Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

benim 13-18 aralik yumurtlama donemim....hergun birlikte olayimmi o aralar...neler yapmam gerek tam bilmiyorum ??

benim 13-18 aralik yumurtlama donemim....hergun birlikte olayimmi o aralar...neler yapmam gerek tam bilmiyorum ??
canım benim sana yazdıgım tarihlerde gün asırı birlkte ol sana yazdıgım günler varya onlarda günaşırı yapın hergün yapmak ii diill cnmm
1 ocakta olmam gerek
tamam cnm ekliorumm hemennopuyorumnanaktan

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan inşallahh göbişlerimizz bebeklerlee dolar kızlar

:lepi: :lepi: :lepi:

yumurtanin catladigi gunmu birlikte olmak gerek ??

cnm ben sana yazdım ya hani ogünlerde gün asırı biyap birlkte ol bigün olmaz yani eşin o yazdıgım günlerde hergün banyo yapsın soguk suyla sende çörekotu bal tarcına basla adetin 2.günü sabah aksam ye cnm

kız adamlar soğuktan gebercekleryaaa ılık de barii :d:dance:

ben canım 4 ay önce kaybettim bebişimi 9 haftalık kalbi durmuştu hayırlı inş. rabbim yeni bebişlerimi kucağımıza almamızı nasip etsin ( ne günü canım anlamadım:)))

BEKLENMEYEN ADET TARıHLERıMıZ

sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
badegul------>6aralık??
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
tubiloshh------->9aralık?
zeyneparzu------>16aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık

kendimi ekledim kızlaar

ben geldim kızlar:))umutsuzcum sana zahmet şu testi bide sen yaparmısın bana son regli tarihim 25 kasımdı regli aralığım otuz gün sürüo...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 İİ YAPTINNN KUZUUMM BENİİM SÜPER OLMUS HOŞGELDİNNNN NURTOPU GİBİİİ BEBİŞLERİN OLSUN İNŞŞŞyerimseniben
ben canım 4 ay önce kaybettim bebişimi 9 haftalık kalbi durmuştu hayırlı inş. rabbim yeni bebişlerimi kucağımıza almamızı nasip etsin ( ne günü canım anlamadım:)))
BENİMDE AYNEN ÖLE OLDU CNM HAYRLISI VEREN ALLAH ALANDA ...... CNM SANA YAZDIM YA SORDUN YA GÜNLERİNİ YAZDIM NOT AL DEDİM YUMURTLAMA GÜNLERİNİ İSTEDİN YA SEN
kız adamlar soğuktan gebercekleryaaa ılık de barii :d:dance:
:):)COK İİ GELİOR AMA BUZ GİBİ SU COK İİ PEMBEMM SEN NERELERDSİN HEMMMM lmaz: BURAYA GELLLLkaydirigubbakcemile3 MSEDAM GELMİŞ HEMMM HOŞGELDİNN KIZZZ

hoşbulduk ttlım:))sohbet baya ilerlemiş takip etmeye çalışıorum kaçırmıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…