Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

cnm ben okudum udalarımı bun ılk gun nılgul ıcın okudum dun dılan ve sule bugun bısen ve ayse ıcın okuudm kızlar allah kabul etsınn

:1hug: cnm benm saol allah razı olsn allah kabl etsn inş yaaa nekdr güzel bişey yaaa emnm yüce rabbim bize sahiddd kızlarrr görüorrr veeeee mutluuu oluorr yaaaa allahmm sen dualrımızı kablet aynı dertten insanlar eleele verdler ve sana yalvarıorlar rabbiim sen kabl eylee:Saruboceq:

napiim hayatmm sedanın temzlği varda bugun dierleri nerde arzuuu yok artık:umursamaz: naptı acaba alenamda yok semra girdi cıktı..kızlarr nerdsnzzz sen naptın cift cizgi yokmuuuakannehir

ay bıraktım yapmıyorum artııkkkkk bi kez çok silik iki çizgi gördümmm o kadrr hergün hergün yapmıyorum arzuya ne oldu yaa girmıyo artık merak edıyorum onun sonucunu seda demek temizlik yapıyo bende direksiyon kursundan geldim 6 da tekrarr var dersler için kursa gidicem yine

umutsuz dopiğin hayırlı olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve burdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin

umutsuz dopiğin hayırlı olsun canım rabbim inşallah en kısa zamanda sana ve burdaki arkadaşlara hayırlı evlatlar nasip etsin
:1hug: :1hug: saOLL ASKMMM AMİN BİTANEMMM İNŞŞŞ:Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

AYNEN CNM YA NAPTI ACABA TAKILMA CNM TESTE İNŞ İİ SONUC ALRSN KIZ Bİ DOKTRA GİT YAAAA

AYNEN CNM YA NAPTI ACABA TAKILMA CNM TESTE İNŞ İİ SONUC ALRSN KIZ Bİ DOKTRA GİT YAAAA[/QUOTE]

cnmm doktoraa bu ayda kalamassam ondan sonra 1 ayım daha var öle gidicemmm 3 ay sonra gel dedi

anamm kızlar şekrrkızın okuduğu dua listesnde ben yopkum neden acaba merak etim bi gıcıklığı filkanmı var anlamadım:::::::??bana okumayana bnde okumam canlarr buda yanlış bişey ama napıyım o beni ayırırsa a bnde onu ayırırım

kızzzz yok kızzz o unutmustur olurmu hiç dua bu ayırırmı cnmmm o unuttuu yeni eklendi ya oda karıstırdı cnm sölerz ona sekerm

kızzzz yok kızzz o unutmustur olurmu hiç dua bu ayırırmı cnmmm o unuttuu yeni eklendi ya oda karıstırdı cnm sölerz ona sekerm

kız unutulcak bişeymi bu yavrim nilgülden sonra benm adım var işte sorun deil okuyup okamaması ttlım benim sadece dikkatimi çekt, yoksa o okumuş okumamış bişey deişmez

ay bende sedaya katılıyom bana okumayana özel olarak okumam bende gerçi her duamda tüm isteyenlere nasip et diye zaten hepmiz öle bağışlıyoruz değilmi

kızlarrrr kk takılıor yaaa yazamaıormmm cnm sedosummm sekrkıza hattrlatırız cnm takma bitaanem kasıtlı yapmaz zannetmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…