Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

geçmemiş olabilrr geç yumurtluyo olabilrsinnn yinede ilişkiyi bırakmaaa cnm kasık ağrısıda belirti olabilir batma olurr genelde

tüylenme pconun belirtisidir arkdşlarr çoğunlukla pco lularda tüylenme sorunu olur adetin 3.günü hormon tahlili bide yumurtalıklara rahimie baktırınn bence ertelemyinn biran önce tedavisine başlansın

cnmm benm cok gecmiş olsn:sinifsinif: cok üzüldüm benmde bi düşüğüm var....inşallah en yakn zmanda hayrlı saglıklı evlat sahibi oluruz...cnm 2ocakta idrarda ögrenebilirsin yazdıklarım içinde onlarda yazıordu ama pek anlamdn galbayerimseniben
canım topiğimizin ilk sayfasında yazdım link verdim bak istersen bakamazsan ben bakarım tatlım son 3adetini ver önce inş hayatım inş herkes kavusur bebeğine...yumurtlamadan sancın olur cnm sorun varmı sizde son adet tarihini ver senide ekliim listeye TUBİLOSHH SENİDE EKLİORUM CNM LİSTEYE
umutsuz kız yenilerrr gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlarr ben pco lummmm genelde pcoda yumurtlama olmaz düzenliii tecrübeliyimm bu konuda
EVET CNMMM COĞALIYORUZZZ:):)HOŞGELDİLER...kaydirigubbakcemile3

tatlım eger şimdi hamileysem diyorum kuşuummm...
yani okudum yazdıklarını. eger şimdi bebişim benimleyse, bugün adet olmazsam yarın test yaptıgımda çıkarmı?

yani benim öğrenmek istediğim bu ay değerleriydi?

teşekkürler tatlım yinede. çok saolasın...

yaz listeye beni de kaydirigubbakcemile5

canım 26 günde oluyor ise ben bugün 28. günde oluyorum kafamçokkarıştı
bak hesapla, 13 kasım son adet tarihim, ediyor 28 CADIARZU
Kuzucum son üç adet tarihine göre 26günde oluyorsun bu olacgınla beraber 4.oluor onla hesaplamdm ben bugun adet olacagnı söylüor site hamile diilsen inş olmazsn adet oldunmu bugun?birde bugunle bakarım son buaykiyle son 3adetinle kaç günde oldugunu cnm
he valla bereketli gece bu akşammm kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 evet pembemmmopuyorumnanaktan sen naptın kızz badegul hamilemii acaba hiç yazmdı adet tarhi 6aralıktı geçmişti günüde ama.... KIZLARR SİZİDE LİSTEYE EKLİCEM GELECEK ADETLERİNİZİ YAZARMISINIZ....BU GELCEKLERİ YAZIN AMA BEKLİORUMMMopuyorumnanaktan

napim kuşum kociş geldiiii tv izliozz ben bi yandanda size yazıyommm kızlar benim bgn 13 günümya testte negatif çıktı ilişkiye gerek yok demi :d

HIMM ANLADIMM ŞİMDİİ yerimseniben BUGUN ADET OLMAN GEREKİORMUS CUMARTESİ YAPSN KESİN CIKKAR CNM YARINDA CIKAR CNMM AMA HER İHTMLLE CUMARTESİ NET CIKAR YARINDA YAPABİLİRSİN ASLINDA...

napim kuşum kociş geldiiii tv izliozz ben bi yandanda size yazıyommm kızlar benim bgn 13 günümya testte negatif çıktı ilişkiye gerek yok demi :d
BENMKİDE AYNI KURTLAR VADİSİNİ İZLİOOO:):)ASKM GİRME İLŞKİYE SPERMLER COGALSN HEMM GERK YOK TESTE GÖRE İLİŞKİYE GİR SEN ÇİFT CİZGİYİ GÖRDÜĞÜNDE...

son adet gunlerim
30 eylul
1 kasim
1 aralik
kac gunde bir adet oluyorum acaba ?

SON 3ADETE GÖRE CNM 31GÜN SÜRÜYOR CNM SİKLUSLARINsositososito

canım çok sevinirim bakarsan rabbim gönlüne göre versin inş. 19 kasım 23 ekim 26 eylül 2 aydır batma hissediyorum kasıklarımda özellik sol taraftakinde daha önce hiç hissetmemiştim geçen ay hamileyim diye çok umutlandım ama üşütmüşüm heralde dedim sonuç hüsran kısmet inş. hayırlısıyle her isteyene nasip etsin rabbim bebişlerini

BEKLEMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar

:lepi: :lepi: :lepi:

seninde gönlüne göre versin bitanemm inş...canım benim buayki yumurtalman geçmiş inş adet olmazsın ama 16sında adet olucagın gözüküor...inş olmazsın...:Saruboceq: ayın 16sında regl olursan eger 24ünden 29una kadar yumurtlama günlerin 29unda catlıcak sen 30undada birlikte ol amayerimseniben bebiş olduysa 3ocakta yerleşecek 8ocakta kan tahlilinde 10ocaktata idrarda öğrenebilirsin hamile olup olmadıgını canım inş hamile kalırsın bitanem bunları not etyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…