Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

bende cok istiyorum bebis ((( obur hafta hemen gelsinde calismalara basliyalim esimle :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 İLAHİİİ ALENAMM GÜLDÜRDÜN BENİİİ:):)OLUR KIZ OLUR DAHA SENİN YENİİİ İNŞ HEMEN OLUR...ÜZÜLME CNMMM AMA OGÜNLERDE ÖDEV GİBİ YAPMA TAMAMMIIII yerimseniben

31 yaşındayım 7 ayındayım evliliğimin ilk ay hamile kalmışrım ama 9 haftalıktı zaten düşünmüyordum baya bir bunalıma girmiştim öğrenince ama kaybedince dünyam yıkıldı hayırlısı öyleymiş demek :)geçen ay denemeye başladık tekrar hayırlısı inş.

13 araliktan sonra her 2 gunde bir iliskiye girmem lazim sanirim...hergun iyi olmuyormus bide iliski oncesi dus alinmamasi gerekmis...kayganlastiri kullanilmiycak ve sabaha karsi iliski onemli...cok sey ogrendim :))))))))))

zeynepcimzaten bebişler beklemediğimiz anda geliolar inş yine bi süpriz yapıcaklar bize:))))))sende benm gibi geç evlenmişsin canım mutlu huzurlu bi evlilik diliorm sana bebişlerinizle beraberopuyorumnanaktan

13 araliktan sonra her 2 gunde bir iliskiye girmem lazim sanirim...hergun iyi olmuyormus bide iliski oncesi dus alinmamasi gerekmis...kayganlastiri kullanilmiycak ve sabaha karsi iliski onemli...cok sey ogrendim :))))))))))

okuya okuya doktor kadar bilgimiz oldu bi aameliyata giremeyiz heraldedelikafadulden

uzulmeyin kizlar hepiniz hamile kalirsiniz :)))
:Saruboceq: :Saruboceq:

evet cnm hayrlısı ama bak maşaallah hemen kalmıssın bence sen hemen kalırsın cnm inş

okuya okuya doktor kadar bilgimiz oldu bi aameliyata giremeyiz heraldedelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evettttt evetttt prof olcam sende benim asistanım ol kızzz:):)pembe patik nerdeee kızzz oda uzman olsunnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evettttt evetttt prof olcam sende benim asistanım ol kızzz:):)pembe patik nerdeee kızzz oda uzman olsunnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben yaştan dolayı kıdemliyim canımlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…