ben canım 4 ay önce kaybettim bebişimi 9 haftalık kalbi durmuştu hayırlı inş. rabbim yeni bebişlerimi kucağımıza almamızı nasip etsin ( ne günü canım anlamadım:)))
YASTIKTA KOY BACAKLARINIDA DİK CANIM CENİN POZİSYONUNDADA YATABİLİRSİN..CANIM BİZİM GEÇTİĞİMİZ SAYFAALARA BAK İSTERSEN HEPSİNİ YAZDIM BEN BAS SAYFALARA GİT ORTALARDA CNMMiliski sonrasi bel altina yastik katalimmi??
opuyorumnanaktan CANIM SİZDE SORUN NE YASIN KAÇ...V.S V.Skaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ANLAT İŞTE KIZZZZkaydirigubbakcemile3sağolasın umutsuzm
cümlemizin
SEDAMMM BUGUNLER SON KIZZZZ KOŞŞ CALIS HEMEN YARIN CATLICAK YUMOŞLARIN BUGUN VE YARIN SON GÜNLERİN 6ARALIKTAN 11ARALIGA KADDAR YUUMURTLAMAN YARIN CATLICAK 16SINDA İNŞ BEBİŞ VARSA YERLEŞİCEK ASKIMMM:Saruboceq: 21İNDE KANDA ÖĞRENEBİLİRSİN 23ÜNDEDE İDRARDA ÖĞRENEBİLİRSİN CNM 25 ARALIKTATA GELECEK ADETİN ASKUMMM İNŞ GELMEZ...:Saruboceq:
sağolun arkadaşlar rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz için hayırlısı inş. alırız bebişleri hep beraber kucaklara :))
seninde gönlüne göre versin bitanemm inş...canım benim buayki yumurtalman geçmiş inş adet olmazsın ama 16sında adet olucagın gözüküor...inş olmazsın...:Saruboceq: ayın 16sında regl olursan eger 24ünden 29una kadar yumurtlama günlerin 29unda catlıcak sen 30undada birlikte ol amayerimseniben bebiş olduysa 3ocakta yerleşecek 8ocakta kan tahlilinde 10ocaktata idrarda öğrenebilirsin hamile olup olmadıgını canım inş hamile kalırsın bitanem bunları not etyerimseniben
:):)EVETT BUGECEYİ KAÇIRMAAA SENNN kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile HAHAHAHAHA KIZZ COK GÜLDÜMM BAK KUSUM İLİŞKİDEN ÖNCE EŞİN SOGUK Bİ SUYLA BANYO YAPSIN İLİŞKİDEN 2SAAT ÖNCEDE SERT Bİ TÜRK KAHVESİ İÇİRwallahamı ayy inş canım benm bu gece düşünüoduk zatenkaydirigubbakcemile316 bebiş he ay ne güzel sölemişin canım benimm inşş siz uğurlu geliceksiniz bu ay bana canlarmm kaydirigubbakcemile5
AMİNN CNMM İNŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞ opuyorumnanaktansağolun arkadaşlar rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz için hayırlısı inş. alırız bebişleri hep beraber kucaklara :))
walla patlamaolucakk:))))))))))bebek artışıdelikafadulden
umutsuz canım buldum sağol görememişim:))))
çok güzel olur kızlar herkese bebiş nasip etsin rabbim inş.doğuma kadar devam ederiz bebişlerrimiz beraber inş. :)))))))))))
aslında kızlar belkide çok üzerine düşüyoruz ilk bebşim de hiç düşünmemiştim oluverdi :))) ama şimdi her ay bir umut bekliyorum::)))
aslında kızlar belkide çok üzerine düşüyoruz ilk bebşim de hiç düşünmemiştim oluverdi :))) ama şimdi her ay bir umut bekliyorum::)))
herşey yaradandan o istedimi oluyor tedavi yada bizim çalışmamız dan değil biz sadece sebepleniyoruz::))) inş bebişini yine süpriz olarak gönderir rabbim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?