Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

hey kızlar..artık bırılerı olsun lutfen...karnım acıktı..oğlanda acıkır sımdü gelür..
benım kocıs sehır dısına çıktı 3 gun oldu...çalısmalar yarım kaldı...ama ovulasyon testıne gore yumurtlama tarıhım bıtmıstı zatti..bakalım nolcek bu ay... akannehir

guneydın...ben kahvaltımı yaptım geldım...sende yaptınmı

ben çıkmak zorundayım yıne kıslar...umarım burda bırılerını canlı sohbette yakalarım...
şekerkız67 gorusuruz umarım senınlede...kendıne ıyı bak... :hulya:

arzummmmmmmm hamilesnnnnnnnnnnnnnnnnnn sennn cnmmm hayrlı olsn yaaa allah kucgna almayı nasip etsinnnnn neden kmse halay cekmemişş yaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

DİLANCIMMMMMMMMM AŞKIM SENİN BU TOPİK SAYFAN UĞUR GETİRDİ GALİBA MELEĞİM ANNESİNDE RABBİM TÜM İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN AMA GİTCEK DİYE ÇOK KORKUYORUM BİRAZ TEMİZLİK YAPTIM SOL KASIĞIM GERİLİYOR AĞRIYOR VE GERÇEKTEN HAMİLEMİYİM BEN Kİ:teytey::CüvCüv:

DıLANCIM HALA MUAMMADAYIM TESTıM TAM SONUÇ VERMEDı KIRMIZILARDA GELMEDı ıNŞ. CANIM AMıN DUALARIN KABUL GÖRSÜNopuyorumnanaktan

Sağ salim sıhatti sağlıklı kucağıma almak kısmet olurmu bilmiyorum ama çok korkuyorum bir şey olcak diye eşimle bir burukluk yaşıyoruz tam sevinemiyorum canım

ASKMMMMMM EVET YAAA UGURLU GELDİİİ YAA COK SEVNDMM BİTANEMMM YAAA COKKK ALLAH KUCAGNA ALMAYI NASİP ETSİN BOSUNA CIKMAZ O CİZGİ HEM ADETTE GELMEDİİ HAMİLSN İŞTE BAL GİBİİ:asigim: :dance: :dance: :dance: :hooray:

Sağ salim sıhatti sağlıklı kucağıma almak kısmet olurmu bilmiyorum ama çok korkuyorum bir şey olcak diye eşimle bir burukluk yaşıyoruz tam sevinemiyorum canım
HAYIRRR HAYIRR ALLAHIN İZNİYLE KUCAGNA ALCAKSN:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
millettt tünaydınnnnnnnn napıyosunuz bakimm kim ay halay çekiliyo du başa geçiiim bennnn :teytey::teytey:

GELLL GELLL :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

askmmmmmm evet yaaa ugurlu geldiii yaa cok sevndmm bitanemmm yaaa cokkk allah kucagna almayı nasip etsin bosuna cıkmaz o cizgi hem adette gelmedii hamilsn işte bal gibii:asigim: :dance: :dance: :dance: :hooray:

evt canım sanırım hamileyim inş. Darısı sizlerin başına dualarım sizinle canım hep beraber yaşarız 9 ayımızı inş. Sırayla hamiş oluruz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…