sedoşum bende pek bilmiyom ama öğreniyomm
bende sakallı ipten paspas örüyorumm ipim bitti yarıda kaldıı
onu alana kadar yiğenime yelek başladımm şimcikkkk
ayy bende mi çok hamaratımm neeeeee :roflol:
eşim dalga geçiyo san bi yüncü dükkanı açıcam diyoo
bütün paraları ipe veriyon diyoo :roflol::roflol:
onada hırka ördüm daha yeni ama baya büyük örmüşümm sırnaşık şey
neyse dedim acemilik bi dahaki öle olmazzz hihoyyyt
ayy cnmm benimmmopuyorumnanaktan saoll allah razı olsn cnmmm benmm rabbm hayrlı saglıklı evlat nasip etsn hepimizeee:Saruboceq:askerlerimizede yardm etsn rabbm korusun rabbim onlarıturkbayragi
amin tatlım amin seni çok ii anlıyorum hatta benim eşimin mesleği asker
inşallah bize teselli bebişlerimiz gelir
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi cnm benm cok zor eşşin napıor kızzz askeriyede heralde dimi uzaktamısınz naasıl oluoy amin cnmmm aminnnn inşşş:Saruboceq:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi cnm benm cok zor eşşin napıor kızzz askeriyede heralde dimi uzaktamısınz naasıl oluoy amin cnmmm aminnnn inşşş:Saruboceq:
tatlım benim eşim subay denizci yok uzakta değiliz ama hem işi ağır hemde nöbet görev derken zor oluyo işte
ama napalım hem turkbayragi için hemde ekmek parası :sm_confused:
bebk oluştuğu anda bırakmak bile yeterli canım ben biliorum doktoru beş taneye izin verio filan saçma sapan şeyler neyse zaten tek tük içmeyle paket bitiemek aynı şey deill bide bu varr ......11 aydır denediniz olmadı anladığım kadarıyla nedeni ne ttlım bi sorun varmı yoksa nedensizmi bnde altı aydır deniorum kısmet ttlım yaa
kısss 20 günde bitirdimmmm :teytey::hooray::hooray:
yok canımm onu görmedim ben bu ara bebk yeleklerine sardımm olana kadar bi düzine öreyim diyorum işte sonra vazgeçiyorum ya olmazsa die :çok üzgünüm:
ama çok hevesli oluyo bbek şeyleridee yaaaa
tatlım benim eşim subay denizci yok uzakta değiliz ama hem işi ağır hemde nöbet görev derken zor oluyo işte
ama napalım hem turkbayragi için hemde ekmek parası :sm_confused:
:Saruboceq: allah yardımcınız olsun canım..... :Saruboceq: haklısın cnm napıcaksn mecbur....:1rolleyes:
fıstıklarrrrrrrrrrrrr bebişlerimmm napıyosunuz bakimmm hoşbuldummmmmm geçmişi okudumdaaaaaaaaa ondann anneme indiydik aşağııııı ondan bakamadımm şimdide eşimin karnı acıkmış döncem sona size
fıstıklarrrrrrrrrrrrr bebişlerimmm napıyosunuz bakimmm hoşbuldummmmmm geçmişi okudumdaaaaaaaaa ondann anneme indiydik aşağııııı ondan bakamadımm şimdide eşimin karnı acıkmış döncem sona size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?