kız bndede hafif cadılık varr acep size yakınım ondanmıı eşim hep bna cadı dioo herkese öle tanıtıoo zemuszemus
inşlhh sedacım
bakalım
her şeyin hayırlısı hayırlı ise olsun önce o zaten :Saruboceq:
evet cnm haklisin bende eskiden icerdim cok ama esim icmiyor bende birakti uc yil falan olacak arada bi arkadaslarin yaninda anlarsinya:sm_cool:
aynı yerde oturmaya benzemıyo cnmmm bende yanlızım cnm ablamlarr kırklarelide abimler falan bi tanesi almanyada burda tekimm zor oluyo bereket arkdşlarım var ama ailenin yerini tutmuyoo ama hergün saatlerce teldeyımseslerini duymadan duramıyom hiç
yokk kıs çok soğuk bn hi sevmem soğuk havayıı dıdıdııdıdd üşüdüm bak hemenn kafamçokkarıştı
kesin kız yakınızyaa ondann sende trakyalı sayılırsınnn ehehehe ben diyomki kızımız olursa bana benzesinn aman diyoo eşimm senden bi tane dahaaa eheheheh senle başedemıyommm ikinizle hiç edemem alkisalkisalkis
ii yapmışsınn cnmm aradaa ne diimm yap bareee uyanık senilülülülülülü
evet ben de senin gibi teldeyim genelde insan cok ozluyor ama haftaya gidiyoruz persembe yil basindada ablam kardesim falan gelicek bu ara sik gorurum gerci esim istedim zaman goturuyor olmazsa ben gidiyorum tek canlari sag olsun ayda bir gorim yeter
delüş şeyyy kız kar yağarken o kadr çok soğuk olmaz hava yumuşak olurrr
cnm binde bir ama iyiki biraktim tam annem hep kizardi o duman dan ne anliyon diye hakli kadin ama arada yine iyi oluyooooooooodelikafadulden
hihoyyytbenmkide öle dio kıss bnlar napcak bizimle bilmiorumm bide kızımız olursa bizim gibi yandılarr :bbo:
bak bak bak bana içme diyene bakk gördnmü kız patiğim semrayııı:lepi:
ben cikiyorum
hihihihiihihihhhhihi bütün erkekler aynı galibaa aman yansınlarr be boşver bulmuşlar bizim gibi hatunlarıı ezdirmesin kendisini kzıımda olsaa açsın gözünüü uyanık olsnn
ben cikiyorum
aynen canım dediğin gibi hepsi aynı tek karekter nerdeyse..kız çocuğu zaten açık göz kurnaz olmalı yoksa çok kandırılırr alah korusunn onu kndim gibi yetiştircem inşş allah kısmet edersee:Saruboceq:
inşş cnmm hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin rabbimm ben bu karışık türkiyeye çocuk getirmeye çok korkuyorum inannn burası istanbul gibi oldu çok berbat kötülük varr 72 millette cabasıııı biraz fazla derin düşünuyorum ama düşündükçede aklım ermıyo valla bütün herkesin çocuğunu korusun allahım
amin ttlım benm bi arkadaşım var bu dnyaya ben çocuk getirmem dio kızıorum ona kızım allah verirse napıcan diorum hamile kalmıcam dio herkesn düşüncesi tabi ama memleket dediğin gibi iice bozuldu haberleri izliorum hergn bi olayy allah hayr etsin sonumuzu mahvettiler memleketimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?