:

kızz sende az deilsinn hee bırak adamı bi taneden olmaz bişiyy ayda yılda bi sıgaraa

cnm benim kısmett olunca bi gecedede kalırsınn yeterki rabbim istesinnn o en hayırlı zamanı biliyoo milllet ayda bi kez birliktelikle hamile kalıyooo

inşş kuşum inşş hayırlısı olsun bakalımm:)))))))))):Saruboceq:

ay kiyamam ya yinede uzak degil ama hemn cikip gidemiyorsun orda haklisin benimkiler de uzak sayilir iki bucuk saay suruyor ben yalnizim burda benim aklimada hep annemde onu cok seviyorum canim annem

ay kiyamam ya yinede uzak degil ama hemn cikip gidemiyorsun orda haklisin benimkiler de uzak sayilir iki bucuk saay suruyor ben yalnizim burda benim aklimada hep annemde onu cok seviyorum canim annem

aynı yerde oturmaya benzemıyo cnmmm bende yanlızım cnm ablamlarr kırklarelide abimler falan bi tanesi almanyada burda tekimm zor oluyo bereket arkdşlarım var ama ailenin yerini tutmuyoo ama hergün saatlerce teldeyım seslerini duymadan duramıyom hiç

evet cnm haklisin bende eskiden icerdim cok ama esim icmiyor bende birakti uc yil falan olacak arada bi arkadaslarin yaninda anlarsinya:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…