cnm ben okudum udalarımı bun ılk gun nılgul ıcın okudum dun dılan ve sule bugun bısen ve ayse ıcın okuudm kızlar allah kabul etsınn
umutsuz dopiğin hayırlı olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve burdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin
:1hug: :1hug: saOLL ASKMMM AMİN BİTANEMMM İNŞŞŞ:Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktanumutsuz dopiğin hayırlı olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve burdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin
ay bıraktım yapmıyorum artııkkkkk bi kez çok silik iki çizgi gördümmm o kadrr hergün hergün yapmıyorum arzuya ne oldu yaa girmıyo artık merak edıyorum onun sonucunu seda demek temizlik yapıyo bende direksiyon kursundan geldim 6 da tekrarr var dersler için kursa gidicem yine
AYNEN CNM YA NAPTI ACABA TAKILMA CNM TESTE İNŞ İİ SONUC ALRSN KIZ Bİ DOKTRA GİT YAAAA
kızlar ben geldimm napıosunuz canlarımm:)))))))
anamm kızlar şekrrkızın okuduğu dua listesnde ben yopkum neden acaba merak etim bi gıcıklığı filkanmı var anlamadım:::::::??bana okumayana bnde okumam canlarr buda yanlış bişey ama napıyım o beni ayırırsa a bnde onu ayırırım
hoşgeldnnn bitanemm temzlk bitiimişutarafagitti
kızzzz yok kızzz o unutmustur olurmu hiç dua bu ayırırmı cnmmm o unuttuu yeni eklendi ya oda karıstırdı cnm sölerz ona sekerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?