Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

SEDAMMM BUGUNLER SON KIZZZZ KOŞŞ CALIS HEMEN YARIN CATLICAK YUMOŞLARIN BUGUN VE YARIN SON GÜNLERİN 6ARALIKTAN 11ARALIGA KADDAR YUUMURTLAMAN YARIN CATLICAK 16SINDA İNŞ BEBİŞ VARSA YERLEŞİCEK ASKIMMM:Saruboceq: 21İNDE KANDA ÖĞRENEBİLİRSİN 23ÜNDEDE İDRARDA ÖĞRENEBİLİRSİN CNM 25 ARALIKTATA GELECEK ADETİN ASKUMMM İNŞ GELMEZ...:Saruboceq:

canım ben bulamıyorum yazını:)) üzüldüm çok ama geçti elinde olmuyor insanın üzülmemek ama dedğin gibi Allah ın emaneti veren o alan o şükür rabbim beterinden korusun cümlemizi

iliski sonrasi bel altina yastik katalimmi??
YASTIKTA KOY BACAKLARINIDA DİK CANIM CENİN POZİSYONUNDADA YATABİLİRSİN..CANIM BİZİM GEÇTİĞİMİZ SAYFAALARA BAK İSTERSEN HEPSİNİ YAZDIM BEN BAS SAYFALARA GİT ORTALARDA CNMM
sağolasın umutsuzm
cümlemizin
opuyorumnanaktan CANIM SİZDE SORUN NE YASIN KAÇ...V.S V.Skaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ANLAT İŞTE KIZZZZkaydirigubbakcemile3

sağolun arkadaşlar rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz için hayırlısı inş. alırız bebişleri hep beraber kucaklara :))

wallahamı ayy inş canım benm bu gece düşünüoduk zatenkaydirigubbakcemile316 bebiş he ay ne güzel sölemişin canım benimm inşş siz uğurlu geliceksiniz bu ay bana canlarmm kaydirigubbakcemile5

İŞTE BURDA:)yerimseniben NOT ET HEMENN

wallahamı ayy inş canım benm bu gece düşünüoduk zatenkaydirigubbakcemile316 bebiş he ay ne güzel sölemişin canım benimm inşş siz uğurlu geliceksiniz bu ay bana canlarmm kaydirigubbakcemile5
:):)EVETT BUGECEYİ KAÇIRMAAA SENNN kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile HAHAHAHAHA KIZZ COK GÜLDÜMM BAK KUSUM İLİŞKİDEN ÖNCE EŞİN SOGUK Bİ SUYLA BANYO YAPSIN İLİŞKİDEN 2SAAT ÖNCEDE SERT Bİ TÜRK KAHVESİ İÇİR İLİŞKİDEN SONRADA CENİN POZİSYONUNDA YAT BACAKLRNI KARNINA DOGRU ÇEK 2 3 SAAT YATAMA ÖDEV GİİBİ YAPMA YUMURTLAMA GÜNÜN DEĞİLMİŞ GİBİ DÜŞÜN VE YAPyerimseniben
sağolun arkadaşlar rabbim kimseye yaşatmasın hepimiz için hayırlısı inş. alırız bebişleri hep beraber kucaklara :))
AMİNN CNMM İNŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞ opuyorumnanaktan
walla patlamaolucakk:))))))))))bebek artışıdelikafadulden

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
EVET HAMİŞ LİSTEMİZİDE YAZICAZ ALLAHIN İZNİYLE...
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

çok güzel olur kızlar herkese bebiş nasip etsin rabbim inş.doğuma kadar devam ederiz bebişlerrimiz beraber inş. :)))))))))))

aslında kızlar belkide çok üzerine düşüyoruz ilk bebşim de hiç düşünmemiştim oluverdi :))) ama şimdi her ay bir umut bekliyorum::)))

çok güzel olur kızlar herkese bebiş nasip etsin rabbim inş.doğuma kadar devam ederiz bebişlerrimiz beraber inş. :)))))))))))

EVET CNM İNŞ OLCAK İNANIN YETERKİ BEN HİSSEDİORUM YAAAA KALBİMM KÜTKÜT ATIOR DÜŞÜNDÜKÇE VALLAA:CüvCüv: İNŞ BEBİŞLERİMİZİDE YAZICAZ ANLATICAZ BURDA CNM SEN KAÇ YILLIK EVLİSİN?SORUN YOK DİMİ SİZDE

aslında kızlar belkide çok üzerine düşüyoruz ilk bebşim de hiç düşünmemiştim oluverdi :))) ama şimdi her ay bir umut bekliyorum::)))

aynen canım ilk bebeğim istemedim düşünmediğim bi anda olmuştu şimdi istiorum ama gelmio biz çok kafaya takıorus canım herkes beynde bitio bi çok kadınsal hormon beynden salgılanıo biz rahat olmadığımız için hormonlarımız etkilenio...progestoron hormonu prolaktin bunun bi çok hormonnu etkiliorıs stresimizle-tatlicadiarzu-

EVET CNM COK HAKLISIN HİÇ DÜŞÜNMEMEK LAZIM YA ELİMİZDE DİİL TABİİ AMA AZ DÜŞÜNELİMyerimseniben BEN 2DEFA TEDAVİ GÖRDÜM KLOMEN KULLANDM MENOGON KULLANDM OLMADI DOKTOR HSG İSTEDİ TATİLE CIKIYORUZ HİÇBİŞE YAPTIRAMAM DEDİM VE TATİLDEN DÖNECEĞİMİZ GÜN HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENDİM BEN....

herşey yaradandan o istedimi oluyor tedavi yada bizim çalışmamız dan değil biz sadece sebepleniyoruz::))) inş bebişini yine süpriz olarak gönderir rabbim :)))

herşey yaradandan o istedimi oluyor tedavi yada bizim çalışmamız dan değil biz sadece sebepleniyoruz::))) inş bebişini yine süpriz olarak gönderir rabbim :)))

aynen öle doru diosun cnm....inş cnm sanada süpriz yapar hepimize süpriz yapsınlar bebişlerimiz....cnm yasın kaç?nekadrlık evlisin

evet seda cım ben geçen ay hamileydim 100 de 100 ama bana göre her belirtiyi hissttim bedenimizi bile kandırıyoruz beyin neye inanıyorsa beden ona uyuyor tabi kırmızı kartı görünce gözyaşlarımı beyin engelleyemedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…