Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

iiyiyiz canım sen nasılsın:)))zeynepcm kırmızılar yok hala hee hemen gtsene bi kan testine merak ettikk yokmu yaknlarda hastanee

VAR CANIM AMA İSTEMİYORUM İLK BEBİŞİMDEN YARALIYIM BİRAZ KAN TESTİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM ASLA HAFTAYA DOKTORA GİDİCEM İNŞ.opuyorumnanaktan

VAR CANIM AMA İSTEMİYORUM İLK BEBİŞİMDEN YARALIYIM BİRAZ KAN TESTİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM ASLA HAFTAYA DOKTORA GİDİCEM İNŞ.opuyorumnanaktan

inşş ttlım herşeyn hayırlısıı hamileliğin bi kesnleşsede kutlama yapsakk kızz burdaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

inşş ttlım herşeyn hayırlısıı hamileliğin bi kesnleşsede kutlama yapsakk kızz burdaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

KISLAR İ ANAMIYORUM BANDA AMA 100/90 HAMİLEYİM KIRMISILAR YOK 2 ÇİZGİMDE VAR AMA SİLİK VE SOL KASIĞIMDA KASILMALAR APRILAR OLUYOR YORULUNCA :dance:MELEĞİM ANNESİNE GELDİ SİNYAL VERİYOR:teytey:

KISLAR İ ANAMIYORUM BANDA AMA 100/90 HAMİLEYİM KIRMISILAR YOK 2 ÇİZGİMDE VAR AMA SİLİK VE SOL KASIĞIMDA KASILMALAR APRILAR OLUYOR YORULUNCA :dance:MELEĞİM ANNESİNE GELDİ SİNYAL VERİYOR:teytey:

:1hug: :1hug: oyy kıyamam sanaa o agrılar ne tatlı gelior dimi o yapıor die kaydirigubbakcemile3 anlıorum askm hamilesin hamile yorma yiğenimizi askımmm dinlen sen bolbollll yasakkelime temzlik falan yapma tammammı buay kür yaptınmı sen bişe falan

tlım ozman çok yorma kndini de bebiş yerleşsin annesinee:ecrin_bebek:ağır kaldırma sakın yat bolbol uzann allah yardım etsn ttlım inşş herşey çok güze:Saruboceq:l olurr

YOK AŞKIM SADECE BERABER OLUNCA YASTIK KOYDUM KALÇAMIN ALTINA GERİ AKMASIN DİYE kaydirigubbakcemile2

aman da aman bir hamilemiz daha olmuş haaa.... zeynepcim bebiş geldi geldi...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyidir güzelim sen nasılsın giremedim iki üç gündür okul çok yoğundu eve gelince fitil gibi yorgun oluyordum... siz de ne var ne yok o kadar çok kaynatmışsınız ki topiği uçurmuşsunuz. okuyamadım hepsini valla....

BU ARAD KOCıŞ HALA ıNANMIYOR BANA GEÇEN AY GıBı KENDıM KURUYORUM SANIYOR ÇıF ÇıZGıYı NET GÖRMEDENDE ıNANAMAZ GALıBAkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…