Şeniz Şeniz Şeniz seni çokk seviorummmmmm mutlu edebildiysemm ne mutlu bnaaa cok mutlyum arzum bi arkdsmız daha sıkıntısından kurtuldu yaa meleği geldi yaaa saol bitanem inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq:CANIM YA GÖZLERİM YAŞARDI BU NE GÜZELLİK İNŞ. SENİN KIRMISILARDA GELMEZ BU AY MELEKLERİMİZ BERABER BÜYÜRLER :Saruboceq:
SAĞOL CANIM BENİM İNŞ. SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞIMA ALMAK NASİP OLUR İNŞ. BENİ BIRAKIP GİTMEZ :Saruboceq:İNŞ SIRA SENDEDİR SENİN MELEĞİNDE GELİR
SAĞOL DİLANCIM İNŞ. SENİ DE EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE LİSTESİNDE GÖRMEK KISMET OLUR DUALARIM SİZLERLE opuyorumnanaktan
:saruboceq: :saruboceq: Inşallah bitanem inş... Saol cnm benm bizimde seninle hiçbişeden korkma hamilesin tadını cıkar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kan tahlili yaptrdnmı askm
yok canım yarın bir tes daha yapıcam çıkarsa inş. Ilk yaptığım silik çıktı 2 gün geçe yapmıştım cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum inş.
hoşşbulduk dilanımmmm opuyorumnanaktan
evet hamilemiz çıktıı
inşlhhh peşindende biz gideriz bu topikte hamiş olmayan kimse kalmaz
bizde 2100 ağustos eylül anneleri toipiği açarız inşlhhhhhhhhh inşlhhhhhhhhhh:lepi:
tabriklerr arzuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
seni takip ederim ,nşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::sm_cool:
hoşşbulduk dilanımmmm opuyorumnanaktan
evet hamilemiz çıktıı
inşlhhh peşindende biz gideriz bu topikte hamiş olmayan kimse kalmaz
bizde 2100 ağustos eylül anneleri toipiği açarız inşlhhhhhhhhh inşlhhhhhhhhhh:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?