cnm kutuda kac tane cubuk cikiyor ben bu hafta sonu almanyaya gitcem ordan alicam test digital olanindan bende deneyecem ins:sm_cool:
kız burdayızyaaaa delüşüm benimm sen okulamı gidiyon kız ne dersi çalışıyosun
bende anlmdm ya inş sorun yoktr kızlar iidir arzuuuu siz napıorsnz kızlarr yaa havalar ne tuhaf bugun en uzun gece oluckdelikafadulden
canim yok daha degil sekiz ay sonra falan baslicam dil kurrsu nette bir sayfa buldum orda calisiyorum da:dance:
25 milyon bi kutu içinde 5 tane var bitanem bak bakalım orda kaçpara
herşeydende haberi varr ben senden duydum ama 21 aralık demi bgnn zeküyem benim :d
canim ben almanyada sorduydum 36 euro falan demisti icinde ya alti haftalik yada 7 haftalik var ddi alicam bir dahaki aya denerim.alkisalkisalkis
senin kullandin testin adi ney cnm iyimi varsa ondan alim
bnde bi fal baktiriimmm küboşaaa yani görmcemekaydirigubbakcemile2 gelirim kızlarrrr opuyorumnanaktan
kizlar vajinal kurulu diye birsey buda hamilelige engel oluyormus cunku spermler sadece 30 dakika yasiyormus yani normalinden az
seda çamaşırları düzgün ser sıra sıraa gelcem kontrolee
bnde bi fal baktiriimmm küboşaaa yani görmcemekaydirigubbakcemile2 gelirim kızlarrrr opuyorumnanaktan
gel cim gel ütülü gibi asarım çamaişırı wallaa klay ütülnsin diee :lepi:
kizlar vajinal kurulu diye birsey buda hamilelige engel oluyormus cunku spermler sadece 30 dakika yasiyormus yani normalinden az
evet onun içinde ilaç kullanıyomuş millett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?