iiyiyiz canım sen nasılsın:)))zeynepcm kırmızılar yok hala hee hemen gtsene bi kan testine merak ettikk yokmu yaknlarda hastanee
VAR CANIM AMA İSTEMİYORUM İLK BEBİŞİMDEN YARALIYIM BİRAZ KAN TESTİ YAPTIRMAK İSTEMİYORUM ASLA HAFTAYA DOKTORA GİDİCEM İNŞ.opuyorumnanaktan
inşş ttlım herşeyn hayırlısıı hamileliğin bi kesnleşsede kutlama yapsakk kızz burdaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
KISLAR İ ANAMIYORUM BANDA AMA 100/90 HAMİLEYİM KIRMISILAR YOK 2 ÇİZGİMDE VAR AMA SİLİK VE SOL KASIĞIMDA KASILMALAR APRILAR OLUYOR YORULUNCA :dance:MELEĞİM ANNESİNE GELDİ SİNYAL VERİYOR:teytey:
KISLAR İ ANAMIYORUM BANDA AMA 100/90 HAMİLEYİM KIRMISILAR YOK 2 ÇİZGİMDE VAR AMA SİLİK VE SOL KASIĞIMDA KASILMALAR APRILAR OLUYOR YORULUNCA :dance:MELEĞİM ANNESİNE GELDİ SİNYAL VERİYOR:teytey:
:1hug: :1hug: oyy kıyamam sanaa o agrılar ne tatlı gelior dimi o yapıor die kaydirigubbakcemile3 anlıorum askm hamilesin hamile yorma yiğenimizi askımmm dinlen sen bolbollll yasakkelime temzlik falan yapma tammammı buay kür yaptınmı sen bişe falan
tlım ozman çok yorma kndini de bebiş yerleşsin annesinee:ecrin_bebek:ağır kaldırma sakın yat bolbol uzann allah yardım etsn ttlım inşş herşey çok güze:Saruboceq:l olurr
canlarım selam herkese
aman da aman bir hamilemiz daha olmuş haaa.... zeynepcim bebiş geldi geldi...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canlarım selam herkese
zeyneparzum bu defa hayırlısıyla kucağına aldığın günleri görürsün canım.......
Kıslar dİĞeb bebİŞİmde hİÇ lekelenme olmamıŞtı bunda nİye oldu anlamadım İnŞ. Tehlİkesİ yoktur
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbazen olur öle cnm hamilelerde takma cnm ona sen bak düşünmeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?