Kızlar bu ovulasyon yöntemi süper

kızlarrrr kk takılıor yaaa yazamaıormmm cnm sedosummm sekrkıza hattrlatırız cnm takma bitaanem kasıtlı yapmaz zannetmiorm

allah iyilini versn kız ne takması sorun deil dedim ya ben sadace grdm söledim neyse kapatalım konuyu sölemeyede gerek yyok..bnde bi takılma yok gayet hızlı kk bugnn:)))))))))

allah iyilini versn kız ne takması sorun deil dedim ya ben sadace grdm söledim neyse kapatalım konuyu sölemeyede gerek yyok..bnde bi takılma yok gayet hızlı kk bugnn:)))))))))
kızzzz ben baska selrede bakıodum cok yüklendk galbadelikafadulden
eeeeeeeeeeee anlatin kacaklar ne var ne yok

hoşgeldnnnn cnmmmmm napıosn kız arzu napıor yaaaaCADIARZU

patiğmm canım naberr yavrim sorun deil kız wallahi bakk ben böle şeylere takılmam sadece bnde onaözel okuamam olur biter....canım sen çift çizgi göremednömi ttlım (((((

aynen bende sana katılıyom cnm bende senin gibi düşünüyorum o konuda göremedim cnm yaa sadece iki kes silik 2 çizgi görebildimmm kız çokta pahalıı 50 lira verdim 2 kutuyaa

aynen bende sana katılıyom cnm bende senin gibi düşünüyorum o konuda göremedim cnm yaa sadece iki kes silik 2 çizgi görebildimmm kız çokta pahalıı 50 lira verdim 2 kutuyaa

canım alma bi daha boşver yaa işe yaramıoda olabilir boşuna morel bozukluğu ben denemicem ttlım bi dahaa

cnm kutuda kac tane cubuk cikiyor ben bu hafta sonu almanyaya gitcem ordan alicam test digital olanindan bende deneyecem ins:sm_cool:

bende anlmdm ya inş sorun yoktr kızlar iidir arzuuuu siz napıorsnz kızlarr yaa havalar ne tuhaf bugun en uzun gece oluckdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…