Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kız bndede hafif cadılık varr acep size yakınım ondanmıı eşim hep bna cadı dioo herkese öle tanıtıoo zemuszemus

kesin kız yakınızyaa ondann sende trakyalı sayılırsınnn ehehehe ben diyomki kızımız olursa bana benzesinn aman diyoo eşimm senden bi tane dahaaa eheheheh senle başedemıyommm ikinizle hiç edemem alkisalkisalkis

evet ben de senin gibi teldeyim genelde insan cok ozluyor ama haftaya gidiyoruz persembe yil basindada ablam kardesim falan gelicek bu ara sik gorurum gerci esim istedim zaman goturuyor olmazsa ben gidiyorum tek canlari sag olsun ayda bir gorim yeter

hihoyyytbenmkide öle dio kıss bnlar napcak bizimle bilmiorumm bide kızımız olursa bizim gibi yandılarr :bbo:

evet ben de senin gibi teldeyim genelde insan cok ozluyor ama haftaya gidiyoruz persembe yil basindada ablam kardesim falan gelicek bu ara sik gorurum gerci esim istedim zaman goturuyor olmazsa ben gidiyorum tek canlari sag olsun ayda bir gorim yeter

ohh ne güzel bende evlendiğimden berii hep bizmkilerle kutluom ablamlar yiğenler davet edıyolar hepp eşimde ii anlaşıyo onlarla güzel geçiyo bakalım bu yıl ne yapıcazzz

hihoyyytbenmkide öle dio kıss bnlar napcak bizimle bilmiorumm bide kızımız olursa bizim gibi yandılarr :bbo:

hihihihiihihihhhhihi bütün erkekler aynı galibaa aman yansınlarr be boşver bulmuşlar bizim gibi hatunlarıı ezdirmesin kendisini kzıımda olsaa açsın gözünüü uyanık olsnn

hihihihiihihihhhhihi bütün erkekler aynı galibaa aman yansınlarr be boşver bulmuşlar bizim gibi hatunlarıı ezdirmesin kendisini kzıımda olsaa açsın gözünüü uyanık olsnn

aynen canım dediğin gibi hepsi aynı tek karekter nerdeyse..kız çocuğu zaten açık göz kurnaz olmalı yoksa çok kandırılırr alah korusunn onu kndim gibi yetiştircem inşş allah kısmet edersee:Saruboceq:

inşş cnmm hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin rabbimm ben bu karışık türkiyeye çocuk getirmeye çok korkuyorum inannn burası istanbul gibi oldu çok berbat kötülük varr 72 millette cabasıııı biraz fazla derin düşünuyorum ama düşündükçede aklım ermıyo valla bütün herkesin çocuğunu korusun allahım

amin ttlım benm bi arkadaşım var bu dnyaya ben çocuk getirmem dio kızıorum ona kızım allah verirse napıcan diorum hamile kalmıcam dio herkesn düşüncesi tabi ama memleket dediğin gibi iice bozuldu haberleri izliorum hergn bi olayy allah hayr etsin sonumuzu mahvettiler memleketimizi

aynenn cnmm hayırlı yazılı evlatlar nasip ettsin allahımm başı boş bırakılmıycak artık çocuklar ya ben hiç bilmem beni annem okula getirsin götürsünn hiç böle kötülükler yoktu şimdi 1 lira için okulda ikinci kattan attılar çocuğuu sonra istanbulda 5 milyoon için annesi ve iki çocuğu öldürdülerr amannnnnnnnnnn düşününce çok derinleşiyo konularr hepimizin anlınana hayırlı yzılar yazılsınn ccanoş bende çıkıyom uzanayım bıraz uyku tutmassa gelirim gene öpüom çokk

tamam cicim dnlen sen bende çıkarım birazzdann grş inşş ttlımmopuyorumnanaktanöptümm kucamannn byebye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…