Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

eşim dalga geçiyo san bi yüncü dükkanı açıcam diyoo
bütün paraları ipe veriyon diyoo :roflol::roflol:
onada hırka ördüm daha yeni ama baya büyük örmüşümm sırnaşık şey
neyse dedim acemilik bi dahaki öle olmazzz hihoyyyt

kıs hamaratız walla bizz :hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

anam nasıl bitirdn kız onu bravo wallaa :hulya:bn bide bolero örmek istiorum derya baykal yaptı ya izlemişndir belki çok şıktıı hemde çok kolay yapımıı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :dance: :dance: ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :hooray: :hooray: :hooray: oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :hooray: PEMBE PATİKKKKKK GELDİİİİİİİİİİİİ Şeniz

kısss 20 günde bitirdimmmm :teytey::hooray::hooray:
yok canımm onu görmedim ben bu ara bebk yeleklerine sardımm olana kadar bi düzine öreyim diyorum işte sonra vazgeçiyorum ya olmazsa die :çok üzgünüm:

ama çok hevesli oluyo bbek şeyleridee yaaaa

tatlım eşimde de bende de hiçbi sorun yok çok şükür ama çok stres yaptık galiba hemde verecek olan allah elbet vakti saati vardır bekliyoruz bakalım hayırlısıyla

fıstıklarrrrrrrrrrrrr bebişlerimmm napıyosunuz bakimmm hoşbuldummmmmm geçmişi okudumdaaaaaaaaa ondann anneme indiydik aşağııııı ondan bakamadımm şimdide eşimin karnı acıkmış döncem sona size

nie olmasın ttlım y allahın izniyle hepimiz tadıcaz annelik duygusunu inşş :Saruboceq:kafana takmaa üzülme ltfenn morel gerekio bizee canım bu gnlerdee birbirimize desdet olalimmkaydirigubbakcemile5

tamam ttlım beklioruz dicem ama ben çıkabilirim kardeşim bnde grşş sonra inşş :gitme:

kızlarrr ben cıkıorumm dualrm var ona-ları okuyacagm canlarrr sizi öpüorumm kendiinize ii bakınnnn mucukk mucukkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan patikcimm canım ya ben cıkıorum sen geldinn kusura bakma cnm dualrım varrr kızlar sizlerde okuyorsunuz dimii unutmayn lütfen cok önemliiii hadi ben kactımm mucukk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sırnaşık şey:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…