Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Şeniz sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bunu bulabildimm sana uydudaa amaa alttaki yazıları idare et:)

CANIM YA GÖZLERİM YAŞARDI BU NE GÜZELLİK İNŞ. SENİN KIRMISILARDA GELMEZ BU AY MELEKLERİMİZ BERABER BÜYÜRLER :Saruboceq:

SAĞOL CANIM BENıM ıNŞ. SAĞLIKLI SIHATLı KUCAĞIMA ALMAK NASıP OLUR ıNŞ. BENı BIRAKIP GıTMEZ :Saruboceq:ıNŞ SIRA SENDEDıR SENıN MELEĞıNDE GELıR

CANIM YA GÖZLERİM YAŞARDI BU NE GÜZELLİK İNŞ. SENİN KIRMISILARDA GELMEZ BU AY MELEKLERİMİZ BERABER BÜYÜRLER :Saruboceq:
Şeniz Şeniz Şeniz seni çokk seviorummmmmm mutlu edebildiysemm ne mutlu bnaaa cok mutlyum arzum bi arkdsmız daha sıkıntısından kurtuldu yaa meleği geldi yaaa saol bitanem inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq:
SAĞOL CANIM BENİM İNŞ. SAĞLIKLI SIHATLİ KUCAĞIMA ALMAK NASİP OLUR İNŞ. BENİ BIRAKIP GİTMEZ :Saruboceq:İNŞ SIRA SENDEDİR SENİN MELEĞİNDE GELİR

aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: dualrmz seninle askmmmmmm :Saruboceq: inş gelicek askm sen hamişimizsinn duaet bizee opuyorumnanaktan :Saruboceq:

DİLAN--------->14ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
BİRSEN------>15ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEDA------>16 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
SEMRA------>17ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
ARZU---->18 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU okundu
NİLGÜL------->19ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
ŞULE-------->20ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
FATMA-------->21 ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU
AYŞE------>22ARALIK 10FATİHA 10İHLAS 10KEVSER 10NAS 10FELAK 10SALLİ 10BARİK 10ETTİHİYATÜ 10AMMENARRESÜLÜ 10AYETEL KURSU

ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH :Saruboceq: :Saruboceq:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
sekerkiz67-------> 29aralık
pembe_patik---->28aralık
umutsuzz------->5 ocak
fatoserhan------->5ocak
mseda-------->25aralık
NILGULECRIN---->2 ocak
aysen_34------->30aralık
semra066------>24aralık
ALeNaM------>1ocak
nurtopu------>15 aralık
mestitosh----->4ocak

HAMİŞLERİMİZ
:ecrin_bebek:badegül
:ecrin_bebek:zeyneparzu

SAĞOL DİLANCIM İNŞ. SENİ DE EN YAKIN ZAMANDA HAMİLE LİSTESİNDE GÖRMEK KISMET OLUR DUALARIM SİZLERLE opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :Saruboceq: inşallah bitanem inş... saol cnm benm bizimde seninle hiçbişeden korkma hamilesin tadını cıkar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kan tahlili yaptrdnmı askm

:saruboceq: :saruboceq: Inşallah bitanem inş... Saol cnm benm bizimde seninle hiçbişeden korkma hamilesin tadını cıkar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kan tahlili yaptrdnmı askm

yok canım yarın bir tes daha yapıcam çıkarsa inş. Ilk yaptığım silik çıktı 2 gün geçe yapmıştım cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum inş.

yok canım yarın bir tes daha yapıcam çıkarsa inş. Ilk yaptığım silik çıktı 2 gün geçe yapmıştım cuma günü doktora gitmeyi düşünüyorum inş.

cnm keşke hemen bi kanda baktırsan test yapman daha gerksiz hamilsn ama önmli olan kan degerin cnm bence yaptır doktora bilgi ver hemen

Yok canım Önce ıdrarda bı Çıksın zaten doktora gıtcem ılk bebıŞımdede erken gıtmıŞtım kan testı yaptı keseyı gÖremedı altta zor gÖrdÜ bır daha ıstemıyorum altan baksınlar kan testı yapsınlar zaten doktor araŞtırıyorum

tabriklerr arzuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

seni takip ederim ,nşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::sm_cool:

iiyiyiz canım sen nasılsın:)))zeynepcm kırmızılar yok hala hee hemen gtsene bi kan testine merak ettikk yokmu yaknlarda hastanee

hoşşbulduk dilanımmmm opuyorumnanaktan

evet hamilemiz çıktıı
inşlhhh peşindende biz gideriz bu topikte hamiş olmayan kimse kalmaz
bizde 2100 ağustos eylül anneleri toipiği açarız inşlhhhhhhhhh inşlhhhhhhhhhh:lepi:

hihoyyyt tamam zeynepcim anlıorum seni tamam haytm nası istersn öle yap biraz daha bekle bakalım askım ama hamilesinn :lepi: :lepi: sedoş kız msnde yoksun gel bakiimmmnaniknanik

inşallaahhhh aysenim inş inanın yeter yaaa inanınn kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…